Stolní hra pro dva

1977
30.11.21 17:40

Stolní hra pro dva

Ahoj,
nemáte prosím osvědčené tipy na stolní hry na dlouhý zimní večery? Zatím jen pro dva.
Klasiku samozřejmě máme (karty, kostky, člověče atp), ale potřebuji inspiraci na obnovu „zábavního parku“ a zároveň to nejspíš donese ježíšek.
Díky moc za invence :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81480
30.11.21 17:47

Na jak dlouho a kolik do toho chceš vrazit?
Z kratších jednodušších máme rádi ve dvou Patchwok, Azul.
Pak je bezva Watergate.
Na delší hru je pak Odhodlaní Normandie - mě to chytlo, ikdyz to tematicky je pro mě mimo. Vlastně ani herní mechanikou -je to vysloveně skodici bitka. Ale fakt mi to bavi.

No a mimo klasické dvojkovky rádi hrajeme Pandemic. Kooperativní geniální hra, pro mě number one :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
30.11.21 17:50

@Lama Lama Cenově neomezeno (teda rozumně, né nintendo atp) a co se týče doby hraní-chtěla bych toho koupit víc. Něco na rychlovky, něco na celý večer.
Děkuji moc za tipy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
30.11.21 18:13

Nas docela bavi od Albi Brainbox. Neni to teda vylozene deskovka. Maji ruzna temata a za 10s si musis zapamatovat co nejvic informaci z karticky. Fajn je, ze se clovek neco dozvi a ze to muze hrat podle moznosti 5 minut nebo i 2 hodiny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.21 18:25

Už rok v kuse hrajeme Patchwork. 🙂 A letos Ježíšek nadělí Catan duel. Osadníky z Catanu neznáme ani jeden, tak jsem na to zvědavá. Jinak máme moc rádi úplně obyčejné pexeso, letos jsem objednala naše vlastní, s fotkami z dovolených. :)

• Citovat
  • Upravit
18270
30.11.21 18:46
@Anonymní píše:
Už rok v kuse hrajeme Patchwork. 🙂 A letos Ježíšek nadělí Catan duel. Osadníky z Catanu neznáme ani jeden, tak jsem na to zvědavá. Jinak máme moc rádi úplně obyčejné pexeso, letos jsem objednala naše vlastní, s fotkami z dovolených. :)

jo super a raději anonymně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
30.11.21 18:52

Mam rada osadniky.

a carcassone.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
30.11.21 19:03
@Anonymní píše:
Už rok v kuse hrajeme Patchwork. 🙂 A letos Ježíšek nadělí Catan duel. Osadníky z Catanu neznáme ani jeden, tak jsem na to zvědavá. Jinak máme moc rádi úplně obyčejné pexeso, letos jsem objednala naše vlastní, s fotkami z dovolených. :)

Osadníci mu neba, ale ta dvojkovka alespon trochu víc odsejpá. Ale mě neba ani pexeso. To už je lepší Memoarrr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
30.11.21 20:02

Holky díky všem za tipy, projdu to hru po hře a dvě nebo tři hry objednám, jste zlatý :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
28.3.22 09:42

Hry pro dva, které je se ochotná hrát i moje nehráčská žena :)

Quartino - česká logická dřevárna na 15 minut. Žena není vůbec šachový typ, ale Quartino je mnohem jednodušší a velmi rychlé. Baví ji se mnou soupeřit, i když prohrává.

Psí život - vtipné ilustrace psů, shromažďujete smečku, kradete si psi apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
28.3.22 16:27
@mandle-v-cokolade píše:
Ahoj,
nemáte prosím osvědčené tipy na stolní hry na dlouhý zimní večery? Zatím jen pro dva.
Klasiku samozřejmě máme (karty, kostky, člověče atp), ale potřebuji inspiraci na obnovu „zábavního parku“ a zároveň to nejspíš donese ježíšek.
Díky moc za invence :kytka:

Krycí jména. Halali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
29.3.22 14:12
@Anonymní píše:

jaký je ten duel? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
12.5.22 13:06

Tak ja ted ulovila na bazaru novy Catan kompakt, a vypada suprove, je to tedy trochu mensi, nez jsem cekala, ale jako cestovni verze super :palec: navic nic nikde nepada, kostky se nerozutecou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
12.4.24 19:41

Deskové hry pro partnery

Dobrý den, chtěla jsem se nejprve zeptat ohledně des. hry - Na kus řeči pro páry jak moc velká je to blbina zda to někdo nehrál a pak nějakou dobrou deskovku pro páry která vás bavila a byla…jak to říct..vzrušující nebo ji hodnotite jako dobrou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová