Líbí se vám tetování?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1254
7.12.11 21:31

Ja sem jednoznacne pro velka! :mrgreen: Mam zatim data narozeni mych chlapu, ale v lednu jdu na zada, nejspise kridla, no proste neco velkeho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
7.12.11 21:32

No a když já v 21 letech s piercingem v nose tak se mnou nastávající tchán nemluvil půl roku :cert: :cert: No stejnak jsem ho nakonec vyndala,protože mi vadil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
Janinna23 píše:
Ja sem jednoznacne pro velka! :mrgreen: Mam zatim data narozeni mych chlapu, ale v lednu jdu na zada, nejspise kridla, no proste neco velkeho :mrgreen:
:palec:
křídla jsem chtěla taky :pankac:
ale pak jsem si nechala zmalovat lopatku a ted už by mi tam nešly :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
rohlice píše:
peggy.sl píše:
rohlice píše:
peggy.sl píše:
Mně se tetování líbí. Bohužel na to nemám postavu, takže si musím nechat zajít chuť. Moje dcera má tetování tři. Sluší jí. :mrgreen:
8ojak starou máš dceru :?: v podpisu vidím 15 :think:
Rohlice, nekomentuj, nebo nic nebude!!! :mrgreen: :mrgreen:
Je jí 15 a měsíc, vidíš dobře… :mrgreen: :mrgreen:
8o no ty woe :jazyk: jasný,držim pysk :pankac: respekt :palec: :mrgreen:
jako tebe bych chtěla za mámu :pankac:
já když přišla ve 22-ti s piercingem v jazyku tak mi máma řekla,že jsem kráva a měsíc se mnou nemluvila :lol:

Tak to já neřeším, ona má piercing v pupíku, v nose, osm direk v uších a tři tetování… :mrgreen: :mrgreen:
Booože takhle vypsaný to vypadá, že je to nějaká smažka, ale fakt není, je to moje zlatíčko.. :mrgreen:
OT ráno to házím do pošty… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
7.12.11 21:33
Danuška23 píše:
No a když já v 21 letech s piercingem v nose tak se mnou nastávající tchán nemluvil půl roku :cert: :cert: No stejnak jsem ho nakonec vyndala,protože mi vadil
:lol:já taky :pankac: jenže jsem ho prostě chtěla a měla to zakázaný,takže jsem si ho nechala píchnout na truc :oops: :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
7.12.11 21:34
rohlice píše:
Kvatapka píše:
Kdyby manžel nechtěl, asi bych se na to vykašlala ( já si ho nechala udělat v době kdy jsme spolu teprv začínali), ale jemu se naštěstí líbí, taky jedno má - velice originální samodělané na vojně :lol:
:lol:tak to manželovo bych tuze ráda viděla :palec: fakt jsem baba zvědavá,kort když je samodělané :palec:

Bohužel je v práci, a myslím, že radši to moc neukazovat :mrgreen: , je to dělané jehlou a nejakým inkoustem a je to modrý blesk na prostředníčku, frajeři se holt na službě nudili :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
7.12.11 21:34

Já jeden čas měla v jednom uchu 4 a ve druhým 5,ale ten můj to nezkousnul,tak z trucu nenosím žádný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
7.12.11 21:35

Přítel byl taky proti tetování, ale už si zvykl. Mám kolibříka na lopatce. Měla jsem přívesek kolibříka jako talisman. Ale ztratila jsem ho, tak jsem si nechala udělat tetování, abych ho měla pořád při sobě :)

• Citovat
  • Upravit
5732
7.12.11 21:36
Kvatapka píše:
rohlice píše:
Kvatapka píše:
Kdyby manžel nechtěl, asi bych se na to vykašlala ( já si ho nechala udělat v době kdy jsme spolu teprv začínali), ale jemu se naštěstí líbí, taky jedno má - velice originální samodělané na vojně :lol:
:lol:tak to manželovo bych tuze ráda viděla :palec: fakt jsem baba zvědavá,kort když je samodělané :palec:
Bohužel je v práci, a myslím, že radši to moc neukazovat :mrgreen: , je to dělané jehlou a nejakým inkoustem a je to modrý blesk na prostředníčku, frajeři se holt na službě nudili :P

Tak to teda musí být něco :lol: Já znám jednoho co si nechal na vojně vytetovat oči na prd.l..No vypadá to jak kdyby to kreslilo dítě ve školce,no hnus :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254

Rohlice, prave, nechci si dat nic jen na 1 stranu, pak se k tomu nic nehodi :mrgreen: jen ta cena me pak asi trosku vydesi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254

Rohlice, prave, nechci si dat nic jen na 1 stranu, pak se k tomu nic nehodi :mrgreen: jen ta cena me pak asi trosku vydesi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
7.12.11 21:37
rohlice píše:
MonnyDee píše:
rohlice píše:
Hodaka píše:
Tetování se mi líbí moc, teda jen některý, sama bych si dala, ale nemůžu najít hezký kousek kůže :lol: ale být mladší tak do toho jdu hned.Muž má poměrně velký na noze, a synek chce taky ;) a moc se mi líbí biomechanika.
:pankac:biomechaniku chce ten můj na lejtko :palec:
ten můj si to vytetuje sám :lol: :lol: :lol:
8oty woe,kecáš že jo :?: :mrgreen:

ne, už má doma celou tetovací sadu, něco si už vytetoval.. teď si vyřizuje papíry :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436

Peggy 8o dcera je trochu propíchaná a jak obrázek co :lol: ale to je dobrý,že si taková zastydle pubertální mamča :pankac:
hele tak mě napadá co na to u ní ve škole :think:
OT- :* :hug: jsi zlato :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
Janinna23 píše:
Rohlice, prave, nechci si dat nic jen na 1 stranu, pak se k tomu nic nehodi :mrgreen: jen ta cena me pak asi trosku vydesi :mrgreen:

To asi jo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458

Líbí se mi a moc, mám jich pár, manžel má také, ale ani u mě ani u něj to v tričku s dlouhým rukávem a kalhotách není vidět. Já při mé prací bych to nemohla mít někde na krku nebo ruce. Líbí se mi originální motiv, nelíbí se mi čínské znaky to má dnes každej puboš, jména ať už dětí nebo partnera, nějak to nechápu, ale nic proti nikomu, když se to jiným líbí tak je to jejich věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová