Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj tetování se mí líbí:) sama jich mám asi 4 (nejsou sice zrovna nejmenší ale i tak když je chci ukázat ukážu když ne tak nejdou vidět ), a každé z nich má pro mě určitou symboliku (takže nejsou jen z nějakého mladistvého rozmaru) a myslím že jsem ještě s tetováním neskončila ![]()
Děvčata až my budeme staré tak budou všichni důchodci potetovaní
nesie píše:
Ahoj tetování se mí líbí:) sama jich mám asi 4 (nejsou sice zrovna nejmenší ale i tak když je chci ukázat ukážu když ne tak nejdou vidět ), a každé z nich má pro mě určitou symboliku (takže nejsou jen z nějakého mladistvého rozmaru) a myslím že jsem ještě s tetováním neskončila
ASI 4 ?
Nevíš kolik jich máš ? ![]()
papavlinka33 píše:
Přesně tak, to říkám taky. V domovech důchodců si místo fotek pravnoučat a vnoučat budeme ukazovat kerky z mládí ![]()
OT, praděda byl politický vězeň, měl na paži hlavu koně, kérka teda typicky vězeňská, ale odmala jsem ji obdivovala ![]()
kallkapa:
tak samozřejmě ,že vím kolik jich mám
ale už je neregistruji tak proto to asi
některé nejsou pro mě na viditelném místě
![]()
papavlinka33 píše:
jojo s tim souhlasim ![]()
Jana F píše:papavlinka33 píše:jojo s tim souhlasim
Takže nakonec se vyplatí si nic nenechat vytetovat..V důchodáku potom budu rarita a extra bába ![]()
papavlinka33 píše:
Všichni jistě ne ![]()
Lizbeth píše:Jana F píše:Takže nakonec se vyplatí si nic nenechat vytetovat..V důchodáku potom budu rarita a extra bábapapavlinka33 píše:jojo s tim souhlasim
Chtěla bych po porodu nějaké velké tetování přes celá záda. Sbírám inspirace. Máte to některá z vás?
Ahoj, chtěla bych se zeptat na kolik odhadujete tohle tetování? (myslím cenu a jaký máte názor)
![]()
Kamarád má vytetovaná jména přes žebra (jestli mě chápete) a vypadá to moc hezky- má tři děti a má u toho jejich datum narození a malinký znak znamení zvěrokruhu, a je to moc hezký ![]()