Štěňata u mladé fenky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.8.15 17:36

@Markéta80 já také pečlivě vybírala, a o peníze mi nešlo. Moc dobře si umím spočítat co stojí pejsci ročně. A to nemluvíme o tom co vše zlikvidovaly.

• Citovat
  • Upravit
21910
3.8.15 17:36

A kolikaty den harani to bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
3.8.15 17:37

@Markéta80 presne napsano :palec: dobry chovatel take na pozadani predlozi pravidelne delane kontroly. Geneticke atd. Proste se o ty psy stara a snazi se, aby mu z chovu sla zdrava a „nezavadna“ stenata, aby standard rasy byl zachovan atd. Lidi tak trochu nepocitaji s tim, ze co usetri na koupi kloudneho stenete pak utrati na veterine pri naslednych problemech. Me tohle hrozne stve, tohle mnozeni. Pak jsou toho plny utulky jak jsem psala. Sama mam dva vorechy, jeden byl jako stene nalezen v popelnici. Samozrejme taky neuhlidane kryti, jak jinak :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21910
3.8.15 17:39

Jinak teda je blby, ze se to stalo, ale moc nechapu, proc se do zakladatelky tak poustite.Ono tezko předvídat, ze se malej pes dostane skrz zavreny dveře ze jo.

To je podobny jako „me by dite nikdy nespadlo z postele“ a stalo se to pomalu každý druhy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.15 17:42

@Eemii díky za zastání, ale jen se do tebe nejspíš pustí taky

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.8.15 17:46

@Berousik tak ani to není zárukou zdrav3ho psa. Tetka co chová Tibetské dogy si pořídila za uhynulou fenu náhradu na peníze se ohlížet nemusí a pejskům rozumí. Rodokmen oné fenky výborný a zdravotní vyšet4ení rodičů v nejlepším pořádku fenku museli nechat na dvou letech uspat měla nádor na mozku.

• Citovat
  • Upravit
26716
3.8.15 17:53
@Anonymní píše:
@Berousik tak ani to není zárukou zdrav3ho psa. Tetka co chová Tibetské dogy si pořídila za uhynulou fenu náhradu na peníze se ohlížet nemusí a pejskům rozumí. Rodokmen oné fenky výborný a zdravotní vyšet4ení rodičů v nejlepším pořádku fenku museli nechat na dvou letech uspat měla nádor na mozku.

Ale jiste, ze to neni 100%. Zvlast nadory jsou trochu jina kapitola, ac muzou byt take dedicne, nicmene velmi casto nejsou. Mluvila jsem o typickych dedicnych chorobach, jako srdce, klouby, ledviny atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
3.8.15 17:58

@Eemii tak si tu diskusi precti znova, nez budes psat neco o obouvani. Jak se to stalo zakl. vysvetlila a proste stane se. Tema se stocilo trochu nekam jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
3.8.15 18:13
@Anonymní píše:
@Bejbyy a nevadí vám že prasnice mají selata na 7-8mesici a mají jich tak 10 průměrně??? Divoká zvířata se taky neptají lidí kdy můžou mít potomky. A podívejte se někdy na pejsky jak jim člověk šlechtěním ubližuje a dělá z nich paskvily, to je v pořádku? Podle vás asi ano, hlavně že mají PP

Tak porovnávat psa a zvířata, která jsou na talíř je trochu mimo..

Kolik je tomu pejskovi?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.15 18:27
  • Citovat
  • Upravit
33155
3.8.15 18:29
@Anonymní píše:
@WERISKA
:think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.15 18:30

@WERISKA co je na tom mimo je to také zvíře, a mnozí je chovají taky jako domácí mazlíčky. Pohybují se mezi zvířaty jen mezy (divokými ) a tam je to v chovu trošku něco jiného. a jak už jsem psala buď potrat a nebo kastrace štěňata nenecháme

• Citovat
  • Upravit
59404
3.8.15 18:31
@Berousik hele já to vidim venku, kde kdo se ptá za kolik jí máme že je fakt krásná a když řeknu cenu tak že tolik by za psa nedali, že dali jen 5000 a nač PP. No jenže ten jejich pes ač prý čistokrevný vůbec té naší podobný neni a pak brečí kolik už dali za veterinu :roll:. Já amx řeknu že bych za psa bez PP tolik nikdy nedala :jazyk: pak se diví co jim ze psa vyrostlo, pokud mě nepůjde o určitou rasu tak klidně útulek tam bych si určitě vybrala nebo prostě zaplatim cenu kterou si chovatel řekne :lol:
@Anonymní píše:
@Markéta80 já také pečlivě vybírala, a o peníze mi nešlo. Moc dobře si umím spočítat co stojí pejsci ročně. A to nemluvíme o tom co vše zlikvidovaly.

naše naštěstí nelikviduje nic, tohle ale bude asi každých 6m :?, manžel zkoušel že by jsme mohli ještě psa pořídit jsme ho vyvedla z omylu že to fakt ne, taky nejsem furt doma. klidně časem ještě jednu fenku i když tahle nám asi bude stačit :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
3.8.15 18:33
@Anonymní píše:
@WERISKA co je na tom mimo je to také zvíře, a mnozí je chovají taky jako domácí mazlíčky. Pohybují se mezi zvířaty jen mezy (divokými ) a tam je to v chovu trošku něco jiného. a jak už jsem psala buď potrat a nebo kastrace štěňata nenecháme

Tak pro mě to rozdíl je..
Tak at je fenka brzy fit :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný