Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, mám 6-měsíční dceru. Už se mi nevejde do hluboké korby. Přemýšlím o koupi sportovního kočárku JOIE Litetrax 4. Máte někdo zkušenost? na internetu jsem nenašla snad jednu jedinou recenzi. Díky za rady. ![]()
Zdravím mohu se zeptat zda jste joie litetrax pořídila? Mě to příjde moc jako golfky, tak jsem objednala Joie chrome.
. Máte někdo?
Nakonec ne, nikde jsem nenašla recenze, byla jsem ve 3 krámech s kočárky a nikde ho neměli, tak jsem nechtěla riskovat a koupila jsem si Britax B-motion 4 a jsem spokojená.
Aháá, já Britax nechci, je teď jako mor
, má ho každý a mě moc nevyhovoval v obchodě, tak jsem zvědavá na joie
. Děkuji ![]()
Ja si koupila kocarek joie litetrax nedavno. ocenuji prostornou korbicku, striska se da ohrnout tak ze na dite opravdu nesviti popr. nefouka a docela velky kosik pod kocarkem.Za me nevyhoda- skoro zadne odpruzeni a hlavne se neda vydelat z kocarku „potah“na vyprani.
Ahoj holky moc mne tento kočárek zaujal… bohužel teď mají všichni okolo Britaxe či Valco, tak jsem chtěla něco jiného
@LozanovaK mohu se zeptat je Britax nějak odpružen?
@petrapr11 a když to zhodnotíte kočárek jako celek šla byste do něj znovu? jaká jsou prosím kolečka - nehrkají ve městě?
jdou z potahu nečistoty vyčistit vlhkým hadrem - jde to „jednoduše“ nebo se s tím člověk natrápí? a lepí se na materiál potahu nečistoty? děkuji za informace
Upřesním-mam typ kocarku Joie Litetrax Pushchair. Koupila jsem i vložku do kočarku ktera se dá snadno vytahnout a vyprat. Jinak kocarek využívam jen do mesta, na horši nebo polni cestu kvuli „nulovemu odpruženi“ nevyužívam..Ale ano, asi bych koupila znovu.
@petrapr11 děkuji za info, zrovna mi přišel a jsem z něj nadšená… ![]()
Dámy máte některá tento typ kočárku? Já si jej pořídila, jen mne teď zklamalo to, že když jedu např. po dlažbě, kočičích hlavách apod. dělá kočárek rámus - nehrkají kolečka ale jakoby ty plasty v kterých kolečka drží, máte to některá stejně či je to na reklamaci? Předem děkuji za info
@beruska03 co necim vypodlozit? Vymyslet nejakou vozku?
Jak jinak jste s kocarkem spokojena, uvazuji nad nim.
@ellou ano jinak je kocarek uzasny a neokoukany nikdo jej nemá.. manžel to zkoušel nějak podložit ale zatim bez úspěchu.. ted jsme na dovolené tak jak prijedem tak ho zkusím asi reklamovat
@beruska03 ja nakonec do nej nesla, kdyz jsem dal av obchode do nej malou tak v tom kloubu to vubec nebylo pevne a hybalo se kdyz jsem se snazila kocar i s malou nadzvednout, cela rukojet se prohla, bud smer na horu ci dolu. To me tedy odradilo zcela. Tak nevim zda to nebyl jen ten vystaveny kus nebo nevim. Na me to udelalo dojem ze v tom kloubu se to musi zakonite rozbit.
Nevim nevim, ta konstrukce mi prisla takova hodne forova a i material me neoslovil, skoda.