Štěnice - prosím poraďte!

7
25.9.23 07:16

Stenice prosím poraďte

Ahoj lidi, potrebuju poradit, vypovídat se a taky asi i uklidnit.
Před týdnem jsme se vrátili z dovolené v Turecku. Dovolena byla moc fajn, strašně jsme si to užili. Ale….
3 dny po navrátu jsem našla doma stenici, na dětské hrací podložce. Jen tak si tam ve dne kráčela. Takže radost a nadšeni z dovoleny vystřídal stres a nervy.
Hned jsme zavolala firmu která mi druhy den přišla vytrikat byt. Od te doby jsem žádnou nenašla, jen tu jednu malou potvoru. Ani žádná známka ze by tu ještě nějaký byli. Po postriku jsem taky nenašla žádnou mrtvou proste nic.
Mám z toho hrozny nervy, nemůžu vůbec spat a mám hrozny strach. Tohle byla vždycky moje noční můra :,( mate s nima nekdo zkušenosti? Taky jste třeba našli jen jednu a už žádnou a měli jste klid? Já se porad uklidňuju, ze do kufru zalezla jen jedna i když to asi je nereálný. A co když tu nákladná vajíčka
Strašně se bojím, mám dvouletou dceru která byla jako jediná pokousana, ale jen během dovolené. Doma po postriku se neobjevil ani jeden stipanec.
Omlouvám se jestli to píšu nějak složite nebi nepřehledne, vůbec není jednoduché tom psát, jsem z toho v prrrrrr

Příspěvek upraven 25.09.23 v 08:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21531
25.9.23 07:55

Prosím tě klid. Postřik jste provedli, případně ho zopakujte. Vždyť je to jen hmyz. To se takhle hroutíš i z komárů nebo pavouků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
25.9.23 08:18

@nozu z pavouků a komárů se rozhodne nehroutim ale pokud jde o stenice, klidnou mě to nenechává. Ještě když vím ze stenic se tak jednoduše člověk nezbaví. Leze to do nábytku oblečení matrace atd. A ještě k tomu v takovém množství ale vím ze možná plasim zbytečně moc, jde mi hlavně o dcerku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.23 21:53

Ahoj, zkušenost máme bohužel čerstvou. Musíš udělat postřik 2×, protože ony se dolíhnou. Na vajíčka ten postřik totiž nefunguje. Taky je dobré všechno vyprat na 60 stupňů nejméně, protože ony jak jsou odolné, nesnesou vyšší teploty. A taky nízké, takže co nejde vyprat, s tím do mrazáku. My máme od druhého postřiku už 2 měsíce a pořád jsem na nervy a každý štípanec mě stresuje. Naštěstí jsme to nechali rovnou taky udělat firmu, bylo to tady vzhůru nohama, hlavně podruhé (mezi postřiky se jedna štěnice našla) a vypadá to, že to snad zabralo. Jeden postřik ale určitě nestačí, to by vám firma měla určitě říct.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová