Stomatitida 6. den

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
8.3.25 11:43

Stomatitida 6. Den

Ahoj holky, dcera (2roky) má od pondělka stomatitidu a je to teda děs. Příjde mi že zatím nepřišla žádná změna až nato, že už 2. Den konečně nemá ty šílený horečky.. Naštěstí pije tak, že pár počůraných plen za den má, ale moc nejí. Když už dá si takovou tu ovocnou sušenku, nic jiného do ní nedostanu tak jsem ráda alespoň zato :) Chci se zeptat za jak dlouho jste pozorovali že je dětem líp? Malá vlastně jen leží u pohádek, kňourá, občas si dá krátkej šlofíček.. Venku je krásně tak jsem přemýšlela že opráším kočár a vezmu jí alepsoň na vyjížďku, když už nemá horečky ale nevím :( Už bych si přála zase tu veselou holčičku co si hraje, tohle mě ničí, chudinka

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
75920
8.3.25 13:10
@Anonymní píše: Více

změna může přijít třeba až 10. - 14. den, já jsem dceři dávala na jídlo cokoli, co bylo možné sníst - šlehačku ze spreje, tekutý vanilkový pudink - ovocnou sušenku, nevím, co myslíš, ale cokoli kyselého je šílená volba, neboť to v puse hrozně bolí,
takže dávat spíš mléčné, tekuté
je to hnusná nemoc, ale neboj, jednou to skončí,
já si pamatuji, když jsem to měla jako dítě já, jak jsem brečela zoufalstvím a hladem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75920
8.3.25 13:17

Jo, a ven ji na kočárku klidně vem, ať neběhá - na to asi beztak nebude mít sílu, ale trošku ji povozit, na čerstvém vzduchu jí určitě jenom prospěje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.25 13:18

@stinga ach jo, tak to jí to ještě chvilku potrápí.. Má Abkm, takže jogurty bohužel nemůže🙈 Po přesnídávce to pálí tak také nic.. ovocné sušenky z dm, banánové s jedlým papírem, ty malinko.. Snad už to tedy brzy bude za námi :hug:

• Citovat
  • Upravit
75920
8.3.25 13:29
@Anonymní píše: Více

a nemůžeš jí koupit nějaké jogurty z alternativního mléka? kokosové, mandlové - ony jsou drahé, ale výjimečně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.25 13:31

@stinga zkusím se dneska jet podívat. Ona milovala sójové, bohužel natu má alergii nakonec taky :D Ale kokosové by měli mít, děkuju :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA