Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@katern píše:
@jannina1 Děkuji a proč jsme neměli očkovat dala nám domů cosi na odčervení ve stříkačce a to měl dostat dva dny po očkování. teď dáváme Brit Care Junior tyhle granule dával mu je i chovatel. Jenže je odmítá. Rýži a kuřecí dnes měl.
Odcervuje se pred ockovanim.Ale pokud. ma zdrav. problemy neockovala bych, az po uzdraveni.
Holky ještě se zeptám…máme záchodek s pískem kam se hezky naučil chodit
, ale nechápu proč pořád zkouší jíst svoje vyprázdnění
Veterinářka říkala, že to psi dělají no nevím snad ne. Jak ho to odnaučit nebo to přestane dělat? Pokaždé když jde na písek pochválím ho pohladím a když si všimnu jelikož nesedím pořád u něho, že to chce jíst řeknu fuj nesmíš.
@jannina1 Aha nám dala 18 první čast očkování a 20 jsme mu měli dát odčervení ![]()
Taky mi někdy loni pes kadil jako zbesilej, letěli jsme k vetovi, tři dny za sebou dostávala antibiotika v injekci, pak týden prášky. Doporučil mi jeden den hladovku, potom mi dal nějakou konzervu, no a pak jsem ji krmila často po malejch dávkách. Zlepšila se asi po dvou dnech, prý někde venku nejspíš něco olizla, nebo to bylo spatnyma granulema (změnila jsem je a poprvé jsem objednala z netu, dostala asi dvě dávky a pos.rala se, tak jsem to komplet vyhodila). Každopádně doktor říkal, že pokud by se to nezlepšilo, tak by musel dělat výtěr a jiný vyšetření, nám se to zlepšilo, ale není normální, že má dlouho průjem - já čekala tři dny, jestli to přejde, a už mi řekl, že pokud to trvá i druhej den, hned přijít - mám taky malýho psa a prej je to dost nebezpečný. Byt tebou, jdu k jinýmu doktorovi. Kor se štěnětem.
@jannina1 píše:
Odcervuje se pred ockovanim.Ale pokud. ma zdrav. problemy neockovala bych, az po uzdraveni.
Já odcervuju po očkování a vzdycky mi klade na srdce, že mám 14 dní počkat.
@Hanka1 tak brit že by měl extra masa se říct nedá a jestli vadí kuře tak brit v žádném případě. Do všeho narvali kuřecí tuk.
Granule nedávat maso s rýží a mrkev nebo i bez. Krůtí, hovězí nebo králíka ale musí se zjistit důvod průjmu. Na veterinu bych vzala vzorek průjmu. Ideálně ze 3 dnů, jestli jsou to giardie musí se dát určité atb jinak se to bude jen zhoršovat ![]()
@wasilly Po pravdě chodí tak 4 krát za den a střídá se vodový průjem s kaší fakt nevím. Dodržovala jsem to co řekla lékařka, ale pořád to má.
@katern naší kočce jsme dávali taky dva dny po očkování a určitě se jí nic nestalo ![]()
To je blbost, na ockovani by.mel byt pes odcerveny.
My mame jen 2 krat ockovani parvovirozu a psinku. Ostatni je pry pro civavy velka zatez, takze toto pry staci.
@Azeretereza píše:
Taky mi někdy loni pes kadil jako zbesilej, letěli jsme k vetovi, tři dny za sebou dostávala antibiotika v injekci, pak týden prášky. Doporučil mi jeden den hladovku, potom mi dal nějakou konzervu, no a pak jsem ji krmila často po malejch dávkách. Zlepšila se asi po dvou dnech, prý někde venku nejspíš něco olizla, nebo to bylo spatnyma granulema (změnila jsem je a poprvé jsem objednala z netu, dostala asi dvě dávky a pos.rala se, tak jsem to komplet vyhodila). Každopádně doktor říkal, že pokud by se to nezlepšilo, tak by musel dělat výtěr a jiný vyšetření, nám se to zlepšilo, ale není normální, že má dlouho průjem - já čekala tři dny, jestli to přejde, a už mi řekl, že pokud to trvá i druhej den, hned přijít - mám taky malýho psa a prej je to dost nebezpečný. Byt tebou, jdu k jinýmu doktorovi. Kor se štěnětem.
U civavek je jednodenni hladovka nebezpecna.
@katern píše:
Holky ještě se zeptám…máme záchodek s pískem kam se hezky naučil chodit, ale nechápu proč pořád zkouší jíst svoje vyprázdnění
Veterinářka říkala, že to psi dělají no nevím snad ne. Jak ho to odnaučit nebo to přestane dělat? Pokaždé když jde na písek pochválím ho pohladím a když si všimnu jelikož nesedím pořád u něho, že to chce jíst řeknu fuj nesmíš.
není to kočka tak ven, žádný pes si nechce znečištovat teritorium a nejspíš chudák se snaží zamést stopy ![]()
@Markéta80 píše:
@Hanka1 tak brit že by měl extra masa se říct nedá a jestli vadí kuře tak brit v žádném případě. Do všeho narvali kuřecí tuk.Granule nedávat maso s rýží a mrkev nebo i bez. Krůtí, hovězí nebo králíka ale musí se zjistit důvod průjmu. Na veterinu bych vzala vzorek průjmu. Ideálně ze 3 dnů, jestli jsou to giardie musí se dát určité atb jinak se to bude jen zhoršovat
Nevim, kolik ma Brit masa, slozeni jsem nezkoumala, my jsme od mala na stenecim Orijenu a ted jsme zacli barfovat. Ale z tech bezne kupovanych je udajne Brit to lepsi
@Hanka1 to co je ve zverimexu se taky za kvalitu brát nedá, bohužel. Se starší jsme si užili kvůli průjmu
, i na kapačkách byla a to už na tom byla hodně špatně
. Vůbec nic se nezjistilo, nejspíš jí vadí kuřecí takže ani tuk. Ještě větší hnus je drůbeží tuk. Takže rada byla zkoušet co jí sedne. Co se nakonec povedlo a u tak rok je klid ale výběr krmiva dost omezený. I když v těch hodně kvalitních nic kuřecího není. Kachna je ok ![]()