Stop přibírání v těhotenství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
31594
3.12.11 13:50

Tak ono může být i extrém, kdy miminko není vyživované placentou, zkrátka přestane plnit svou funkci o dost dřív a pak musí ven. Ale to už jsou krajní případy, ale taky se dějí, že po tom 30.tt se udělá císař, aby se miminko mohlo dál vyvíjet.
Jinak nízká porodní váha může mít vliv na poporodní adaptaci a na spoustu věcí, vnímá se jako komplikace, když je dítě moc malé, těžko drží teplotu, ale to už se pak dá řešit jen venku z břicha.
Kdysi dávno pokud mimi podle doktorů nerostlo, tak se šlo lehnout do nemocnice a dávali se kapačky s glukozou, ale myslím, že došli k tomu, že to nemá žádný význam, tak už se to nedělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
3.12.11 15:55
VeronikaNel píše:
Zdravím maminky :mavam:
Chtěla bych se zeptat,stalo se některé z vás,že jste v těhu úplně přestali přibírat na váze?Už tak měsíc mám stejnou váhu,ani deko nahoře a min.týden jsem byla u dr.(31tt) a malá měla jen 1180g 8o Trošku se bojím,že už mi tolik nepřibere… :,(

Já mám všechny děti v termínu,ale protože jsem od přírody drobnější, i děti měly akorátní porodní váhu - 2,88 , 2,86 a nejmladší dcera měla dokonce 2,75kg. Odhad u syna (prostřední míra) byl v 31tt lehce přes 1kg. Takže neboj, tvůj mrňousek taky ještě nabere :)

Ještě bych dodala, že i moje porodní váha byla po 2 týdnech přenášení lehce přes 2,5 kg.

Příspěvek upraven 03.12.11 v 16:06

• Citovat
  • Upravit
29577
3.12.11 15:58

Moje maminka u mně přibrala 1 kg za celé těhotenství a já vážila 3150 g a u bratra nepřibrala ani deko. Ten měl 3100 g. Nemyslím si,že tvé ne přibírání by mělo vliv na váhu miminka,pokud teda nehladovíš,oni jsou takoví parazitci,vezmou si,co potřebují a kolik ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
3.12.11 17:34

Určitě nehladovím,ba naopak :mrgreen:
Já měla PV 2,8kg tím pádem mi dr. řekl,že nemůžu čekat obra…ještě aby jo,já sama mám 164cm a před těhu jsem měla 52kg,teď mám 59,5kg…
No uvidíme co se z té prdelky nakonec vyklube,aby pak nebyla dvakrát taková :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí