Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
nemáte prosím osvědčené tipy na stolní hry na dlouhý zimní večery? Zatím jen pro dva.
Klasiku samozřejmě máme (karty, kostky, člověče atp), ale potřebuji inspiraci na obnovu „zábavního parku“ a zároveň to nejspíš donese ježíšek.
Díky moc za invence ![]()
Na jak dlouho a kolik do toho chceš vrazit?
Z kratších jednodušších máme rádi ve dvou Patchwok, Azul.
Pak je bezva Watergate.
Na delší hru je pak Odhodlaní Normandie - mě to chytlo, ikdyz to tematicky je pro mě mimo. Vlastně ani herní mechanikou -je to vysloveně skodici bitka. Ale fakt mi to bavi.
No a mimo klasické dvojkovky rádi hrajeme Pandemic. Kooperativní geniální hra, pro mě number one ![]()
@Lama Lama Cenově neomezeno (teda rozumně, né nintendo atp) a co se týče doby hraní-chtěla bych toho koupit víc. Něco na rychlovky, něco na celý večer.
Děkuji moc za tipy ![]()
Nas docela bavi od Albi Brainbox. Neni to teda vylozene deskovka. Maji ruzna temata a za 10s si musis zapamatovat co nejvic informaci z karticky. Fajn je, ze se clovek neco dozvi a ze to muze hrat podle moznosti 5 minut nebo i 2 hodiny ![]()
Už rok v kuse hrajeme Patchwork. 🙂 A letos Ježíšek nadělí Catan duel. Osadníky z Catanu neznáme ani jeden, tak jsem na to zvědavá. Jinak máme moc rádi úplně obyčejné pexeso, letos jsem objednala naše vlastní, s fotkami z dovolených. ![]()
@Anonymní píše:
Už rok v kuse hrajeme Patchwork. 🙂 A letos Ježíšek nadělí Catan duel. Osadníky z Catanu neznáme ani jeden, tak jsem na to zvědavá. Jinak máme moc rádi úplně obyčejné pexeso, letos jsem objednala naše vlastní, s fotkami z dovolených.
jo super a raději anonymně
@Anonymní píše:
Už rok v kuse hrajeme Patchwork. 🙂 A letos Ježíšek nadělí Catan duel. Osadníky z Catanu neznáme ani jeden, tak jsem na to zvědavá. Jinak máme moc rádi úplně obyčejné pexeso, letos jsem objednala naše vlastní, s fotkami z dovolených.
Osadníci mu neba, ale ta dvojkovka alespon trochu víc odsejpá. Ale mě neba ani pexeso. To už je lepší Memoarrr.
Holky díky všem za tipy, projdu to hru po hře a dvě nebo tři hry objednám, jste zlatý ![]()
Quartino - česká logická dřevárna na 15 minut. Žena není vůbec šachový typ, ale Quartino je mnohem jednodušší a velmi rychlé. Baví ji se mnou soupeřit, i když prohrává.
Psí život - vtipné ilustrace psů, shromažďujete smečku, kradete si psi apod.
@mandle-v-cokolade píše:
Ahoj,
nemáte prosím osvědčené tipy na stolní hry na dlouhý zimní večery? Zatím jen pro dva.
Klasiku samozřejmě máme (karty, kostky, člověče atp), ale potřebuji inspiraci na obnovu „zábavního parku“ a zároveň to nejspíš donese ježíšek.
Díky moc za invence
Krycí jména. Halali.
@Anonymní píše:
jaký je ten duel? ![]()
Tak ja ted ulovila na bazaru novy Catan kompakt, a vypada suprove, je to tedy trochu mensi, nez jsem cekala, ale jako cestovni verze super
navic nic nikde nepada, kostky se nerozutecou ![]()
Dobrý den, chtěla jsem se nejprve zeptat ohledně des. hry - Na kus řeči pro páry jak moc velká je to blbina zda to někdo nehrál a pak nějakou dobrou deskovku pro páry která vás bavila a byla…jak to říct..vzrušující nebo ji hodnotite jako dobrou..