Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj,
chtěla bych se zeptat, jestli neznáte nějakou stolní (společenskou) hru na téma farma.
Našla jsem na internetu hru Veselá farma (Albi), Family farm a Deny Farma.
Píšu z mobilu a neumím vložit odkaz, omlouvám se.
Měla by to být hra pro 4,5 letou dceru.
Děkuji moc
Deti ted dostaly hru super farmář. Ale je psana az od 7 let… Na co se presne ptas?
@Chlupatice Našla jsem je, ale neznám ani jednu. Tak by me zajímalo, jestli je neznáte, která je dobrá, kterou by někdo doporučil.
@nozu píše:
Deti ted dostaly hru super farmář. Ale je psana az od 7 let… Na co se presne ptas?
A hrajete to? Pochopi to i mladší deti?
Dcera si ráda hraje jako na farmu. S Letem, s figurkami zvířátek. I na telefonu mam Hay Day a Let's Farm. Tak me napadla spolecenska hra.
@nozu píše:
A hrajete to? Pochopi to i mladší deti?
Dcera si ráda hraje jako na farmu. S Legem, s figurkami zvířátek. I na telefonu mam Hay Day a Let's Farm. Tak me napadla spolecenska hra.
@vykyluci dostali jsme ji vcera a jeste nezkouseli. Vypada dobre, ale mam deti 9 a 5 let. Podle navodu myslim, ze to ten mladsi jeste uplne nepochopi…
My máme ‚veselý statek‘ od piatnik a holky hrají tady, když jsem ho koupila bylo jim 6 a 4
Jinak hru super farmář deluxe hrajem u kamaráda a taky v tomle veku s lehkou pomocí zvládly obě