Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Maminky kuchařky, jdu si pro radu. Jelikož jsem kuchařka na baterky a ještě k tomu začátečník, mám asi hloupý dotaz. Jak dlouho je třeba připravovat sterilované žampiony? Dají se jíst i rovnou bez úpravy, nebo radši povařit, osmažit? A jak dlouho? Nikdy jsem to moc neřešila, ale teď v těhotenství jsem na stravu opatrná.
Děkuji za rady ![]()
@radkka Díky
A to jen tak, bez úpravy? Slilas plechovku a dala si?
Nejsou takhle bez chuti?
@majki.r nepotřebuji žádnou úpravu
klidně se daji jist hned z plechovky
a vubec neřeš co v těhotenství můžeš a co ne nebo by jsi nejedla nic nemá cenu se stresovat ja vždy jedla to na co jsem měla chuť a mam zdravého syna a ted čekám dalšího ![]()
Úplně „syrový“ mi nechutnají, ale stačí jim opravdu jen pár minut, záleží, do čeho je sypeš…
Já když je dělám např. s kuřecím na směs, tak dám na pánev kuřecí a když je tak na 3/4 hotové to maso, tak přihodím žampiony. Na pizze se upečou po tu chvíli, co se peče pizza, tam úprava není potřeba.
@majki.r píše:
@radkka DíkyA to jen tak, bez úpravy? Slilas plechovku a dala si?
Nejsou takhle bez chuti?
Však jsou sterilované. Žampiony se dají jíst i syrové
Ucákla jsem z plechovky abych se nepolila a nafurtovala to do sebe, chuť to mělo trochu mdlou, ale bylo to dobrý ![]()
@radkka píše:
Před týdnem jsem jich sežrala plechovku a žiju
mňam ![]()
@ka2ka píše:
mňam
Že jo?
Měly být na pizzu, ale skončily ve mně, manžel musel pro další ![]()
@radkka Ty jo, já když otevřu plechovku žampionů, tak vždycky pár užeru, ale celou plechovku jsem teda ještě nedala ![]()
@majki.r
jestli chceš klidně z plechovky sněz, je to konzerva. já je dávam jen pod maso ale bez obav si dej jestli máš chut ![]()