Světle hnědé špinění ve 22. tt

418
30.11.11 10:22

svetle hnede spineni 22tt

Ahoj holky chtela sem se zeptat od vcerejska mam takovy svetle hnedy jakoby spineni strasne malo ale mam vcera jsem byla u doktora prohlizel me i mii delali vetsi ultrazvuk a vse v poradku ale mam to porad nevim may mi ted jakoby koncit ms tak jestli tim takovy svetle hnedy mela jste to nektera?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31379
30.11.11 10:31

já jsem to měla na zač. 17.tt, letěla jsem s tím do nemocnice (byl Štědrý večer, co víc si přát :jazyk: ), ale na příčinu se nepřišlo, uzv i pohmat byly v pořádku. Trvalo to ještě cca. 5 dnů (toto bylo v pátek, v úterý pak jsem měla plánovanou poradnu u svého dr., tak to viděl ještě taky, nazval to „neškodnou kávovinou“) a potom to samo přestalo a už se neopakovalo. Nemělo by to nic být, hlavně světle (i tmavě) hnědé špinění znamená starou krev a aktuálně se neděje nic, ale jasný, člověka to vyplaší. Raději se jdi nechat zkontrolovat, ale zřejmě půjde jen o nějakou prasklou cévičku a navíc už se to muselo stát před nějakou dobou ;) Držím palce-ale na tu kontrolu si zajdi, aspoň pro klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
30.11.11 10:33

ja sem byla prave vcera mam to od vcera, a to mi nic nezjistili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
30.11.11 11:06

no, tak to je hlavní…jistě šlo jen o tu prasklou žilku, děloha roste, roztahuje se, čípek je překrvený-stává se to často. Když Tě viděl lékař, tak to bude ok. Můžeš si koupit i Ascorutin, měl by stabilizovat stěny kapilár, aby se to nestávalo tak často, já jsem ho dostala na špinění v 6.tt a potom mi dr. říkal i na té pohotovosti, ať ho klidně beru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
30.11.11 15:17

Ahojky, já to měla ve 14tt taky jsem s tím letěla na pohotovost a nic nezjistili, bylo vše OK jak psala elanaa může to být prasklá žilka třeba po sexu 8), děloha roste, takže pokud MUDr nic nezjistil, byla bych klidná. teď jsem ve 20tt a už se to neopakovalo ;) . Jinak ten Ascorutin si kup, brala jsem ho taky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
30.11.11 15:22

Ted mam takovej zlutej ale nesvedi nepali nic jen proste takovej zlutej jako moc takova naka barva nevim jak to popsat :-( Nevim jestli to je normalni ale nemam to hodne mala spis..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
30.11.11 15:23

Bricho me boli jako bych to mela dostat ako uplne dole ale mela sem ted mit ms tak jestli to je tim :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
1.12.11 11:46

to je naprosto normální těhu výtok já ho mám od záčatku těhu… :-) vlastně já mám výtok celej život takže mě to nai tak nepřijde :roll:. Jinak břiško může bolet v době kdy bys měla dostat ms :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
1.12.11 12:09
berussskkka píše:
to je naprosto normální těhu výtok já ho mám od záčatku těhu… :-) vlastně já mám výtok celej život takže mě to nai tak nepřijde :roll:. Jinak břiško může bolet v době kdy bys měla dostat ms :kytka:

No jsem po císaři tak ještě řikal taky doktor že to může být tím, :zed: jako ta bolest bricha, jj vim ze je ale ty mas taky treba takovej zlutohnedej :think: ??Ale jak picu u doktora sem byla na vysetreni taky a vse v poradku..Jinak diky za povzbuzeni :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
1.12.11 13:16

neboj, to je normální, je to po tom špinění…nejdřív byl hnědej, pak žlutohnědej, pak bude ostře žlutej a nakonec zbělá a vše bude jak předtím ;) A pak si na tuhle barevnou škálu vzpomeneš znova po porodu, až budeš mít očistky, to probíhá podobně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
20.7.13 16:32

Ahoj holky, zase si jdu pro radu.
Jsem ve 22tt, včera ráno světle hnědý výtok (barva jako bílá káva), pak celý den klid, to samé dnes ráno, teď zase klid. Nic mě nebolí, břicho netvrdne, mimčo řádí jako vždy, je mi fajn. Snažím se odpočívat a nenemáhat se, jak jen to s 2,5letým prckem jde ;)
Přemýšlím, kdyby se to zase zítra opakovalo, jestli jet na pohotovost - popravdě se mi tam ani trochu nechce. Už jednou jsem s tím na pohotovosti byla - chtěli si mě tam bez vyšetření nechat. Při vyšetření se nikde nic neukázalo, ani „uvnitř“, ani na UTZ, takže jsem podepsala revers a šla domů, samo to přešlo. To bylo cca před měsícem, od té doby KLID. Taky mě napadlo, jestli to nemůže být i tím, že bych „to“ teď měla dostat :think: Asi pokud by to pokračovalo, zajdu v pondělí za svým doktorem :think:
Já vlastně ani nevím, co chci slyšet. :oops: ** Doufám, že se na mě nesesypete - vím, že nemáte věšticí koule a že do dělohy mi nevidíte** :jazyk: Spíš jenom chci vědět, jestli máte některá podobnou zkušenost :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
20.7.13 17:04

Po pravdě já jsem plašan a k dr bych šla už včera :D Ale to proto, že jsem měla měla i špatný konec, teď mám 2 zdravý děti a těhotenství už nikdy více, byl to pro mě děsnej stres. Aspoň zvedni telefon a zavolej si, oni ti poradí, od toho tam jsou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
20.7.13 18:24

@atominnka nebyla jsi v dosahu týdne na kontrole a nesahal do Tebe? Tohle bývá často z překrveného čípku, jak se podráždí. Případně i sexem by to mohlo být. Tahle světlounká „krev“ už je hodně stará, takže akutně nic dít by se nemělo, pokud cítíš pohyby. Nic nezkazíš Ascorutinem, dokud nebudeš den úplně bez špinění, tak klidně 3×2 tabletky (je volně prodejný). Kdybys měla jakékoli pochybnosti, tak samozřejmě k doktoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
20.7.13 20:14

@elanaa ááá tak to bude možná ono - byla jsem ve středu na kontrole a sahal do mě a i sex byl :think: ascorutin beru od rána 3×2, přesně jak píšeš. Ne, jinak jsem OK, břicho nebolí, netvrdne, prcek řádí jako obvykle. Lehce mě pobolívá podbřišek, ale to víceméně celou dobu, co jsem těhu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
20.7.13 21:00

Tak to bych spíš nepanikařila…já to mám taky tak. V prvním těhotenství to teda neznám (jakože špinění po doktorovi, jinak jsem si ho kvůli hematomu zažila v I. trimu až až :roll: a nebylo to „jen“ kapučíno), ale teď už jsem to měla 2× (po cytologii a vyšetření v 10.tt a po vyšetření ve 12.tt…jsem teď 16.tt). Tak snad dobrý, další kontrolu (s vyšetřením) mám od úterý za týden, tak taky uvidím, ale spíš se na to zas psychicky připravuju…ono je to fakt děsně frustrující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí