Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobry den, máte zkušenosti prosím s touto hrou? Má cenu ji kupovat pro pětiletého syna? Dekuji
Pripojim se k dotazu, take me zajima. Mam cerstve ctyrleteho syna, neumi uz jen r a ř. Starsi syn (necelych 6 let) umi vse perfektne, ale rad mladsimu s nacvikem vyslovnosti pomaha. Oba bavi stolni hry. Mohlo by to pro ne byt zajimave?
Já ji kdysi koupila, ještě tenkrát za to chtěli daleko víc peněz než teď. Za mě to cenu nemá, nás to nijak neoslnilo. Pokud byste přesto měli o hru zájem a byli byste z Prahy, odprodám ji za nějakou rozumnou cenu.
Jinak raději dělat cvičení od logopedky a snažit se to pojmout hrou. Děti si mohou tahat úkoly, házet kostkou a postupovat figurkou po slovech, pokaždé něco jiného.
Také to naše děti nezaujalo 😠 zatím ji mám schovanou a čekám až budou trochu starší (teď čerstvé 4) A hlavně se dvemi dětmi mi přišlo že je tam příliš mnoho pravidel a ani jsem to nestihla rozlouskat, hra byla rozhazena a z kartiček cesta pro autíčka
![]()
Za mě zbytečné. Taky nezaujalo
A přikláním se k tomu, co píše Zabza2
U nas taky nezaujalo a to jedeme logo dennodenně. Po par tydnech jsem ji prodala.
Raději udelat cvičení od logopedky a po te si zahrát peknou společenskou hru, ktera deti bavi👍