Stokke kočárek - zkušenosti

23.11.14 18:59

stokke

Zdravím :mavam: chtela bych se optat jestli tu ma nekdo kocarek stokke xplory a jak jste spokojene? cetla sem nejake fora o kocarku a pisou tam maminky ze neprojedou s kocarkem nerovne cesty :nevim: taky ze se kocarek prevratil :nevim: tak ted sem teda cela zmatenA :think: tak maminky poradte jak to teda opravdu je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
45
23.11.14 19:12

Ahoj, tak teta tento kocarek mela, je krasny, lehky a dobre se snim jezdi po rovine..teta byla s timto kocarkem po Praze spokojena..ale pokud bydlite nekde kde je trochu teren tak se radeji koukni po jinem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
23.11.14 19:25

Kočárek nemám, tedy osobní zkušenost taky ne, ale paní prodávající v malviku mi sama říkala že je to kočárek „do nákupních center“ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.14 19:26

Bydlime ve meste a jediny teren je tu maximalne park :) tak by neme byl problem. nikam na hory nebo tak se nechystam :) diky za reakci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
20.1.15 22:50

@Karolinka256 ahoj, mame ho uz pul roku, vzdycky jsem ho chtela, takze splneny sen :)) za me: zadn jiny kocarek nechci!!! A pokud jiny tak stokke crusi, uvazuji o nem, pokud se nam podari druhe mimi, starsi bude 2 roky tak bude obcas jeste chtit si odpocinout. Jezdim s nim po vsech terenech a pohode… Snih, vaclavak, staromach, rovne, kachlicky… Uplne v pohode. Necim jak ostatni s ti jezději ale ja jsem strasne moc spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
28.8.17 13:08

Chci jedině stokke xplory :oops: :srdce: absolutní srdcovka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie