Štíhlé maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1805
11.4.18 10:39

@Katkafaj To je sice hezký povídání, ale kdyby sis o tom něco zjistila věděla bys že velikost zádové opěrky není dostatečná aby mělo nošení ergonomické parametry pro větší dítě, mnoha vydrží do roka maximálně. O pohodlí vůbec nemluvím proti jiným nosítkům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katkafaj
11.4.18 10:42

@fly.zuzka tak pak bych vzala KIBI

• Citovat
  • Upravit
1805
11.4.18 10:43

@fly.zuzka Storch není úplně typické šátkové nosítko, být tebou určitě to MoniLu uni ve slim verzi vyzkouším. Odkud jsi? Možná ho má někdo poblíž, jsi v regio nosící skupině? Je přezkové, ne vázací, takže si ho jednou nastavíš a pak se ti nemůže stát že ho budeš mít navázané křivě, jen nacvakneš a jdeš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
11.4.18 12:56

Ja mam Kibi a je super. Nosila jsem v nem starsi deti uplne v pohode, ted naposled syna 2 a ctvrt roku. Bederni pas se da utahnout krasne. Nevim, jak stihla jsi, ja mam teda 181 cm a cca. 71 kg, takze hubenour fakt ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
11.4.18 17:28

@sladke-mameni To jsem nevěděla, že je prezkove.Tak dekuji, zase jsem o něco chytřejší, já myslela, ze veškeré sátkové nositka jsou vázací…blbec no.Jsem z Havířova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
11.4.18 17:31
@Mandarinka01 píše:
Ja mam Kibi a je super. Nosila jsem v nem starsi deti uplne v pohode, ted naposled syna 2 a ctvrt roku. Bederni pas se da utahnout krasne. Nevim, jak stihla jsi, ja mam teda 181 cm a cca. 71 kg, takze hubenour fakt ne.

No já mám taky 181 cm a 60 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1805
11.4.18 20:35

@fly.zuzka Na fotce máš název regio skupiny, přidej se a poptej se tam ;) MoniLu je přezkové, Andala taky, nic se tam neváže takže je to super pohodlné a rychlé :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
12.4.18 01:48

@sladke-mameni Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie