Líbí se vám tetování?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5436
7.12.11 21:09

:palec: líbí,mám na předloktí,na lopatce,nad kotníkem a teď chci někam ještě malou,ale to vymejšlím kam :think: a přítel má celý záda,na krku a teď si bude nechávat taky malou :palec:
jsem o všech svých tetováních přesvědčená,žádnýho nelituju :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
7.12.11 21:09

Jo a vytetovaná lilie a kříže různých tvarů mi taky zavání kriminálem :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
7.12.11 21:10

Líbí se mi, ale musejí být originální. Nemusím moc takové ty co má hodně lidí podobné - takový ten ornament nad zadkem, náramek kolem paže, všelijaké čínské klikyháky, delfínci (nic proti nikomu respektuji, že každý máme jiný vkus). Sama jedno mám (na paži a nic moc originálního, ale stále se mi i po 7mi letech líbí) a kdyby byly zbytečné peníze jdu do dalšího na lýtko. Nemám moc ráda takové ty argumenty, že až budu stará tak to bude vypadat blbě - až budu stará bude mi to upřimně fuk jestli mám milion vrásek, vaky pod očima nebo tetování… Kdyby manžel nechtěl, asi bych se na to vykašlala ( já si ho nechala udělat v době kdy jsme spolu teprv začínali), ale jemu se naštěstí líbí, taky jedno má - velice originální samodělané na vojně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
7.12.11 21:12
Kallkapa píše:
Jo a vytetovaná lilie a kříže různých tvarů mi taky zavání kriminálem :lol: :lol: :lol:
:think:jj,to taky nemusim,nemám ani moc ráda barevný :nevim: jak tu někdo psal ty hvězdičky tak to taky ne a hrozně se mi nelíbí ornamenty na kříži :oops: tím se nechci nikoho dotknout,to je jen můj názor :nevim: někomu se zase nemusejí líbit ty moje :lol:
je to prostě o tom přesvědčení no,musíš vědět,že to fakt chceš,že to něco znamená a že nebudeš litovat
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
7.12.11 21:13

Mě se líbí,ale jsem srab :oops: bojím se tý bolesti,takže ztoho nic nebude :think:

• Citovat
  • Upravit
5277
7.12.11 21:14
Jana F píše:
Libza píše:
Hlavní věc, když chceš tetování je, že o tom musíš být opravdu na 100% přesvědčená! A nesmíš dát na ostatní…třeba to moje na ruce…každý mi to rozmlouval. Mám to už 3 roky a stále se na to nemůžu vynadívat, jak se mi to líbí :nevim:
nechceš sem hodit fotku? toho tetování na ruce u zápěstí

Jasan…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
Kvatapka píše:
Kdyby manžel nechtěl, asi bych se na to vykašlala ( já si ho nechala udělat v době kdy jsme spolu teprv začínali), ale jemu se naštěstí líbí, taky jedno má - velice originální samodělané na vojně :lol:
:lol:tak to manželovo bych tuze ráda viděla :palec: fakt jsem baba zvědavá,kort když je samodělané :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732

Přesně každýmu se líbí něco jinýho,no kdyby se nám líbily stejný věci tak by to byla nuda..Mě osobně se nelíbí čínský znaky,to má snad každej :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
7.12.11 21:15
christy píše:
Mě se líbí,ale jsem srab :oops: bojím se tý bolesti,takže ztoho nic nebude :think:

mě to teda nebolelo vůbec (nad kotníkem) spíš mi vadilo 1,5 hodiny ležet na boku a ani se nehnout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka

Tetování se mi líbí moc, teda jen některý, sama bych si dala, ale nemůžu najít hezký kousek kůže :lol: ale být mladší tak do toho jdu hned.Muž má poměrně velký na noze, a synek chce taky ;) a moc se mi líbí biomechanika.

• Citovat
  • Upravit
8939

Ano, líbí. Sama mám 2 a to jedno už 10 let a pořád nelituju. Zrovna přemýšlím, že si dám na páteř další :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
christy píše:
Mě se líbí,ale jsem srab :oops: bojím se tý bolesti,takže ztoho nic nebude :think:

Ono to zase tak nebolí,na porod nemá žádná bolest ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540

Mě líbí a mám jich i můj manžel několik. První jsem měla malé, ale nikdy bych už do něčeho malého nešla. Z malých obrázků jsou právě krokodýlové. Na větším a barevném je vidět co to je a hlavně to musí být od dobrého tatera a ne někde z kosmetického salonu. Je mě docela líto holek, který se zblnou v 17 a pak mají na raměně nějakého trapného ptáčka, nebo kytičku :jazyk: a pak se za to stydí, vždycky by měly počkat nějakej rok a když tetování chtějí i pozděj tak to má pro ně smysl a ne protože si kamoška nechala dělat taky, nebo aby naštvala rodiče, to je největší pitomost. Z takových jsou pak ti co to nejvíc odsuzují a vlastně jen protože se v mládí jen po někom opičily :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
7.12.11 21:16
Libza píše:
Jana F píše:
Libza píše:
Hlavní věc, když chceš tetování je, že o tom musíš být opravdu na 100% přesvědčená! A nesmíš dát na ostatní…třeba to moje na ruce…každý mi to rozmlouval. Mám to už 3 roky a stále se na to nemůžu vynadívat, jak se mi to líbí :nevim:
Jasan…

předem děkuji, jsem zvědavka od přírody no :oops: :mrgreen:

Příspěvek upraven 07.12.11 v 21:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
7.12.11 21:16
Libza píše:
Jana F píše:
Libza píše:
Jasan…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová