Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
@Katkafaj To je sice hezký povídání, ale kdyby sis o tom něco zjistila věděla bys že velikost zádové opěrky není dostatečná aby mělo nošení ergonomické parametry pro větší dítě, mnoha vydrží do roka maximálně. O pohodlí vůbec nemluvím proti jiným nosítkům.
@fly.zuzka Storch není úplně typické šátkové nosítko, být tebou určitě to MoniLu uni ve slim verzi vyzkouším. Odkud jsi? Možná ho má někdo poblíž, jsi v regio nosící skupině? Je přezkové, ne vázací, takže si ho jednou nastavíš a pak se ti nemůže stát že ho budeš mít navázané křivě, jen nacvakneš a jdeš ![]()
Ja mam Kibi a je super. Nosila jsem v nem starsi deti uplne v pohode, ted naposled syna 2 a ctvrt roku. Bederni pas se da utahnout krasne. Nevim, jak stihla jsi, ja mam teda 181 cm a cca. 71 kg, takze hubenour fakt ne.
@sladke-mameni To jsem nevěděla, že je prezkove.Tak dekuji, zase jsem o něco chytřejší, já myslela, ze veškeré sátkové nositka jsou vázací…blbec no.Jsem z Havířova.
@Mandarinka01 píše:
Ja mam Kibi a je super. Nosila jsem v nem starsi deti uplne v pohode, ted naposled syna 2 a ctvrt roku. Bederni pas se da utahnout krasne. Nevim, jak stihla jsi, ja mam teda 181 cm a cca. 71 kg, takze hubenour fakt ne.
No já mám taky 181 cm a 60 kg.
@fly.zuzka Na fotce máš název regio skupiny, přidej se a poptej se tam
MoniLu je přezkové, Andala taky, nic se tam neváže takže je to super pohodlné a rychlé ![]()