Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@cindy02 píše:
Mytrax má výškově nastavitelnou teleskopickou rukojeť a dá se sundat celé šasí a nasadit na podvozek hlubokou korbu a autosedačku.
U literaxu to sundat nejde???
@cindy02 ja si snad nukdy nevyberu
… S manzelem jsem se dohodli na peti tisicich za sportak as timhle uz bych byla na 7,5..a ty ho mas neni moc tezky?
Teď nevím na jaký kočárek se ptáš? Já mám Litetrax 4 Air a je lehký. Dobře ovladatelný.
@cindy02
Myslela jsem ten mytrax. Zlakala me ta nstavitelna rukojet a jde cely odstrojit.. Chjoo ja si snad nikdy nevyberu
![]()
Ještě ti poradím, najdi si kde na internetu ten Mytrax prodávají a když budou mít i ke kočárku video, podívej se na to. Uvidíš jak se to šasí sundavá a jak to celé vypadá…
@cindy02 moc dekuji za rady. Nakonec jsme koupili litetrax 4 air.
Obnovuji
Má někdo aktuální info a nové zkušenosti s Litetrax 4 air? Děkuji ![]()
A náhodou nevíte někdo, jak dopadl litetrax v novém dtestu? taky docela zvažuju koupi…
@tinulla123 byl jako výhodná koupě - celkově byl třetí. První byl Britax b motion 4 plus a xlander x cite
Ještě bych se chtěla zeptat, lze u litetraxu sundat nějak potah a dát do pračky? Nebo ho jen utíráte hadříkem?
Hezký den maminky, byla by jste některá tak hodná a změřila mi délku sedáku? (od toho přešití, skládání po konec „nožiček“) děkuji
@Luwinka zdravim a moc prosim, prisla jste na to k cemu ty bocni ,,klipy,, jsou? Mame nove kocarek a taky si tim lamen hlavu ( cela rodina)
dekuji
@Alena89 Dobry den,uz jste prisla na to k cemu jsou
?Ja taky netusim ![]()