Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@afghani nemam stene, ale dospeleho psa…Nema cenu to resit rict fuj to jo. Treba mu to i vezme u nas nepomaha nic.To ze bude chodit furt s kosikem nic neresi.
Ahoj, obnovuji, tentýž problém, ale štěně dobrmana, výcvikáři selhali, řekli, že neví, poradili vzít košík jako u tazatelky výše. Poradí někdo prosím? Je rychlý, nestihnu ho zastavit. Dík!!!
Pojídání kamínků může mít několik příčin a bez klinického vyšetření konkrétního zvířete se dá jen těžko stanovit hlavní příčina tohoto jevu. Může jít o zlozvyk nebo projev nedostatku minerálních látek, například vápníku nebo křemíku. Určitě je dobré zeptat se veterinárního lékaře, který psa zná. Pojídání odpadků nebo jiných předmětů je také otázkou výchovy.
Zdroj: http://hobby.idnes.cz/…azlicci.aspx?…
Mě to pes taky dělal. Venku musel nosit košík. Doma jednou synovec vysypal kameny na koberc co s i přinesl z procházky. Pes se na ně vrhnul jak zběsilý, jeden zhltl a pak je chtěl žrát i venku. No ten košík to jistil. Kolem 1 roku se sám zklidnil a přestal to dělat. A pak po roce zničehonic sežral zapomenuto plínu s plnou náloží. No málem mě omylo, že chcípne. A druhý den se najednou zastavil uprostřed rušné křizovatky a vyblil jí:)))) Od té doby nic a pevně doufím, že už nic takového nesežere. Obča sní dětem posmrkaný papírový kapesní, ale to mu díky bohu nic nedělá:) Ale kameny už nežere. Je mu 5.
Příspěvek upraven 14.02.16 v 22:28
@Žirafa 69 Vyšetření proběhla, negativní. Za článek děkuji, pod ním jsou diskuse čtenářů, kde lidé píší, že s autorem článku nesouhlasí. veterinář neporadil, proto se ptám tady někoho, kdo zná problém z vlastní praxe, ne z článků. Dík
@maskovak jestli mas fb zkus skupinu pes a jeho vic - konecne otevrena skupina bez cenzury, tam mi vzdy poradi jsou tam lidi co maja mnohalete zkusenosti a vychovali x psu ![]()
U nas s jinym plemenem to mame stejne, je uz 2. co je uchylnej na sterk… 2× se nemohl vykadit, tak sup k veterinari. Potvora. Hlidame jak to jde, davali jsme ho do voliery, privazali k boude, to bylo k nicemu, byl stene, mel to jako zabavu, pak z toho proste vyrostl
Na youtube jsou nadabované díly „Znalec psí duše“. Vysvětluje tam spoustu věcí z psí psychologie a možné důvody chování a jejich odstranění. Podle mě to je machr. ![]()
@Iustitia omnibus my na to koukali, alezrani kamenu tam nebylo, pokud jsme neprehledli, presto dik
@maskovak píše:
@Iustitia omnibus my na to koukali, alezrani kamenu tam nebylo, pokud jsme neprehledli, presto dik
Byl tam jeden dil o psovi co kousal taky kameny a na tom si i zranival tlamu, pak tam byl i pes, co zral vse co videl. Urco tam ty dily jsou ![]()
@Iustitia omnibus Ahojky, projizdela jsem na Youtube ty dily Znalec psí duše, ale nemuzu najit ten o zrani kamenu. Nevzpomnela by sis prosim??? Je jich hodne a kazdy je dlouhy, je v nem vic pribehu…Nebo vzpomnel by si prosim nekdo? dekuji ![]()