Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já myslela, že laserem to nebolí
Spíš je to asi náročné finančně. Tak ju, jen jsem vyjádřila názor, že mně by to na viditelných místech u starších lidí hezký nepřišlo, ale oni to asi neřeší a já je nesoudím ![]()
Eliška píše:
Já myslela, že laserem to nebolíTak ju, jen jsem vyjádřila názor, že mně by to na viditelných místech u starších lidí hezký nepřišlo, ale oni to asi neřeší a já je nesoudím
Eliško já nevím jestli to bolí nebo ne
Byl to jen odhad, i když máš pravdu, že laserové věci vlastně bolet asi nemají ![]()
Záleží kde kérka je, ale staří lidi už se stejně nikde polonazí neukazujou. Kámoš má barevného raka přes celá záda, když se ho někdo ptá, co až bude dědek starej, tak odpoví, že řekne babče, aby mu napnula kůži na zádech a ukáže vnoučatům jakej bejval frajer:-)
Jinak Musovu tvorbu už chvilku sleduju, koukněte ještě na Ondrashe, hodně podobný styl. I když v tribu jsou všichni skvělý!
Nelíbí.
Za prvé se bojím o zdraví a za druhé asi tak nějak jako Pudla..Nevím proč. ![]()
Upřímně asi 99% kérek se mi na lidech vůbec nelíbí - odtěch nevkusných až po ty rádoby na výši..( to platí bohužel i pro ty co jste si sem hodily, pardon)
Už jen proto ,že z pár metrů to vždy bude vypadat jako šmouha, špína nebo flek..
A ještě jedna technická poznámka, absolutně nechápu proč si lidé nechávají vytetoval něco v cizím jazyku..Třeba ty číns znaky, nebo něco arabsky..
Když se na to někdo zeptá, musí následovat výklad..( to je pro mě asi tak stejně zajímavé, jako když mi někdo musí vysvětlit vtip, nebo moderní umění)..
Takže to zavání tím, že ten člověk CHCE potom o tom mluvit - jinak to nedává smysl..
Jako když si představím, že bych přijela do Indonesie něbo kamkoli jinam a tam měl domorodec na zádek česky třeba LÁSKA nebo nějaké jméno, kterému libozvučně přijde zajímávé MILUŠKA třeba..tak mě by to přišlo docela směšné.. ![]()
Na závěr napíšu, že s tetovanými lidmi se normálně bavím a nic špatného si o nich nemyslím, vůbec jim svůj názor na tetování nesděluji..
To jen v rámi této diskuze jsem se odkopala.. ![]()
Náhodou, moje babička chodila na plavečák ještě v pětaosmdesáti
Někdo třeba se ukazovat nechce, ale někomu to neva.
Napnutej rak na zádech
![]()
Ten styl je fakt zajímavej…
Lizbeth píše:
A ještě jedna technická poznámka, absolutně nechápu proč si lidé nechávají vytetoval něco v cizím jazyku..Třeba ty číns znaky, nebo něco arabsky..
Když se na to někdo zeptá, musí následovat výklad..( to je pro mě asi tak stejně zajímavé, jako když mi někdo musí vysvětlit vtip, nebo moderní umění)..
Takže to zavání tím, že ten člověk CHCE potom o tom mluvit - jinak to nedává smysl..
Ale to bys to musela brát stejně u lidí, co nosí třeba přívěšek s nějakým takovým znakem, nebo na oblečení nápis, prostě někdo to bere jen jako výtvarný prvek
Já ti rozumím, co chceš říct, ale podle mě to trochu těm lidem podsouváš, že to tím zamýšlejí, a nemusí to tak být… Třeba se jim to líbí a třeba i vědí, co to znamená, ale diskutovat to nechtějí.
Eliška píše:Lizbeth píše:Ale to bys to musela brát stejně u lidí, co nosí třeba přívěšek s nějakým takovým znakem, nebo na oblečení nápis, prostě někdo to bere jen jako výtvarný prvek
Takže to zavání tím, že ten člověk CHCE potom o tom mluvit - jinak to nedává smysl..Já ti rozumím, co chceš říct, ale podle mě to trochu těm lidem podsouváš, že to tím zamýšlejí, a nemusí to tak být… Třeba se jim to líbí a třeba i vědí, co to znamená, ale diskutovat to nechtějí.
Tak triko a přívěsek si můžu sundat.. ![]()
Ale né, o to samozřejmě nejde..a nechci podsouvat, že to dělají se záměrem zaujmout okolí a rozšířit ostatním obzory..Jen mi tam asi chybí ten motiv..Proč chci Čínský znak když neumím čísnky a nebyla jsem v číně.. ![]()
To všechno je jen a jen můj pocit z toho, když to vidím..nic víc ![]()
No třeba proto, že ta kaligrafie je prostě krásná
To bych pochopila a možná spíš než nápisy v angličtině, to je normální latinka ![]()
Teď jsem si vzpomněla na ten film, jak měl chlap na zádech Picassa
A jak byl cennej, to je v podstatě investice ![]()
Mišuna píše:
Nelíbí. Nemám důvod nebo potřebu, nevím proč bych si měla něco takového pořídit.
Ale každého věc, je mi úplně jedno, když se 90% populace nechá potetovat kdekoliv a jakkoliv, je mi úplně jedno jaké je k tomu vedly důvody a taky se jich na to nikdy neptám. Prostě si toho nevšímám.
Asi tak.. stejně tak se neptám co je vedlo k tomu píchnout si do ucha deset dírek, či si tam prorvat tunel, nebo proč mají vytetovanou linku na rtech.. ![]()
Me nektera prijdou vkusna nebo vtipna, trebas jsem videla holku s carovym kodem za krkem - jako docasna ozdoba tela mi to prijde dobre, ale nafurt?
Jednou jsem se kamosky v plavkach zeptala, co to ma za modrinu na zebrech - a ona to byla kerka ![]()
Mám piercing v pupíku a dvě tetování, první jsou dvě linky u levé kyčle, druhé je čínský znak za krkem, každé symbolizuje určitou životní etapu, obě tetování když chci, nejsou vidět, když je chci ukázat, tak se učešu nebo obleču tak, že si jich lze všimnout. Co tetování znamená, do toho nikomu nic není, stejně tak proč je jedno z nich čínské a na základě čeho bylo vytetováno. Pokud si někdo všimne a zeptá se, odpovím, sama rozhodně nemám důvod začínat. Každopádně tyhle dvě jsou stop stav.
RyBANA píše:
Líbí, ale už né ta klasika…
Chtěla bych něco od tatéra - MUSAJsou to šílenosti, ale strašně s emi to líbí…http://www.tribo.cz/…frameset.php v záložce tattoo-gallery-výběr tatéra: Musa
Rybano to by se ti líbilo toto http://www.ondrash.com/ má to kamarádka, dokonce je to ten jelen co je tam vyfocený, vypadá to moc dobře ![]()
medulinkax píše:RyBANA píše:Rybano to by se ti líbilo toto http://www.ondrash.com/ má to kamarádka, dokonce je to ten jelen co je tam vyfocený, vypadá to moc dobře
Líbí, ale už né ta klasika…
Chtěla bych něco od tatéra - MUSAJsou to šílenosti, ale strašně s emi to líbí…http://www.tribo.cz/…frameset.php v záložce tattoo-gallery-výběr tatéra: Musa
Ten Ondrash je taky z toho Triba ne? Jo oba jsou mooc šikovní..fakt to je už umělecký dílo ![]()
Pro ty co se pořád ptají „Co až budete staří“
Moje nejstarší tetování je už strašího data (20 let) zhruba po 3 letech předělávaný na větší a i po těch letech mě moje všechna tetování těší a myslím, že i když budu stará a to tetování už nebude to co bývalo budu ho mát ráda. Pokud se má člověk rád a přijímá stárnutí těla jako přirozenou součást života, tak je jedno jestli má nebo nemá tetování. Znám paní, ketrá si první tatto pořídila v 60 letech
![]()
Příspěvek upraven 08.12.11 v 21:08
To až budu stará třeba vůbec neřeším.V dnešní době si myslím,že se nad tím nikdo ani nepozastaví ![]()