Abkm nebo trhlinka? Fotka ????

Anonymní
7.3.25 21:45

Abkm nebo trhlinka? Fotka ????

Holky, pomáhala jsem dnes malému, nemohl se vykakat, rourkou. Vyšlo z něj nejdřív několik tuhých bobků, pak toto viz foto. Ta krev mě vylekala, buď to může být trhlinka nebo abkm? Je mu 14 dní, od narození má reflux..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
823
7.3.25 22:29

No, na to, že je kojenec, to ma nějaké tuhé… Naše malá kadila 2mesice krev, hodně. Nakonec jsme nasadili vit C a vše se spravilo. Tady u vás ta krev není ani vidět, spíš poškození tou rourkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
7.3.25 23:51

Spoj se radši sblelarklu, tady ti nikdo moc neporadíme :/ je kojený nebo um?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.25 00:15

@Eljasa ano, má to tuhé, je na um a přidávám ještě nutriton na zahusteni- zvrací…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.3.25 00:16

@LogLady plně na um

• Citovat
  • Upravit
823
8.3.25 08:21

Ja jen kojila, nutriton jsme měli též, ale nešlo to do ní dostat. Takže nakonec jsme ho nedávali. Zvracela fakt hooooodne, ale kolem toho 4m to zacalo ustavat.
Drzim palce, je to narocne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.25 13:24

Zase se kroutil, musela jsem mu pomoct… A toto, černé kusy ve stolici.

• Citovat
  • Upravit
823
8.3.25 15:21

Nedavas mu toho nutritonu moc?? Ja bych ho nedavala, když je chudak pak ucpanej. Navic, rourka se ma používat výjimečně, jinak mu narušís vyprazdňování a nebude to umět sam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
9.3.25 15:48

Ja jsem rourkovala nejakych 5 mesicu az 4× denne. A dcera narusene vyprazdnovani nema. A mela priserny reflux. Treba jsem ji po kojeni nesmela dat odrihnout, jinak bylo vsechno venku. Do prikrmu nesmela prijit ani kapka vody a po prikrmu aspon 2 hodiny nekojit a nedavat jine piti, i tak jsme meli slusne flek art koberec. Ten reflux sam presel v 11 mesicich, ze dne na den :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
9.3.25 16:46

Nutriton je bud a nebo. Nektery dite ho snese, nektery ne. Za tyhle situace bych nedavala. My ho davame taky, ale kvuli refluxu mela dlouhodobý jiny problem a nebylo moc na vyber. Ale nedavam plnou davku, dsvak urcite min a kadi nam normalne, kazdej den 1-2× a neni to pevny. Je ji 4,5 mesice.

Jinak krev by se mi nelibila, dlst asi zalezi, jak casto ji ma. To cerny by vadit nemelo, to mivala prvni dcera a mudr na tom nic zvlastniho neshledala, ze to obcas je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí