Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Ahoj omlouvam se za anonym, ale nepotrebuji aby se vedelo ze mam doma psa magora. Moje mama musela na delsi dobu do nemocnice. Nechala si u me pejska Yorksira. Uz ho tu mam 4 dny a holky to neni pes, to je magor. Celej den se porad drbe, kouse si hrbet, kouse si nohy. Vcera uz jsem byla zoufala, tak jsem ho vzala k veterinari. Ten rekl ze pes je naprosto v poradku, nema ani zadnou nemoc, ani breberky, zkratka nic. Pro jistotu jsem to zkusila jeste k jinymu a ten rekl v podstate to stejne. Jen ze to asi uz bude zlozvyk. Dnes jsem ho ostrihala uplne dohola. Vykoupala a stejne se drbe a kouse dal. Neomohlo ani to ze jsem mu hrbet posypala peprem. Uz jsem z toho zoufala.![]()
![]()
tet mi tu sedi pod stolem a drbe se. Kdyz ho vyhodim na chodbu, tak se opre o dvere a drbe se dal. jako by to delal schvalne. Uz mi z toho hrabe. tady asi neni zadna rada co s nim udelat. Jen jsem to chctela nekde rict, nez budu sedet u stolu a drbat se taky
Pochopte muj anonym. Dekuji
tak nevím kdo je tady magor ![]()
Jako vážně pepřem? a nezačal i kýchat?
Náš se drbe za ušima když mu vytrháme chloupky. Asi ho to nějak šimrá jak rostou.
To bude mít maminka radost, oholený opepřený pes… doufám, že ti taky posype za odměnu záda pepřem…
To nemůžeš myslet vážně, žes tohle si tomu chudákovi udělala
Ten pes z toho bude mít psotník teď ještě větší, víš, jak se teprve začne drbat, jak mu to začne dorůstat, jak ho to bude svědit? Jinak bych ti doporučila, aby jsi ho zaměstnávala…
A tobe to nejak v necem vadi, ze se drbe? Ho nech at se drbe, pripadne ho podrbej ty, treba si nekam spatne dosahne a svedi ho tam neco
Navic pokud si ho ostrihala tak spis pocitej, ze se bude drbat jeste vic.
Pepř…
Je vystresovanej a ty mu nekládáš ještě víc, místo abys mu pomohla se zklidnit. Víš, co má rád? od toho se odpíchni a hlavně ho nezavírej samotnýho nikam na chodbu. Dost toho, že je najednou bez paničky. Potřebuje uklidnit.
Twl.. Ti chybí už jen česnek a můžeš ho dát na pekáč.. jako sorry, jestli je tohle myšleno vážně, tak jsi fakt prdlá
![]()
Je vystreslej. Aby ti ještě nezačal pčíkat, jak zběsilej po tom pepři
Vezmi ho ven a pořádně utahej, doma strč něco na žužlání a nebudeš o něm vědět věčnost.
Chudák pejsek, tys ho fakt ostříhala? Tebe nesvědí když se oholíš? A taky se sypeš pepřem, když tě něco svědí? Ty si s nás děláš srandu viď?
Náš se taky drbal, když byl ve stresu i chlupy si vytrhával, chce to trochu ho podrbat, povídat si s ním, je mu smutno…
@martina.se jj taky jsem to psala, tam už se drbat přestane, holomek
![]()
jinak jako zakladatelku chápu, že jí to vadí…náš to dělá taky, vet nic nezjistil, takže u něj platí odpoutat pozornost..dělá to prostě z nudy
@valina1 píše:
@martina.se jj taky jsem to psala, tam už se drbat přestane, holomek![]()
![]()
jinak jako zakladatelku chápu, že jí to vadí…náš to dělá taky, vet nic nezjistil, takže u něj platí odpoutat pozornost..dělá to prostě z nudy
psa nemam, ovšem sypat na něj pepř, to je fakt jak do receptu
to by mi v životě nenapadlo..
Ahoj omlouvam se za anonym, ale nepotrebuji aby se vedelo ze mam doma psa magora. Moje mama musela na delsi dobu do nemocnice. Nechala si u me pejska Yorksira. Uz ho tu mam 4 dny a holky to neni pes, to je magor. Celej den se porad drbe, kouse si hrbet, kouse si nohy. Vcera uz jsem byla zoufala, tak jsem ho vzala k veterinari. Ten rekl ze pes je naprosto v poradku, nema ani zadnou nemoc, ani breberky, zkratka nic. Pro jistotu jsem to zkusila jeste k jinymu a ten rekl v podstate to stejne. Jen ze to asi uz bude zlozvyk. Dnes jsem ho ostrihala uplne dohola. Vykoupala a stejne se drbe a kouse dal. Neomohlo ani to ze jsem mu hrbet posypala peprem. Uz jsem z toho zoufala.
tet mi tu sedi pod stolem a drbe se. Kdyz ho vyhodim na chodbu, tak se opre o dvere a drbe se dal. jako by to delal schvalne. Uz mi z toho hrabe. tady asi neni zadna rada co s nim udelat. Jen jsem to chctela nekde rict, nez budu sedet u stolu a drbat se taky 
Pochopte muj anonym. Dekuji