Nevíte co to může být?? Malej to má pouze za jedním ouškem.

74
5.1.19 23:27

:think: co doktor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
andelka91
5.1.19 23:27

To netuším,chudáček malinkej :-(Určitě k doktorovi.

• Citovat
  • Upravit
4071
5.1.19 23:28

Nekollik dní bych mazala framykoinem. Pokud by se to nezlepšilo nebo vrátilo, šla bych ns kožní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
5.1.19 23:37

Dcerka tohle mívá v záhybech pod krkem, je to nejspíš plísňového původu. Používám na to Imazol krémpasta a kombinuju se Sudokrémem. Na framykoin bych byla opatrná, pokud je to skutečně plíseň, ošklivě by se to rozjelo. Nejlepší bude skočit za dětskou lékařkou ať se na to koukne a diagnózu udělá ona. Domácí pokusy o léčení by nemusely dopadnout dobře.

• Citovat
  • Upravit
13788
5.1.19 23:38

Zkusila bych to vysušit hodně silným čajem a pak promazávat něčím mastným. A dávala bych pozor po koupání, aby se to místo dobře vysušilo, aby tam nezůstávala vlhkost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
5.1.19 23:38

Vypadá to zanicene, určitě v pondělí k dr a zítra bych omyvala hermankem, pokud nemáš framykoin, tak jen nechala na vzduchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
5.1.19 23:39

Nechci strašit ale syn měl mastoiditidu v roce a nevypadalo to úplně nepodobně. Běžte k lékaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
5.1.19 23:45

Ta zluta krusta… prijde mi to jako impetigo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56321
6.1.19 00:09

@170589 moje dítě tohle mívá taky. Praskne jí kůže v ohybu a vytéká z toho takový žlutý hnis a okolí je červené. Zdá se mi to stejné. Podle naší dr. je to projev ekzému související zřejmě se stafylokokem, kterého má. Čas od času se jí to objeví a poměrně rychle to mizí. Naučila jsem se to místo umýt a po každém koupání pořádně vysušit. V takovémto stádiu to chce antibiotickou mast, pak jen promazávat něčím mastným. Framykoin bych na to určitě sama od sebe nemazala, já mám pocit, že jsme měli něco jiného určeného přímo na ekzémy.. max bych zkusila ten heřmánek, tím se asi nic zkazit nedá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
6.1.19 00:14

já tohle mívala celý dětství, průběžně se to objevovalo a zase mizelo. Pamatuju si, že mi to máma mazala kdečím, nejvíc pomáhala propolisová tinktura.
Můj osobní tip dnes je, že to byl exém, kterej se zanítil (dostaly se do něj kvasinky nebo tak něco, nebo se to zapařovalo tím, že se to po koupání dostatečně nevysušilo), zašla bych s tím na kožní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2129
6.1.19 01:37
@170589 píše:
Nevíte co to je? Malej nevypada že by ho to nějak bolelo…
Je to zarudle…teplé to není…teče z toho takovej maz… :think:

Můj celoživotní problém .můj tip je atop nebo seborea.Ma to škaredé .zajdi na kožní.do té doby bych já osobně na to placla sudokrem v kombinaci s kalciovou masti. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
6.1.19 08:13

Já bych zkusila taky ten Imazol. Vypadá to na něco jako plíseň. Imazol asi nic nezkazís, pěkně vysušuje právě tyhle mokvave vyrážky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí