JOIE Litetrax 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6
8.1.16 17:17

joie litetrax 4

Dobrý den, uvažuji o koupi kočárku joie litetrax 4. Našla jsem v popisu, že délka celého lůžka je 65 cm, což mi připadá hloupost když je uvedeno od 6 měsíců do 3 let. Tak bych chtěla poprosit někoho o osobní zkušenost. Byl by pro 9 měsíčního syna, který už teď má 78 cm. Kdyby vydržel alespoň do 2 let nezlobila bych se :-)…Děkuji za jakoukoliv odpověď či zkušenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
8.1.16 17:20

@Baros mám ho pro syna 13mes a 78cm a vleze se tam OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
8.1.16 18:58

Mohla bych Vás poprosit o míry jaké jsou??? A jak jste s kočárkem spokojená? V našem okolí ho bohužel žádná prodejna nemá a nerada kupuji zajíce v pytli. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
8.1.16 19:18

@Baros mám jej v autě, tak Vám rozměry nemohu hned poslat, ale zítra na to zkusim kouknout. Kočárek mě vyhovuje dá se říct ve všem, jen má dle mě jedno velké a podstatné minus - a to je jízda na dlažbě či kočičích hlavách je velmi hlučné. Přemýšlim proto o prodeji. Jinak je fakt dobrý. ale ten ruch mi vážně kazí náladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
8.1.16 19:39

Tak to jste mě potěšila, sice bydlíme na vesnici, ale i v lese máme docela slušnou asfaltku. Já plánuji kupovat, tak únor-březen a vyhlédla jsem si modrý, to by byla asi velká náhoda, že by jste měla zrovna ten že? Jinak bych ho i odkoupila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
8.1.16 21:12

@Baros mám zrovna modrý :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
14.1.16 09:50

Ahoj, máte prosím ke kočárku někdo nánožník? Nemůžu ho nikde najít. Nebo aspoň ozkoušený nějaký univerzální. Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
14.1.16 10:55

Te´d jsem zrovna kočárek vybalila a zkoušela jsem na něj nánožník z ABC a sedí lépa jak na ABC, jinak origo jsem taky nikde nenašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
14.1.16 11:10

A to je z jakého ABC?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
14.1.16 11:39

ABC viper 4s. Ale je spousta maminek co šijí doplňky na kočárek a co jsem se ptala, tak ušití i s možností výběru látky vychází asi 450,–. ABC stál kolem 700,– a vůbec jsme ho nevyužili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
14.1.16 11:44

Tak to bude asi lepší nechat ušít :) Tak díky a Ať se s kočárkem dobře jezdí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
14.1.16 12:30

Děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.5.16 22:25

Když jsem ho viděla v obchodě, byla jsem nadšená… Do té doby než přišel manžel. Vzal ho do ruky a hned mě upozornil na to, že ten kloub je hodně nedůvěřivej a asi moc nevydrží. Vybírám totiž kočárek se kterým chci i na polní cesty a to jsme měli obavy, že tenhle by to nezvládl.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8504
24.5.16 10:22

@beruska03 A máte prosím gelová kolečka nebo jaká? že je tak hlučný…též o něm uvažuji…líbí se mi, valco snap mají všichni..ještě pokukuju po britacxu. koupila jste si tedy jiný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
24.5.16 19:57

@Tapeta koupila jsem teď bebe beni izzy a jsem spokojená.. ono ten hluk vydávaly kolečka, ale ne jako ten materiál z kterých jsou, ale jakoby z toho spoje mezi kolečky a kočárkem… ale možná jsme jen náročná.. někomu to nevadí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí