Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Maminky, rádi s malou hrajeme různé hry, máme:
pexeso, černýho petra, krtečka-člověče nezlob se, veselé balónky a ovocný sad.
To člověče nezlob se, jí nebaví, je to na ní moc dlouhé, pomalé..Naopak ovocný sad jí baví moc.
Ale uvítám nějáké další hry, tipy co by ji mohly zaujmout.Co hrajete vy? děkuji
Hrajeme: padající opičky,, domino, cink jpexesocinkr, smolíček pacholíček, žížaly a žebříky, mašinku tomáše. A pak 2 hry pro větší, které mám doma a trochu jsme je uzpůsobily věku - labyrint a carcassone.
Ano domino ještě nemáme! akorát to je asi na ni už lehké není?
Carcassonne jsem přemýšlela to pro děti právě…ale nevím, zda by ju to zaujalo
a to cink je dobré?
Pexeso, domino, Cestujeme do pohádek, Jake a piráti, Prší, jo a pak má ráda takový ten sešit s různými úkoly a hádankami pro školkové děti (dá se sehnat v levných knihách)
@madrianova tak klasické domino s číslama…kluka zatím víc baví zvířátkové ikdyž počítat krásně umí
Člobrdo jde hrát i s jednou-dvěma figurkama, potom to není tak zdlouhavé a je to rychlovka
@madrianova píše:
Carcassonne jsem přemýšlela to pro děti právě…ale nevím, zda by ju to zaujalo
a to cink je dobré?
Obojí kluka baví. Cink je celkem rychlovka.
To člověče hrajeme se dvouma a ani tak ju to nebaví, že je to prý nudný haha
My jeste pres vyse jmenovane hry hrajeme Activity junior. Malou to desne bavi…
Nedávno jsme vyzkoušeli se synem 4,5r Doble (či jak se to píše) a má rád hlavolam Noemova archa, ale to je jen pro 1 hráče
A pak Moje první hra s krtkem, ale dodělala jsem asi 30 kartiček s úkoly, jen s těmi 15 originál ho to nebavilo, moc krátké a jednoduché
Edit. tak je to Dobble
Tak to dobble ju bude bavit, ale vyberu asi dobble kids..od 4 let
ale ju takové hry hodně baví, díky všem a pište klidně dál…inspirace
Bengal, mickey mouse, minnie a dsisy nakupuju, blechy, skajici zaby, padajici opice, umi prase letat, super farmar deluxe, mikado, pexeso, domino, padajici cihly, super zoo, legonostrihej ovci, pribehy z kostek
Harjeme podobné hry, ale dcera si oblíbila Double
http://www.svet-her.cz/…-hry/dobble/?…