Štípnutí komárem

79
21.8.21 07:09

Štípnutí komárem

Ahoj, prosím vás, předevčírem mě štípl komár do obou rukou a do prstů, kde nosím prstýnek. Obě dvě ruce mi natekly a ten prst, tak moc, že prstýnek, který mi dřív sám padal, ted vůbec nemůžu sundat 8o přítel říká ať s tím jdu k doktorovi a jelikož je víkend, tak bych mohla jen na pohotovost ale moc se mi nezdá s tímhle běžet k lékaři. Co byste dělali vy? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5040
21.8.21 07:33

Namazala Fenistilem a vzala Zyrtec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
21.8.21 07:38

Podrbala bych si to a počkala až to splaskne…

• Citovat
  • Upravit
1462
21.8.21 08:00

Natekly ti ruce tak, ze je to nebezpecne pro tebe nebo jen, ze nemuzes sundat prstynek? pokud nepomuze ledovat, namazat a stahnout, pak uz jen stipacky… dr. by to udelal stejne… resit bude jen tve otoky, na prstynek se vykasle a strihne ho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
21.8.21 08:16
@Messi1234 píše:
Ahoj, prosím vás, předevčírem mě štípl komár do obou rukou a do prstů, kde nosím prstýnek. Obě dvě ruce mi natekly a ten prst, tak moc, že prstýnek, který mi dřív sám padal, ted vůbec nemůžu sundat 8o přítel říká ať s tím jdu k doktorovi a jelikož je víkend, tak bych mohla jen na pohotovost ale moc se mi nezdá s tímhle běžet k lékaři. Co byste dělali vy? :nevim:

Jestli nemuzes sundat prstynek, tak zaleduj, ruku nahorua pak namydlit a opatrne stahnout. Otok ti splaskne, neboj :)

• Citovat
  • Upravit
37131
21.8.21 09:20

Zchlad to, dej si prášek na alergii a namaz to fenistilem. Dr s tebou něco neudělá, max ti prstýnek nechá prestrihnout, kdyby to bylo tak těsné, že by hrozilo, že ti odumře prst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
21.8.21 09:23

Chladit, prašek na alergii a ruku držet ve vyvýšený poloze, dobrý je na misto štípnutí dát ocet nebo cibuli, nám to zabírá líp jak fenistil… pokud ti prstýnek na prstě omezuje průtok krve (prst je studený, brní tě, nepřirozená barva…) tak na pohotovost a přeštípnout prstýnek, víc ti s tim neudělaj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek