Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky,moc se mi líbí stoleček se dvěmi židlemi z ikei,dívala jsem se na net a tam mají za 499kč,ale prý je ještě jeden za 899kč a ten je prý lepší-bitelnější,ale ten sem tam nenašla.Nevím jestli objednat přes net nebo tam přímo dojet.Nevíte jestli tam mají i jiný výběr takovych židliček než je na netu?A jsou opravdu pěkné a bitelné?Děkuji za odpovědi
mazlove píše:
A jsou opravdu pěkné a bitelné?
Jestli jsou „bitelné“, to nevím, my je doma nebijeme…
Pardon, ale nedalo mi to ![]()
My máme stoleček Kritter + židličky Leksvik a se vším jsme spokojeni. Na dětské hraní to úplně stačí.
ahoj my mame stolcek aj stolicky leksvik a maximalna spokojnost ![]()
mozes do ikey napisat, ci to maju v danej predajni.
Myslím tím jestli to není náka hrachovina,aby to něco vydrželo.
Mazlove-my mame ten stolecek a zidlicky za 499kc tohle a bytelne to je.
mazlove píše:
tak tady se kontroluje i pravopis
Nekontroluje. A omluvila jsem se za to… zřejmě jsi to přehlédla.
Nešlo o tu chybu, jenom o to, že byla prostě hodně komická…
Ok,ale ta za 499,tak ta má desku stolu a sedáky židliček ze sololitu a to mě nějak odrazujeale prý ta druhá za 900ta je celá ze dřeva.Asi bude lepší když tam sjedu a podívám se tam,jestli tam mají i někaký větší výběr ![]()
Máme stolek LACK (není z dětského nábytku) a KRITTER židličku.
mazlove píše:
Ok,ale ta za 499,tak ta má desku stolu a sedáky židliček ze sololitu a to mě nějak odrazujeale prý ta druhá za 900ta je celá ze dřeva.Asi bude lepší když tam sjedu a podívám se tam,jestli tam mají i někaký větší výběr
ja ti napsala co mame a jake to je.Kdyz si o tom stejne myslis svoje,tak si tam holt zajed a omrkni to.To bude stejne nejlepsi. ![]()
tak mi máme z ikey stoleček s tím sololitem a naprostá spokojenost,sedíme občas na židličkách i mi a drží !!!!!! dají se krásně utřít,kdežto ze dřeva se pastelky umývají hůř,zase celodřevěné vypadá líp,…ale za mě doporučuji !!!
Ahoj, máte někdo zkučenosti s tímto stolečkem se židličkama?
http://www.ikea.com/…ts/50178411/
Měli jsme ho docela dlouho. Stůl byl ok, ale židličky moc nevydrželi. To bílé se brzo prolomilo
Měli jsme ho docela dlouho. Stůl byl ok, ale židličky moc nevydrželi. To bílé se brzo prolomilo