Článek, který stojí za přečtení

1570
7.12.11 21:00

Stojí za přečtení...

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
softvelvet
7.12.11 21:18

Ty se tam maji jako prasata v zite :-)

• Citovat
  • Upravit
613
7.12.11 21:19
kibooolka píše:
Stojí za přečtení:http://ona.idnes.cz/…ahy-sex.aspx?…

Uf no teda, silný kafe!Děkuju nikdy :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3540
7.12.11 21:20

no dočetla jsem a dostat bych se tam nechtěla ani za živého boha.. ale člověk nidky neví :think: tchýně mě naštve a je to dned :D :D (legrace, né aby to tu vzal někdo vážně)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
7.12.11 21:21
softvelvet píše:
Ty se tam maji jako prasata v zite :-)
Že jo,no at se mají ne? My to zaplatíme tak i tak…
Jinak nejsem rasistka ale kdo koukal na fota…samé romky 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
7.12.11 21:21
evick2 píše:
no dočetla jsem a dostat bych se tam nechtěla ani za živého boha.. ale člověk nidky neví :think: tchýně mě naštve a je to dned :D :D (legrace, né aby to tu vzal někdo vážně)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to jsi mě dostala haha :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
7.12.11 21:22
evick2 píše:
no dočetla jsem a dostat bych se tam nechtěla ani za živého boha.. ale člověk nidky neví :think: tchýně mě naštve a je to dned :D :D (legrace, né aby to tu vzal někdo vážně)
:lol: rozumím :pankac: stejné jako u nás
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
7.12.11 21:23

S dovolením jsem zkopírovala ještě tento text - opravdu smutné :?
(ZDENKA, 28. 11. 2011 18:21)
AHOJÍK VŠEM…VY CO TO MÁTE ZA PÁR DRŽÍM PALCE…JEDNOU PŘÍJDE DEN..ŠLÁPNOUT VEDLE MŮŽE KAŽDÝ..I KDYŽ NĚKDO ŠLAPE VEDLE I NĚKOLIKRÁT:-)))POKUD JSOU TO ,,MALÉ,,TRESTNÉ ČINY DÁ SE TO I OMLUVIT ALE TO CO NEDOKÁŽU SKOUSNOUT JE BRUTÁLNÍ VRAŽDA…HLAVNĚ LHOSTEJNOST…TY CO KRADOU NEBO PADĚLAJÍ DOSTANOU PALETU DIV Z NICH NESEDŘOU KŮŽI A TEN CO BY SI ZASLOUŽIL ŘÁDNÝ TREST..KDYŽ NÉ TREST SMRTI TAK ALESPON DOŽIVOTÍ …DOSTANE ,,POUHÝCH 12.LET…A TO SI MYSLÍM ŽE NESTAČÍ…ZVLÁŠT PŘI BRUTÁLNÍ VRAŽDĚ…NEUMÍTE SI PŘEDSTAVIT JAKÝ TO JE, KDYŽ SE TO STANE VE VAŠÍ RODINĚ…TA BEZMOC .....KDYŽ VÁM BRÁCHA ODEJDE NA NÁVŠTĚVU A UŽ SE NIKDY NEVRÁTÍ......NA STOLE MU POMALU CHLADNE OBĚD..........A VY ČEKÁTE KDY SE OTEVŘOU DVEŘE A BRÁCHA SE VRÁTÍ.......UŽ JSOU TO 2.ROKY......KDYŽ SE TO STANE,ŘÍKÁTE SI ŽE NIC NENÍ NAD LIDSKEJ ŽIVOT.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
7.12.11 21:26

je to síla, až 1000kč kapesné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
7.12.11 21:29

Dej pokoj. . .Těhotná a v base,fuj.

• Citovat
  • Upravit
8939
7.12.11 21:30

Je to teda trošku OT, ale do toho areálu ve Světlé jsme jezdili se školou na Školu v přírodě, tak mi to vždycky přijde vtipný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
7.12.11 21:31
medulinkax píše:
Je to teda trošku OT, ale do toho areálu ve Světlé jsme jezdili se školou na Školu v přírodě, tak mi to vždycky přijde vtipný :D
:lol: však oni tam taky maj školu v přírodě :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10704
7.12.11 21:39
kibooolka píše:
medulinkax píše:
Je to teda trošku OT, ale do toho areálu ve Světlé jsme jezdili se školou na Školu v přírodě, tak mi to vždycky přijde vtipný :D
:lol: však oni tam taky maj školu v přírodě :mrgreen:

Spíš bych řekla něco jako wellness pobyt :think:
Obyčejný člověk za to platí, ony to mají v base :cert:
Dochází jim tam kadeřnice, kosmetička, mají vycházky a loňské léto bojovaly za to, že tam nemají bazén :roll:
Mám známou co tam dělá dozorkyni a možná by jste ženy koukaly na co všechno mají nárok :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5644
7.12.11 21:51

no jestli jsou zavreny i matky s detma do 3 let, tak chudaci deti
az se ho pak jednou nekdo zepta kde a jak prozil detstvi tak odpovi v kriminale?
ze tem zenskejm neni hanba

na druhou stranu meji velice pekny zpestreni dne napr.cviceni, studium to je mazec 8o :lol: :lol: :lol:
ja si pod slovem kriminal predstavuju jiny zarizeni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
7.12.11 21:53

8o no já udělám vše proto abych se tam nedostala,musím teda říct že se mají líp jak já :x kadeřnice a kosmetička?To se maže na chleba? :lol: já si barvím a stříhám vlasy sama,no co taky by se mi líbilo si jít ZADARMO ZARELAXOVAT NO… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová