Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
kate02 píše:
Ahojky,u nás doma se teď vede boj. Já bych chtěla pro prcka koupit stínítka do auta (vzhledem k tomu, že zanedlouho budou mrňousové dva, nebude už jiná možnost, než aby při slunečným počasí jeden na tý straně, kde svítí sluníčko jel…). Manžel tvrdí, že je to k ničemu, sluníčko stejně propustí a malýmu to bude vadit a stejně bude vzteklej.
Chtěla bych se teda zeptat, jakou máte se stínítky do auta zkušenost? Opravdu stíní? Nebo je to spíš jen tahák na prachy z kapes rodičů a líp poslouží plína nebo svetr hozenej přes okno?
My máme stínítka zabudované přímo v autě - něco jako vytahovací roletky…a jako propustí samozřejmě paprsky
ale je to snesitelnější než bez nich - za mě to zbytečné není ![]()
já je brala na mmb jsou trochu větší máme velké auto a Bořek je úžasnej borec ![]()
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Já kupovala v Jysku.měli auta Cars,ale malý je tam nechce,strhává mě to-prý nevidí.
My jsme kupovali v autopotrebach a trochu to sice stíni,ale myslela jsem,ze to bude daleko lepsi.Jinak pro stinitka urcite jsem,nas prcek se tam muze zblaznit ,kdyz mu zacne svitit do oci
Lepší než stínítka, které propouštějí světlo a nezastíní celé okénko, jsou tmavé folie.
Jsou sice finančně jinde, ale opravdu super. Ať se otočíte s autem, jakkoliv, tak nesvítí dětem do obličeje a zároveň vidí ven. A když stojíte na parkovišti a svítí na sedačku, tak není rozpálená a dítě si v klidu může sednout.
Auto není přes léto tak rozpálené. Takže jediné negativum je cena.
Takže spíš bych promluvila s manželeme o této variantě.
Kac, souhlas, tmavá skla jsou ![]()
Kac píše:
Lepší než stínítka, které propouštějí světlo a nezastíní celé okénko, jsou tmavé folie.
Jsou sice finančně jinde, ale opravdu super. Ať se otočíte s autem, jakkoliv, tak nesvítí dětem do obličeje a zároveň vidí ven. A když stojíte na parkovišti a svítí na sedačku, tak není rozpálená a dítě si v klidu může sednout.Auto není přes léto tak rozpálené. Takže jediné negativum je cena.
Kac píše:
Jsou sice finančně jinde, ale opravdu super. Ať se otočíte s autem, jakkoliv, tak nesvítí dětem do obličeje a zároveň vidí ven. A když stojíte na parkovišti a svítí na sedačku, tak není rozpálená a dítě si v klidu může sednout.Auto není přes léto tak rozpálené. Takže jediné negativum je cena.
Můžu tě poprosit o nějaký odkaz ať vím co hledat.Díky. ![]()
AHoj, lepčí stínítka než-li nic, sluníčko je daleko snesitelnější. Dají se s přehledem sehnat do 50Kč. Fólie jsou fajn, ale jsou v jiné cenové relaci a autem se u nás jezdí pomálu.
Sice nejsem Kac, ale snad to nevadí.
Stačí zadat do googlu, viz níže pro představu o cenách a termínech montáže. Osobně bych volila firmu, kterou mi doporučí někdo se zkušeností s konkrétní firmou v okolí.
http://www.glassgarant.cz/?…
http://www.autosklo-tip.cz/…oskel-4.html
http://www.autosklocz.cz/
Marka76 píše:Kac píše:Můžu tě poprosit o nějaký odkaz ať vím co hledat.Díky.
Kac píše:
O téhle variantě jsme se bavili, ale vzhledem k tomu, že současný auto je jen provizorium za „pár peněz“, nechce se nám do toho cpát prachy za ty folie…
![]()
edit: I když teď jak na to koukám, není to zas tak hrozný s tou cenou
tak uvidíme ![]()