Líbí se vám tetování?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5732
7.12.11 21:52
stara baba píše:
Danuška23 píše:
No a když já v 21 letech s piercingem v nose tak se mnou nastávající tchán nemluvil půl roku :cert: :cert: No stejnak jsem ho nakonec vyndala,protože mi vadil
Ehm, moji prarodicia ked este gazdovali, davali piercing do nosa kravam, co zdrhali … moja mama to este zazila a nikdy nezabudla pripomenut ked nejaky vacsi videla :think: Ak ma Tvoj tchan podobnu spomienku … vies ze sa ani nedivim ze sa mu nechcelo s Tebou rozpravat? :oops: :andel:

Podle mě nezáleží na tom jak člověk vypadá,ale jak se chová..Tím,že má zrovna piercing nebo tetování se člověk nemění ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
7.12.11 21:52

Peggy to jsi fakt hustá :mrgreen: nás mladej otravoval už kolem těch 14 to jsem zatrhla, teď ho má slíbený, a pořád hledá :roll: mám jen podmínku, když vezme kalhoty a triko s dlouhým nesmí to být vidět, jéžiši já jsem přízemní :mrgreen:

Rohlice chceš fotku v prádle? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
20557
7.12.11 21:54
Hodaka píše:
Peggy to jsi fakt hustá :mrgreen: nás mladej otravoval už kolem těch 14 to jsem zatrhla, teď ho má slíbený, a pořád hledá :roll: mám jen podmínku, když vezme kalhoty a triko s dlouhým nesmí to být vidět, jéžiši já jsem přízemní :mrgreen:Rohlice chceš fotku v prádle? :mrgreen:

Ona to má taky na místech, kde se to dá schovat, přece jen babičky jsou ze starší školy a mohly by z toho mít trauma. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
7.12.11 21:55
kockodanka píše:
Ahoj, ted tu probehla diskuse na tema tetovani, tak me napadlo, ze udelam mensi anketu. Libi se? Ne? A proc? Ja nejakou dobu premyslim, ze bych do toho sla. Nicmene partnerovi se obecne tetovani naprosto nelibi, no a pro rodice je kdokoli s tetovanim byvalej kriminalnik :mrgreen: Me osobne se libi, ale spis ty mensi a decentni veci. Co vam?Příspěvek upraven 07.12.11 v 21:00

muž povídal cosi o tom, že jak přijdu s kérkou můžu se stěhovat a pořád stále bydlíme :D Švagr mi řekl že potetovaní chodí kriminálníci a švagrová mě chtěla strašit žloutenkou.
Mám tetování, líbí se mi to a chci další :D
Líbí se mi, protože prostě proto. Když jsem si nechala píchat jazyk, tak jsem úplně cítila ten adrenalin a při tetování to samé. Nicméně mám rozum a nechci vypadat jako omalovánky, takže zatím jsme u jedný malý kérky a nadalší trpělivě čekám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stara baba
7.12.11 21:56

Tak mne sa povacsinou nepaci, aj ked musim uznat ze niektore su naozaj ako sperk, a na milost beriem letne tetovanie hennou.

Lenze pri predstave ze si dam na prsia vytetovat kolibrika a po par detoch a kilach tam bude pterodaktyl :think: (ja som toho kulhanka asi nemala citat :mrgreen: )

A tiez sa mi nepaci tetovanie kvoli postave na ktorej je … trebars … ovisly zadok, pneumatika okolo pasu a na tej pneumatike kerka …

• Citovat
  • Upravit
8939
7.12.11 21:57
MonnyDee píše:
Moje první kérka v 18ti.Jinak piercingy - 15let pupík, 18let obočí, 19let jazyk. Jazyk po roce vyndán, teď před 14ti dny jsem si ho nechala píchnout znovu :mrgreen: :mrgreen:

Jééé, Monny, já mam hvězdičky v tříslech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
7.12.11 21:57

Líbí a moc,ale jsem na to srab abych se nechala tetovat,nemám teda ráda příliš potetované lidi,nevím působí to na mě depresivně,ale ségra má na rameni nádhernou pumu - tiše závidím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
7.12.11 21:59
stara baba píše:
Lenze pri predstave ze si dam na prsia vytetovat kolibrika a po par detoch a kilach tam bude pterodaktyl :think: (ja som toho kulhanka asi nemala citat :mrgreen: )

Copak Kulhánek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stara baba
7.12.11 21:59
Danuška23 píše:
stara baba píše:
Danuška23 píše:
No a když já v 21 letech s piercingem v nose tak se mnou nastávající tchán nemluvil půl roku :cert: :cert: No stejnak jsem ho nakonec vyndala,protože mi vadil
Ehm, moji prarodicia ked este gazdovali, davali piercing do nosa kravam, co zdrhali … moja mama to este zazila a nikdy nezabudla pripomenut ked nejaky vacsi videla :think: Ak ma Tvoj tchan podobnu spomienku … vies ze sa ani nedivim ze sa mu nechcelo s Tebou rozpravat? :oops: :andel:
Podle mě nezáleží na tom jak člověk vypadá,ale jak se chová..Tím,že má zrovna piercing nebo tetování se člověk nemění ;)

To nie, ale ked zakazdym ked sa na Teba pozriem a spomeniem si na nasu rysavu jalovicu … :nevim: … asi by som to nebrala akoze si sa zmenila … ale preco preboha chces vyzerat ako ta krava? … Teda, nechcela som urazit, chcela som len vysvetlit … moja mama to mala presne takto :andel:

• Citovat
  • Upravit
605
8.12.11 00:44

na kotniku mam maleho motylka a jsem spokojena:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
8.12.11 00:45

Líbilo.Hrozně jsem ho chtěla, to už je hooodně dávno.Jenže pak to začal být děsně modní hit, komu nekoukala po dosednutí čmouha nad zadkem a ideálně ještě tanga, jako by nebyl…Takže se mi to zhnusilo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
8.12.11 00:49

Kérky se mi líbí, sama mám dvě (na kostrči a na nártu). Přijde mi, že je to trochu závislost. Jak máš jednu, tak chceš další.
No a takové ty kecy, že až budu stará, tak to bude hnusný, pouštím jedním uchem tam a druhým ven. A nebo říkám, že až já budu v důchoďáku, tak tam bude plno otetovaných babiček a dědečků. No a tepláky si vytáhnu výš a dám si fusekle :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
8.12.11 05:38

Líbí! Moc! Hrozně bych chtěla nějakou krásnou kérku přes celý záda, ale bohužel mám panickou hrůzu z jehel. Vůbec se mi nelíbí takový ti motýlci, delfínci, teď hodně in hvězdičky a lilie (btw cejch prostitutek), tetování pro mě musí mít nějaký význam, ale třeba pro někoho má význam i hvězdička, takže proč ne. Proti gustu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
8.12.11 06:13

Nelibi - respektive nechapu, proc si nekdo necha udelat na telo nejakou neodstranitelnou ozdobu. Prijde mi to jako nechat si nausnice v usich priletovat, nebo trvale depilovat vlasy a misto nich natrvalo prilepit paruku. neco za tim musi byt, co ja nechapu.
Nic nemam proti tettovani - obtiskum. To je podle me idealni, pro kazdou prilezitost muze byt jine.

Vysvetli mi tady nekdo, proc je fajn nechat si to udelat natrvalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
8.12.11 07:40

Peggy
Jsi super :hug: :hug:
Pudlo
Prostě proto, že se mi to líbí :pankac: . Mám na všechny své tetování určitý důvod. Mám 4, znamenají určité věci v mém životě. Všechna tetování jsem si navrhovala sama (teda kromě čínského znaku, který jsem měla jako první). O každém jsem přemýšlela a vyvíjela ho cca 5 let a až pak nechala tetovat. Další plánuju po dětech.

Nemám ráda řeči typu - co budeš dělat jako stará babka, když se ti to zdeformuje a podobně. Pokud se stáří dožiju, tak mi bude putna, že mám někde kérku a hlavně v té době skoro všichni starouši tu kérku bodou mít také. Komu se tetování nelíbí, ten si ho nedá a komu se líbí, ať se zmaluje od hlavy k patě. :mrgreen: Taky si myslím, že to, že mám tetování ze mně nedělá jiného člověka. Bohužel předsudky tu jsou pořád. Já zas nechápu, proč má někdo pořád potřebu něco a někoho posuzovat a odsuzovat. Ať si každý dělá co chce, pokud neubližuje dětem, zvířatům, či lidem kolem sebe. :lol:

Taky mám v plánu křídla na celé záda, už mám rozpracovaný námět cca 2 roky, takže po dětech se nato vrhnu. :D

Barča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová