Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nevím kolik je ti, ale asi budeš mladá a v sexu ještě nezkušená.
Máš nějaké zdravotní potíže s únikem stolice? Jestli ne, tak je to normální pocit.
„Dírky“ jsou blízko u sebe a napínají se.
Bude to nejspíš jen tvůj pocit ![]()
Tyjo, zvlastni dotaz, to mi asi nikdy neprislo. Mohl ti nahnat vzduch do bricha, to muze mozna nekdy budit takovy dojem. ![]()
Pro klid duse doporucuju cvicit obecne panevni svalstvo a zadni sverac, proste stahuj a povoluj
A pro jistotu a scuj klidnejsi pocit se svym partnerem mej sex az po tom, co se ten den uz vyprazdnis. Ale z osobni zkusenosti to neznam.
Pokud se nejedná o anální sex, tak to máš asi v hlavě.. stres udělá svoje. Zkus na to nemyslet a uvolni se, pokud nemáš zažívací potíže, tak se “jen tak” při vaginálním styku nestane.
Ahoj, radši anonymně, jelikož se za to docela stydím, ale při sexu mi přijde, ze každou chvíli půjde něco ven (💩) ale přitom před ani hned po sexu se mi na velkou nechce, ani se mi nechtělo, když jsem řekla v průběhu ať přestane ze di odskočim, je to jen pocit když máme sex, je to velmi znervoznujici, aby se to při tom opravdu nestalo, nemáte s tim někdo zkušenost, nebo se nic to jen zda a nemůže se nic stát, opravdu nevím
sex
Nejedna se o anální