Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Stojí za přečtení:http://ona.idnes.cz/…ahy-sex.aspx?…
kibooolka píše:
Stojí za přečtení:http://ona.idnes.cz/…ahy-sex.aspx?…
Uf no teda, silný kafe!Děkuju nikdy ![]()
no dočetla jsem a dostat bych se tam nechtěla ani za živého boha.. ale člověk nidky neví
tchýně mě naštve a je to dned
(legrace, né aby to tu vzal někdo vážně)
softvelvet píše:Že jo,no at se mají ne? My to zaplatíme tak i tak…
Ty se tam maji jako prasata v zite
evick2 píše:
no dočetla jsem a dostat bych se tam nechtěla ani za živého boha.. ale člověk nidky nevítchýně mě naštve a je to dned
![]()
evick2 píše:
no dočetla jsem a dostat bych se tam nechtěla ani za živého boha.. ale člověk nidky nevítchýně mě naštve a je to dned
![]()
S dovolením jsem zkopírovala ještě tento text - opravdu smutné ![]()
(ZDENKA, 28. 11. 2011 18:21)
AHOJÍK VŠEM…VY CO TO MÁTE ZA PÁR DRŽÍM PALCE…JEDNOU PŘÍJDE DEN..ŠLÁPNOUT VEDLE MŮŽE KAŽDÝ..I KDYŽ NĚKDO ŠLAPE VEDLE I NĚKOLIKRÁT:-)))POKUD JSOU TO ,,MALÉ,,TRESTNÉ ČINY DÁ SE TO I OMLUVIT ALE TO CO NEDOKÁŽU SKOUSNOUT JE BRUTÁLNÍ VRAŽDA…HLAVNĚ LHOSTEJNOST…TY CO KRADOU NEBO PADĚLAJÍ DOSTANOU PALETU DIV Z NICH NESEDŘOU KŮŽI A TEN CO BY SI ZASLOUŽIL ŘÁDNÝ TREST..KDYŽ NÉ TREST SMRTI TAK ALESPON DOŽIVOTÍ …DOSTANE ,,POUHÝCH 12.LET…A TO SI MYSLÍM ŽE NESTAČÍ…ZVLÁŠT PŘI BRUTÁLNÍ VRAŽDĚ…NEUMÍTE SI PŘEDSTAVIT JAKÝ TO JE, KDYŽ SE TO STANE VE VAŠÍ RODINĚ…TA BEZMOC .....KDYŽ VÁM BRÁCHA ODEJDE NA NÁVŠTĚVU A UŽ SE NIKDY NEVRÁTÍ......NA STOLE MU POMALU CHLADNE OBĚD..........A VY ČEKÁTE KDY SE OTEVŘOU DVEŘE A BRÁCHA SE VRÁTÍ.......UŽ JSOU TO 2.ROKY......KDYŽ SE TO STANE,ŘÍKÁTE SI ŽE NIC NENÍ NAD LIDSKEJ ŽIVOT.....
Je to teda trošku OT, ale do toho areálu ve Světlé jsme jezdili se školou na Školu v přírodě, tak mi to vždycky přijde vtipný ![]()
medulinkax píše:
Je to teda trošku OT, ale do toho areálu ve Světlé jsme jezdili se školou na Školu v přírodě, tak mi to vždycky přijde vtipný
kibooolka píše:medulinkax píše:
Je to teda trošku OT, ale do toho areálu ve Světlé jsme jezdili se školou na Školu v přírodě, tak mi to vždycky přijde vtipnývšak oni tam taky maj školu v přírodě
Spíš bych řekla něco jako wellness pobyt ![]()
Obyčejný člověk za to platí, ony to mají v base ![]()
Dochází jim tam kadeřnice, kosmetička, mají vycházky a loňské léto bojovaly za to, že tam nemají bazén ![]()
Mám známou co tam dělá dozorkyni a možná by jste ženy koukaly na co všechno mají nárok ![]()
no jestli jsou zavreny i matky s detma do 3 let, tak chudaci deti
az se ho pak jednou nekdo zepta kde a jak prozil detstvi tak odpovi v kriminale?
ze tem zenskejm neni hanba
na druhou stranu meji velice pekny zpestreni dne napr.cviceni, studium to je mazec
![]()
ja si pod slovem kriminal predstavuju jiny zarizeni ![]()
no já udělám vše proto abych se tam nedostala,musím teda říct že se mají líp jak já
kadeřnice a kosmetička?To se maže na chleba?
já si barvím a stříhám vlasy sama,no co taky by se mi líbilo si jít ZADARMO ZARELAXOVAT NO… ![]()