Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ne, necuchala…měla jsem takový ten parní sterilizátor..no a stejně jsem ji většinou prostě jen šoupla do myčky… ![]()
@Vladusxx s tou myčkou pozor, to jsem dělala dřív a ono je to celkem dost cítit po tabletách a nepomůže ani že je odmočíš, hlavně savičky nikdy do myčky
Jde mi spíš o to jestli lahvičky reklamovat nebo se nemusím bát že by se ten plast dětem do pití uvolňoval, když tam budou mít jen teplé a vlažné nápoje ![]()
@Anonymní píše: Více
Já jsem zpočátku používala jen ty skleněné. Ale, zase nic se nesmí přehánět…
Jo, to bylo normální, že lahvička po nějaké době nacichla. Měla jsem taky z dm a často jsem kupovala nové.
@Stazinka2018 píše: Více
Proto je nejlépe používat ty, které lze dlouhodobě sterilizovat…
a to jsou jednoznačně ty klasické skleněné. ![]()
@Černá Madonna píše: Více
To ano, ale když už si to mimino lahvičku samo drží, je lepší lehčí. Nevadilo mi co 3 měsíce kupovat novou lahvičku.
@Stazinka2018 píše: Více
Pokud si chce lahvičku samo držet, můžeš obsah ze skleněné přelít do té plastové. ![]()
Ale, já jsem třeba nic takového vůbec nedělala…
Asi jsem měla a popravdě stále mám toho líného kluka, takže jsem mu lahvičku držela sama. ![]()
Samozřejmě, že ne pořád vzhledem k jeho věku.
Tak asi zalezi na tabletach. Ja nic po tabletach necitim, ted uz tam strkam teda lahvicky s brckem.
Pro mimino jsem mela skleneny lahve. Sklo je sklo a verim tomu vic nez plastu. ![]()
@DandátkoP a stačí když s tím třískne o zem když bude starší..
Jaké tablety používáš, že nic necítíš? Ono se říká že po tabletách zůstávají i na nádobí zbytky z umývání tak nevím
Mame flasky od aventu a to sklo vydrzi ikdyz spadne na zem, ta flaska je dost silna.
Kdyz mycka domeje, detsky flasky vyplachuju hned vodou, pro nekoho zbytecny, ale delam to tak vzdy, jsem na to naucena.
Tablety mam Frosch. ![]()
Taky zalezi, jak mas stary dite, pro mimino jsem mela taky normal sterilizator, u vetsich deti mi to prijde zbytecny. Venku ti davaj pisek do pusy apod. a doma vyvaruje clovek flasky…
Do plastu se prostě časem všechno zažere. Zase je pro praktické užití lepší než sklo. Takže bych po čase lahvičky úplně vyměnila a je to.
Chci se zeptat, jestli někdo čuchal k lahvičce mezitím co byla v horké vodě nebo ji vytáhl a přišlo mu že lehce nevoní po plastu, jen jakoby náznakem.. je to lahvička z dm nikdy jsme neměli problém tak nevím jestli je zdravotně dobrá