Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
líbí,mám na předloktí,na lopatce,nad kotníkem a teď chci někam ještě malou,ale to vymejšlím kam
a přítel má celý záda,na krku a teď si bude nechávat taky malou ![]()
jsem o všech svých tetováních přesvědčená,žádnýho nelituju ![]()
Jo a vytetovaná lilie a kříže různých tvarů mi taky zavání kriminálem
![]()
Líbí se mi, ale musejí být originální. Nemusím moc takové ty co má hodně lidí podobné - takový ten ornament nad zadkem, náramek kolem paže, všelijaké čínské klikyháky, delfínci (nic proti nikomu respektuji, že každý máme jiný vkus). Sama jedno mám (na paži a nic moc originálního, ale stále se mi i po 7mi letech líbí) a kdyby byly zbytečné peníze jdu do dalšího na lýtko. Nemám moc ráda takové ty argumenty, že až budu stará tak to bude vypadat blbě - až budu stará bude mi to upřimně fuk jestli mám milion vrásek, vaky pod očima nebo tetování… Kdyby manžel nechtěl, asi bych se na to vykašlala ( já si ho nechala udělat v době kdy jsme spolu teprv začínali), ale jemu se naštěstí líbí, taky jedno má - velice originální samodělané na vojně ![]()
Kallkapa píše:
Jo a vytetovaná lilie a kříže různých tvarů mi taky zavání kriminálem![]()
![]()
Mě se líbí,ale jsem srab
bojím se tý bolesti,takže ztoho nic nebude ![]()
Jana F píše:Libza píše:nechceš sem hodit fotku? toho tetování na ruce u zápěstí
Hlavní věc, když chceš tetování je, že o tom musíš být opravdu na 100% přesvědčená! A nesmíš dát na ostatní…třeba to moje na ruce…každý mi to rozmlouval. Mám to už 3 roky a stále se na to nemůžu vynadívat, jak se mi to líbí
Jasan…
Kvatapka píše:
Kdyby manžel nechtěl, asi bych se na to vykašlala ( já si ho nechala udělat v době kdy jsme spolu teprv začínali), ale jemu se naštěstí líbí, taky jedno má - velice originální samodělané na vojně
Přesně každýmu se líbí něco jinýho,no kdyby se nám líbily stejný věci tak by to byla nuda..Mě osobně se nelíbí čínský znaky,to má snad každej ![]()
christy píše:
Mě se líbí,ale jsem srabbojím se tý bolesti,takže ztoho nic nebude
mě to teda nebolelo vůbec (nad kotníkem) spíš mi vadilo 1,5 hodiny ležet na boku a ani se nehnout ![]()
Tetování se mi líbí moc, teda jen některý, sama bych si dala, ale nemůžu najít hezký kousek kůže
ale být mladší tak do toho jdu hned.Muž má poměrně velký na noze, a synek chce taky
a moc se mi líbí biomechanika.
Ano, líbí. Sama mám 2 a to jedno už 10 let a pořád nelituju. Zrovna přemýšlím, že si dám na páteř další ![]()
christy píše:
Mě se líbí,ale jsem srabbojím se tý bolesti,takže ztoho nic nebude
Ono to zase tak nebolí,na porod nemá žádná bolest
![]()
Mě líbí a mám jich i můj manžel několik. První jsem měla malé, ale nikdy bych už do něčeho malého nešla. Z malých obrázků jsou právě krokodýlové. Na větším a barevném je vidět co to je a hlavně to musí být od dobrého tatera a ne někde z kosmetického salonu. Je mě docela líto holek, který se zblnou v 17 a pak mají na raměně nějakého trapného ptáčka, nebo kytičku
a pak se za to stydí, vždycky by měly počkat nějakej rok a když tetování chtějí i pozděj tak to má pro ně smysl a ne protože si kamoška nechala dělat taky, nebo aby naštvala rodiče, to je největší pitomost. Z takových jsou pak ti co to nejvíc odsuzují a vlastně jen protože se v mládí jen po někom opičily ![]()
Libza píše:Jana F píše:Jasan…Libza píše:nechceš sem hodit fotku? toho tetování na ruce u zápěstí
Hlavní věc, když chceš tetování je, že o tom musíš být opravdu na 100% přesvědčená! A nesmíš dát na ostatní…třeba to moje na ruce…každý mi to rozmlouval. Mám to už 3 roky a stále se na to nemůžu vynadívat, jak se mi to líbí
předem děkuji, jsem zvědavka od přírody no
![]()
Příspěvek upraven 07.12.11 v 21:16
Libza píše:Jana F píše:Jasan…Libza píše:nechceš sem hodit fotku? toho tetování na ruce u zápěstí