Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já mám tetování dvě…na rameni barevné květy a na ruce z boku ( jakoby na zápěstí ) mám černý klikihák…Manžel má na zátylku černý obrys slunce.
Já osobně přemýšlím ještě o jednom na nohu ![]()
Líbí jedno jsme si před 14 dny dala udělat..Manžel by ho sám nechtěl,ale to moje se mu líbí ![]()
Tak na nohu chci ještě taky,ale potom už končím ať nakonec nejsem jak plakát ![]()
Kamarádka si chtěla nechat vytetovat ještěrku a manžel jí řekl: „Nó a za 10 let z toho bude krokodýl!“ Takže ji chuť přešla. ![]()
Vždycky si na to vzpomenu, když je řeč o tetování. ![]()
Já mám na rameni.Nikdy bych si nenechala vytetovat jméno chlapa a podobné úlety.Jsem na různé ornamenty.Ale na holkách se mi líbí menší a decentnější věci.
Hlavní věc, když chceš tetování je, že o tom musíš být opravdu na 100% přesvědčená! A nesmíš dát na ostatní…třeba to moje na ruce…každý mi to rozmlouval. Mám to už 3 roky a stále se na to nemůžu vynadívat, jak se mi to líbí ![]()
Tak kdyz jsme u toho, daly byste si tetovani udelat, i kdyby partner nechtel? Ja zatim nevim, jestli bych do toho sla. Dnes jsem se ho znova ptala, a pravil, ze jen pres jeho mrtvolu
Jako kdybych hodne chtela, tak se na nej… Ale zas nevim, jestli mi to stoji za to ![]()
No můj zkraje nechtěl,tak jsem ho nahlodávala až jsem nakonec dosáhla svýho..No a nakonec se mu to líbí ![]()
ahoj, tetování se mi líbí. jedno mám nad kotníkem (ornament) a přemýšlím o druhém, ale nemám tucha kam?
Libza píše:
Hlavní věc, když chceš tetování je, že o tom musíš být opravdu na 100% přesvědčená! A nesmíš dát na ostatní…třeba to moje na ruce…každý mi to rozmlouval. Mám to už 3 roky a stále se na to nemůžu vynadívat, jak se mi to líbí
nechceš sem hodit fotku? toho tetování na ruce u zápěstí
kockodanka píše:
Tak kdyz jsme u toho, daly byste si tetovani udelat, i kdyby partner nechtel? Ja zatim nevim, jestli bych do toho sla. Dnes jsem se ho znova ptala, a pravil, ze jen pres jeho mrtvoluJako kdybych hodne chtela, tak se na nej… Ale zas nevim, jestli mi to stoji za to
Pokud nejsi opravdu přesvědčená, tak to nedělej. Abys pak nelitovala ![]()
Tetování se mi nelíbí
A hlavně by se mi nelíbilo na mě! Někdy ráda po někom kouknu ale nesnáším stejné věci. Do 14 dní bych to měla okoukané a chtěla se toho zbavit.. musím furt stěhovat i nábytek
protože už to mám okoukané.. takové věci prostě nejsou pro mě.
Ahoj, ted tu probehla diskuse na tema tetovani, tak me napadlo, ze udelam mensi anketu. Libi se? Ne? A proc? Ja nejakou dobu premyslim, ze bych do toho sla. Nicmene partnerovi se obecne tetovani naprosto nelibi, no a pro rodice je kdokoli s tetovanim byvalej kriminalnik
Me osobne se libi, ale spis ty mensi a decentni veci. Co vam?
Příspěvek upraven 07.12.11 v 21:00