Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte holky. Miluju to období před vánocema, všude vládne pohodová atmosféra a můžeš si pěkně vychutnat nějaký ten svařák. Momentálně jsem těhotná, takže se musím obejít bez svařáčku
nemáte nějaký tip na nějaký horký nealko nápoj, který bychom si s manželem mohli doma připravit? Dík ![]()
Většinou dělají i dětský svařák nebo punč.
Já si to hodně vynahrazuju teplými džusy s kořením ![]()
teple dzusy jsou goood:D a ja myslim, ze po prvnim trimestru malej svarak snad neni az takovej pruser,ne?
Monjie píše:
teple dzusy jsou goood:D a ja myslim, ze po prvnim trimestru malej svarak snad neni az takovej pruser,ne?
Já jsem si v pátek dala, teda jen půl kelímku, zbytek měl manžel
- myslím že to až tak neškodí. Ale ty džusy jsou tisíckrát lepší ![]()
Já bych si jeden dva svařáky v čase adventu klidně dala, je to jako sklenka vína
Jinak teplé džusy taky můžu, nejlepší je hruška se skořicí, to je labůžo!
Jinak koupit se dá i čaj „svařák“, voní po tom koření ![]()
Já bych si trošku klidně dala, pila jsem i víno, ale ze skleničky na panáky:-) Prostě jenom na zahnání chuti.
hofko: to asi taky zavedu:D btw. jako na panaky na whisky?:DDDDDDDDDD
My sme minulý týden s kámoškou (obě těhulky) v kavárně ochutnali nějaký nový nealko svařák Horký francouz se to menuje, byl moc dobrý…ale nevim, jestli se to da nekde koupit normalne v obchode…
Tak já si v prvním těhu na vánočních trzích svařák dala, byla jsem v 7. měsíci.
Letos si ho určitě dám taky
, myslím, že 2 dcl ublížit nemůže…
ja jsem si svarak meisc pred terminem dala
jinak jsem pila horkou hrusku, docela mi to chutnalo
U nás bude v pondělí rojení čertů a budou tam zdarma podávat rodičům svařáček, tak si určitě taky 2 deci dám. To vůbec řešit nebudu. Když se to nechlastá denně po litrech.....
Monjie píše:
hofko: to asi taky zavedu:D btw. jako na panaky na whisky?:DDDDDDDDDD
To by se mi líbilo, ale byl to jen panák na rum:-))
Zuzyčka píše:
My sme minulý týden s kámoškou (obě těhulky) v kavárně ochutnali nějaký nový nealko svařák Horký francouz se to menuje, byl moc dobrý…ale nevim, jestli se to da nekde koupit normalne v obchode…
Myslíš tohle? http://www.vinny.cz/