Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
V patek jsme byli v obchodě vybirat sportak..a strašně se mi kocarek libil, ale jak to ted procitam ![]()
Takze kolecka hrkaji asi vetsine, a na reklamacku to teda neni?
Dobrý den! Holky co máte kočárek. Mohla bych poprosit změřit délku zádové opěrky? A jak se vám tam vejde skoro tríleťák? Moc Děkuji!
Tento kocarek se da koupit i ve verzi s nafukovacima koleckama.Je to cca o 500kc dražší.
Zdravím, taky nad ním uvažuju, přesně nad typem JOIE LITETRAX 4 AIR 2016 s nafukovacíma kolečkama. Ty taky rachotí?
Dobrý den, prosím Vás máte některá kočárek Litetrax 4 air? Jde mi o pláštěnku, je k němu neskladná pláštěnka. Jestli jste si některá koupila od jiného výrobce a pasuje na kočár, dejte mi prosím echo. Děkuji. Z.
@cindy02 dobrý den můžu se zeptat jak jste s kočárkem spokojená? Taky nad ním uvažuji
Potřebuji i něco do lehčího terénu.
Dobrý den, omlouvám se, že se ozývám až teď, neměla jsem čas
. S kočárkem jsem zatím moc spokojená, mám ho vyzkoušený i v terénu a dobrý. Všem se líbí, jen tak někdo ho nemá
.
Ahoj děvčata co máte Joie. Mám dotaz. Zamilovala jsem se do něj, ale od koupě mě odradil jakoby vyrachtaný kloub ve kterém se kočárek skládá. Hupsla jsem do ně prcka a zkusila se opřít o madlo a nadzvednout kočárek jako na obrubník. V tom kloubu se prohl tak nejméně o 1, 5cm než se odlepil od země. Bojím se co by to udělalo po delší zátěži. Řešíte to některá? Děkuji
Holky prosím o radu..kočárek mám nově doma a za boha jsem nepřišla na to, k čemu slouží takové boční „klipy“ viz.foto. V návodu o tom pochopitelně není zmínka a na obrázcích z netu to většinou není vidět. Pokud byste některá věděla dejte prosím echo, nebo mi z toho hrábne ![]()
Ahoj děvčata, prosím o radu. Mám na to sice ještě 3 měsice, ale už pomalu hledám sporťáček pro to naše mimčo hodně se mi líbí JOIE Litetrax, ale našla jsem dva:
https://www.malvik.cz/…ovni-kocarek?…
a
https://www.malvik.cz/…x-4-chromium?…
a nevím krom ceny jaky je v nich rozdíl.. už mi jde z toho hlava kolem, tak co jsem přehlédla
.. JEstli Valco, britac, Cybex
zatim se mi nejvic libi JOIE a hlavně ma odpruženi a chcem to do terenu na vylety do města a tak.. prostě kočár ktery bude v autě a velky kočár doma
(nakupy a po městě…)
Ahojky, rozdíl mezi těma dvěma kočárky Litetrax je ten, že Litetrax 4 Air má nafukovací kola, kdežto Litetrax 4, má kola plastová. Já mám ten s těmi nafukovacími koly a jsem s ním velmi spokojená. Valco je také s plastovými koly, já si s ním zkoušela jezdit a nevyhovoval mi, měl špatné jízdní vlastnosti. Co se týká Britaxu, ten je podobný Litetraxu, ale šla bych do toho, co má nafukovací kola.
Všechny zmíněné kočárky je možné koupit s nafukovacími koly. Dle zkušeností, kdybch vybírala, tak volím dle délky zádové opěrkyavx se pohodlně sedělo i většímu ditku. Dále bych zohlednila délku stříšky.
A pokud chcete zamotat hlavu. Tak ještě je tu baby jogger city mini a mini gt. Zde bych se nebála jít i do staršího kočárku. Jsou to držáci. Je tu i větší nosnost kočárku.
@kllaraa na baby jogger jsem koukala, ale na nas docela už drahy a velké minus stejne jako u cybexu nema polohovatelne nožičky. u toho JOICE se mi libi i odpružení, když jsem viděla Valco, které odpružení nemá, tak byl synovec vcelku naklpaný na kočičích hlavách. jen na JOICE se špatně hledaji recenze, ale něco málo jsem našla a moc negativ nemá. jen nevím kde bych je odzkoušela ![]()
Ahojky, mě se Joie taky libí, akorát nevíte jaký je rozdíl mezi litetraxem a mytraxem? Díky…
Mytrax má výškově nastavitelnou teleskopickou rukojeť a dá se sundat celé šasí a nasadit na podvozek hlubokou korbu a autosedačku.