Líbí se vám tetování?

• Fotoalbum (11)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
kockodanka
7.12.11 20:54

Libi se vam tetovani?

Ahoj, ted tu probehla diskuse na tema tetovani, tak me napadlo, ze udelam mensi anketu. Libi se? Ne? A proc? Ja nejakou dobu premyslim, ze bych do toho sla. Nicmene partnerovi se obecne tetovani naprosto nelibi, no a pro rodice je kdokoli s tetovanim byvalej kriminalnik :mrgreen: Me osobne se libi, ale spis ty mensi a decentni veci. Co vam?

Příspěvek upraven 07.12.11 v 21:00

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6569
7.12.11 20:56

Líbí a moc, jen to nesmí být lilie, motýlek nebo hvězdičky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
7.12.11 20:57

Já mám tetování dvě…na rameni barevné květy a na ruce z boku ( jakoby na zápěstí ) mám černý klikihák…Manžel má na zátylku černý obrys slunce.

Já osobně přemýšlím ještě o jednom na nohu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
7.12.11 20:57

Líbí jedno jsme si před 14 dny dala udělat..Manžel by ho sám nechtěl,ale to moje se mu líbí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
7.12.11 20:58

Tak na nohu chci ještě taky,ale potom už končím ať nakonec nejsem jak plakát :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
7.12.11 20:59

Kamarádka si chtěla nechat vytetovat ještěrku a manžel jí řekl: „Nó a za 10 let z toho bude krokodýl!“ Takže ji chuť přešla. :dance:
Vždycky si na to vzpomenu, když je řeč o tetování. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
7.12.11 21:02

Já mám na rameni.Nikdy bych si nenechala vytetovat jméno chlapa a podobné úlety.Jsem na různé ornamenty.Ale na holkách se mi líbí menší a decentnější věci.

• Citovat
  • Upravit
5277
7.12.11 21:03

Hlavní věc, když chceš tetování je, že o tom musíš být opravdu na 100% přesvědčená! A nesmíš dát na ostatní…třeba to moje na ruce…každý mi to rozmlouval. Mám to už 3 roky a stále se na to nemůžu vynadívat, jak se mi to líbí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kockodanka
7.12.11 21:03

Tak kdyz jsme u toho, daly byste si tetovani udelat, i kdyby partner nechtel? Ja zatim nevim, jestli bych do toho sla. Dnes jsem se ho znova ptala, a pravil, ze jen pres jeho mrtvolu :mrgreen: Jako kdybych hodne chtela, tak se na nej… Ale zas nevim, jestli mi to stoji za to :lol:

• Citovat
  • Upravit
5732
7.12.11 21:05

No můj zkraje nechtěl,tak jsem ho nahlodávala až jsem nakonec dosáhla svýho..No a nakonec se mu to líbí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
7.12.11 21:06

ahoj, tetování se mi líbí. jedno mám nad kotníkem (ornament) a přemýšlím o druhém, ale nemám tucha kam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
7.12.11 21:07
Libza píše:
Hlavní věc, když chceš tetování je, že o tom musíš být opravdu na 100% přesvědčená! A nesmíš dát na ostatní…třeba to moje na ruce…každý mi to rozmlouval. Mám to už 3 roky a stále se na to nemůžu vynadívat, jak se mi to líbí :nevim:

nechceš sem hodit fotku? toho tetování na ruce u zápěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
7.12.11 21:07

Nelíbí. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
7.12.11 21:08
kockodanka píše:
Tak kdyz jsme u toho, daly byste si tetovani udelat, i kdyby partner nechtel? Ja zatim nevim, jestli bych do toho sla. Dnes jsem se ho znova ptala, a pravil, ze jen pres jeho mrtvolu :mrgreen: Jako kdybych hodne chtela, tak se na nej… Ale zas nevim, jestli mi to stoji za to :lol:

Pokud nejsi opravdu přesvědčená, tak to nedělej. Abys pak nelitovala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
7.12.11 21:08

Tetování se mi nelíbí :oops: A hlavně by se mi nelíbilo na mě! Někdy ráda po někom kouknu ale nesnáším stejné věci. Do 14 dní bych to měla okoukané a chtěla se toho zbavit.. musím furt stěhovat i nábytek :roll: protože už to mám okoukané.. takové věci prostě nejsou pro mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová