Stínítka do auta

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
20296
4.4.11 08:02
kate02 píše:
Ahojky,

u nás doma se teď vede boj. Já bych chtěla pro prcka koupit stínítka do auta (vzhledem k tomu, že zanedlouho budou mrňousové dva, nebude už jiná možnost, než aby při slunečným počasí jeden na tý straně, kde svítí sluníčko jel…). Manžel tvrdí, že je to k ničemu, sluníčko stejně propustí a malýmu to bude vadit a stejně bude vzteklej.

Chtěla bych se teda zeptat, jakou máte se stínítky do auta zkušenost? Opravdu stíní? Nebo je to spíš jen tahák na prachy z kapes rodičů a líp poslouží plína nebo svetr hozenej přes okno? :mrgreen:

My máme stínítka zabudované přímo v autě - něco jako vytahovací roletky…a jako propustí samozřejmě paprsky :-D ale je to snesitelnější než bez nich - za mě to zbytečné není :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
4.4.11 08:15

já je brala na mmb jsou trochu větší máme velké auto a Bořek je úžasnej borec :-)
 http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• Citovat
  • Upravit
3307
4.4.11 08:22

Já kupovala v Jysku.měli auta Cars,ale malý je tam nechce,strhává mě to-prý nevidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
4.4.11 08:40

My jsme kupovali v autopotrebach a trochu to sice stíni,ale myslela jsem,ze to bude daleko lepsi.Jinak pro stinitka urcite jsem,nas prcek se tam muze zblaznit ,kdyz mu zacne svitit do oci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
4.4.11 10:06

Lepší než stínítka, které propouštějí světlo a nezastíní celé okénko, jsou tmavé folie.
Jsou sice finančně jinde, ale opravdu super. Ať se otočíte s autem, jakkoliv, tak nesvítí dětem do obličeje a zároveň vidí ven. A když stojíte na parkovišti a svítí na sedačku, tak není rozpálená a dítě si v klidu může sednout. :wink: Auto není přes léto tak rozpálené. Takže jediné negativum je cena.
Takže spíš bych promluvila s manželeme o této variantě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
4.4.11 10:56

Kac, souhlas, tmavá skla jsou :palec:

Kac píše:
Lepší než stínítka, které propouštějí světlo a nezastíní celé okénko, jsou tmavé folie.
Jsou sice finančně jinde, ale opravdu super. Ať se otočíte s autem, jakkoliv, tak nesvítí dětem do obličeje a zároveň vidí ven. A když stojíte na parkovišti a svítí na sedačku, tak není rozpálená a dítě si v klidu může sednout. :wink: Auto není přes léto tak rozpálené. Takže jediné negativum je cena.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
4.4.11 11:13
Kac píše:

Můžu tě poprosit o nějaký odkaz ať vím co hledat.Díky. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
4.4.11 11:18

AHoj, lepčí stínítka než-li nic, sluníčko je daleko snesitelnější. Dají se s přehledem sehnat do 50Kč. Fólie jsou fajn, ale jsou v jiné cenové relaci a autem se u nás jezdí pomálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
4.4.11 11:26

Sice nejsem Kac, ale snad to nevadí.
Stačí zadat do googlu, viz níže pro představu o cenách a termínech montáže. Osobně bych volila firmu, kterou mi doporučí někdo se zkušeností s konkrétní firmou v okolí.

http://www.glassgarant.cz/?…
http://www.autosklo-tip.cz/…oskel-4.html
http://www.autosklocz.cz/

Marka76 píše:
Kac píše:
Můžu tě poprosit o nějaký odkaz ať vím co hledat.Díky. :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
4.4.11 13:25
Kac píše:

O téhle variantě jsme se bavili, ale vzhledem k tomu, že současný auto je jen provizorium za „pár peněz“, nechce se nám do toho cpát prachy za ty folie… :roll: :lol:

edit: I když teď jak na to koukám, není to zas tak hrozný s tou cenou :-) tak uvidíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová