Štěně kouše při česání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30556
14.9.14 18:49

@Antonie Bolavá zrovna nedávno jsem četla, že je lepší nechat vykastrovat, že se tím snižuje i riziko rakoviny…ale nejsem odborník nevím…
já mám v plánu nechat letos vykastrovat obě, jedna štěnata měla u druhé nechci vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
14.9.14 20:10

My nechávali kastrovat po prvním hárání, to jsem vyčetla jako nejvhodnější - je už pohlavně dospělá a zároveň časná kastrace snižuje riziko nádorových onemocnění. Veterinář nám to taky tak doporučil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
14.9.14 20:12
@catherine100 píše:
@Antonie Bolavá zrovna nedávno jsem četla, že je lepší nechat vykastrovat, že se tím snižuje i riziko rakoviny…ale nejsem odborník nevím…
já mám v plánu nechat letos vykastrovat obě, jedna štěnata měla u druhé nechci vůbec

právě mi letos umřela čubička, měla poslední rok dost těžký. Zánět dělohy, nádory na mléčné žláze. Ráda bych aspoň snížila riziko, tohle už nechci zažít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
14.9.14 20:13
@Etcetera78 píše:
My nechávali kastrovat po prvním hárání, to jsem vyčetla jako nejvhodnější - je už pohlavně dospělá a zároveň časná kastrace snižuje riziko nádorových onemocnění. Veterinář nám to taky tak doporučil

aha, tak po prvním. Já právě nevěděla, jestli před, nebo jednou nechat. Tak super, počkám až odhárá a jdeme na to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
17.9.14 10:46

:lol: jé, to mi úplně připomělo našeho seveřana, když byla mrňavá. To byla taky neskutečná tryskomyš. Co se týče toho česání, po tom co během dvou měsíců rozkousala 4 psí kartáče (a o mých rukách, rukávech, nohavicích, tkaničkách, vlasech ani nemluvě), začala jsem ji česat jenom když spala. Takže vždycky to chtělo nalítat minimálně 3 hodiny venku, ona sebou doma plácla a hned spala. Já jsem jí zatím vklidu vyčesala ze srsti jehličí, mravence, rozlepila slepence a bylo to. Dokonce věřím tomu, že by se ve spánku dala i ostříhat. A unavovat se před česáním musí do teď (a to už jí budou 2 roky). Takže to je jeden způsob který funguje vždy :) Co se týče koupání, to už je mnohem horší. Letos v létě jsem ji myla poprvé v životě - to protože přišla z výletu se shnilou rybou rozpatlanou po celém krku :roll:. No, musela se při mytí zapojit celá rodina a potvůrka ještě týden trucovala a tvářila se, že nám to už nikdy neodpustí. Takže my máme zase problém s mytím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
23.9.14 20:33

Ja jsem nekompromisni proste reknu „drz“ a cesu i kdyz se ji to nelibi…Mam vic psu a kam bych dosla kdybych z kazdym mela travit dve hodiny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
23.9.14 23:13
@Bernacka píše:
Ja jsem nekompromisni proste reknu „drz“ a cesu i kdyz se ji to nelibi…Mam vic psu a kam bych dosla kdybych z kazdym mela travit dve hodiny :mrgreen:

Nojo, ale ty máš velký, máš je za co chytit. Tohle je jak pytel blech :lol: Vždycky se mi nějak vysmekne a hryzne. Ale potěšila mě alespoň jedna věc, konečně jí vypadly dolní špičáky :pankac: Teď ještě ty horní a nebude to aspoň tak bolet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
24.9.14 19:07

@Antonie Bolavá mam i male bolonky… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
24.9.14 20:24
@Bernacka píše:
@Antonie Bolavá mam i male bolonky… :andel:

A jak je džíš? Možná jsem měkká a nedržím dost pevně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
24.9.14 20:35

@Antonie Bolavá na kline :mrgreen: pod pazou; kdyz rozcesavam bricho tak si je polozim na zada do naruce jako miminko a cesu…nebo spis kudlam jsou porad samej dred :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný