Pes se pořád drbe

Anonymní
13.9.14 19:57

pes se pořad drbe

Ahoj omlouvam se za anonym, ale nepotrebuji aby se vedelo ze mam doma psa magora. Moje mama musela na delsi dobu do nemocnice. Nechala si u me pejska Yorksira. Uz ho tu mam 4 dny a holky to neni pes, to je magor. Celej den se porad drbe, kouse si hrbet, kouse si nohy. Vcera uz jsem byla zoufala, tak jsem ho vzala k veterinari. Ten rekl ze pes je naprosto v poradku, nema ani zadnou nemoc, ani breberky, zkratka nic. Pro jistotu jsem to zkusila jeste k jinymu a ten rekl v podstate to stejne. Jen ze to asi uz bude zlozvyk. Dnes jsem ho ostrihala uplne dohola. Vykoupala a stejne se drbe a kouse dal. Neomohlo ani to ze jsem mu hrbet posypala peprem. Uz jsem z toho zoufala. :zed: :zed: :zed: tet mi tu sedi pod stolem a drbe se. Kdyz ho vyhodim na chodbu, tak se opre o dvere a drbe se dal. jako by to delal schvalne. Uz mi z toho hrabe. tady asi neni zadna rada co s nim udelat. Jen jsem to chctela nekde rict, nez budu sedet u stolu a drbat se taky :zed:
Pochopte muj anonym. Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19609
13.9.14 19:59
@Anonymní píše:
Ahoj omlouvam se za anonym, ale nepotrebuji aby se vedelo ze mam doma psa magora. Moje mama musela na delsi dobu do nemocnice. Nechala si u me pejska Yorksira. Uz ho tu mam 4 dny a holky to neni pes, to je magor. Celej den se porad drbe, kouse si hrbet, kouse si nohy. Vcera uz jsem byla zoufala, tak jsem ho vzala k veterinari. Ten rekl ze pes je naprosto v poradku, nema ani zadnou nemoc, ani breberky, zkratka nic. Pro jistotu jsem to zkusila jeste k jinymu a ten rekl v podstate to stejne. Jen ze to asi uz bude zlozvyk. Dnes jsem ho ostrihala uplne dohola. Vykoupala a stejne se drbe a kouse dal. Neomohlo ani to ze jsem mu hrbet posypala peprem. Uz jsem z toho zoufala. :zed: :zed: :zed: tet mi tu sedi pod stolem a drbe se. Kdyz ho vyhodim na chodbu, tak se opre o dvere a drbe se dal. jako by to delal schvalne. Uz mi z toho hrabe. tady asi neni zadna rada co s nim udelat. Jen jsem to chctela nekde rict, nez budu sedet u stolu a drbat se taky :zed:
Pochopte muj anonym. Dekuji

tak nevím kdo je tady magor :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
13.9.14 20:01

Psychika.je nervozni, bez panicky
Vem ho na klin, tul ho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6869
13.9.14 20:02

Jako vážně pepřem? a nezačal i kýchat?
Náš se drbe za ušima když mu vytrháme chloupky. Asi ho to nějak šimrá jak rostou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
13.9.14 20:03

To bude mít maminka radost, oholený opepřený pes… doufám, že ti taky posype za odměnu záda pepřem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
13.9.14 20:05

Strc ho do trouby a k pepri pridej cesnek, ono ho to prejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2044
13.9.14 20:08

To nemůžeš myslet vážně, žes tohle si tomu chudákovi udělala 8o Ten pes z toho bude mít psotník teď ještě větší, víš, jak se teprve začne drbat, jak mu to začne dorůstat, jak ho to bude svědit? Jinak bych ti doporučila, aby jsi ho zaměstnávala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210

A tobe to nejak v necem vadi, ze se drbe? Ho nech at se drbe, pripadne ho podrbej ty, treba si nekam spatne dosahne a svedi ho tam neco :mrgreen: Navic pokud si ho ostrihala tak spis pocitej, ze se bude drbat jeste vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328

Pepř… :roll: Je vystresovanej a ty mu nekládáš ještě víc, místo abys mu pomohla se zklidnit. Víš, co má rád? od toho se odpíchni a hlavně ho nezavírej samotnýho nikam na chodbu. Dost toho, že je najednou bez paničky. Potřebuje uklidnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
13.9.14 20:09

Asi ma na tebe alergii ze se drbe :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.9.14 20:09

Twl.. Ti chybí už jen česnek a můžeš ho dát na pekáč.. jako sorry, jestli je tohle myšleno vážně, tak jsi fakt prdlá :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
13.9.14 20:11

Je vystreslej. Aby ti ještě nezačal pčíkat, jak zběsilej po tom pepři :mrgreen: Vezmi ho ven a pořádně utahej, doma strč něco na žužlání a nebudeš o něm vědět věčnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
13.9.14 20:12

Chudák pejsek, tys ho fakt ostříhala? Tebe nesvědí když se oholíš? A taky se sypeš pepřem, když tě něco svědí? Ty si s nás děláš srandu viď?
Náš se taky drbal, když byl ve stresu i chlupy si vytrhával, chce to trochu ho podrbat, povídat si s ním, je mu smutno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
13.9.14 20:13

@martina.se jj taky jsem to psala, tam už se drbat přestane, holomek :pankac: :mrgreen: :mrgreen:

jinak jako zakladatelku chápu, že jí to vadí…náš to dělá taky, vet nic nezjistil, takže u něj platí odpoutat pozornost..dělá to prostě z nudy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.9.14 20:14
@valina1 píše:
@martina.se jj taky jsem to psala, tam už se drbat přestane, holomek :pankac: :mrgreen: :mrgreen:jinak jako zakladatelku chápu, že jí to vadí…náš to dělá taky, vet nic nezjistil, takže u něj platí odpoutat pozornost..dělá to prostě z nudy

psa nemam, ovšem sypat na něj pepř, to je fakt jak do receptu :lol: to by mi v životě nenapadlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný