Stolice u ročního dítěte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
7.1.19 12:34

Stolice u ročního dítěte

Dobrý den nemáte někdo zkušenost s tím že roční dítě má pořád tekutou stolici? Je to asi 14 dní co má dcera opravdu stolici jako malé miminko i když normálně jí. Myslíte že mám plašit u dr nebo je to normální? Kaká 1-2× denně nebo obden ale vždycky to má úplně všude a pořád prevlekam body i tepláčky :zed: nebo mám zkusit třeba černé uhlí jestli se to nezlepší? Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1429
7.1.19 13:40

Ale průjem to není, ne? Nemůže to mít k zoubkům? U dcery jsem to měla také, dokonce jsem to i říkala doktorce, udělala výtěr a nic tam nebylo. Nyní jí jsou 4 roky a je to v pohodě. Rok a půl starý syn to má také, ale už to nehrotím… Teploty nemá, jí normálně,… Jestli chcete zkuste jí dát nějaká probiotika, jestli se něco nezmění. Pokud ale nemá jiné problémy (horečka, nenormální barva stolice, atypický zápach), tak bych s tím k doktorce neplašila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
7.1.19 14:17

Me by nazory taky zajimaly, mam doma totiz to samy, malej ma 13 mesicu uz asi 2 mesice taky ma porad ridkou stolici, protykalo to porad pres plinky. Koupila jsem ty plenkovy kalhotky, jak maji kolem pasu gumu, tak to tricko vetsinou zachranim :-D Ale jinak taky moc nevim co s tim, prujem to neni, zuby mu rostou tak nejak permanentne, tak nevim jestli to je tim, spis asi ne. Ale jinak mu nic neni, je zdravej jako rybicka, takze k doktorce se zatim kvuli tomu asi nechystam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.19 14:33

@Matylda22 presne tak no, má to už déle a zoubky jestli rostou nevím, vždycky jen objevím nový :lol: jí normálně (takže hodně :lol:) teploty nemá, je spokojená, směje se.. tak to asi nebudu řešit a zmíním se u dr až půjdem na očkování nebo kontrolu :think: A ty plenky zkusím teda taky, už mě štve jak pořád Peru posrany oblečení :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA