Stolice u 2mesicniho miminka

15.10.23 12:04

Stolice u 2mesicniho miminka

Ahoj,
Máme 2 měsíčního chlapečka který je pouze na UM (sunar AR), stolici mívá 1× denně někdy 1× za 2dny. Jenže v patek najednou mel stolici 5× ( počítám za celých 24hod. Z toho jedna pouze uspinena plýna a bobek žádný. Pak už mel stolici ale takovou řidší. V sobotu jsem volala do nemocnice na dětský a řekli mi ze pokud vodnatou stolici mel pouze jednou nemusím to řešit, pokud je usměvavý, normálně jí a není apatický. Jenže v sobotu kakal 3× a zase řidší stolice ne voda ale taková řidší.
A za dnešek stolice již 2× a řidší..
doktorku tu máme zítra takže k ní určitě půjdeme, ale zajímalo by mě zda s tím mate někdo zkušenost a nějakou radu jak mu ulevit od toho kakání tak často. Pokaká se vždy hned po jidle když ho dávám odříhnout.

Pokud by byly potřeba fotky tak mohu vložit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36036
15.10.23 12:43

Nevidím na tom nic neobvyklého v tomto věku. Miminka kakají často a často se to taky může změnit. Vůbec bych s tím k doktorce nechodila.
Problém je až když má nad 10 stolic za den, má tam krev, nebo je nějak neobvykle zbarveda, jinak zapáchá apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11857
15.10.23 13:49

Taky na tom nevidím nic zvláštního…pokud dítě nezvraci, mléko pije normálně, není apatické, je spokojeně, přibývá, stolice není hodně hlenovita a není v ní krev tak co bys chtěla řešit? Mimino má tekutou stravu takže ta stolice je taky tekutá…často jsou jak průtokový ohřívač..krmení aktivuje střevní činnost proto se kojenec často během jídla nebo krátce po jídle vykadi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí