Světle hnědé špinění ve 22. tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22614
20.7.13 21:03

@elanaa právě, u dcery tohle taky neznám, teď je to častěji a už od začátku. Ale když tak pátrám v paměti, tak to bude tím sexem, páč je to vždycky pár dní po „tom“ :think:
Já právěže nepanikařím, ale hlodá to ve mně :nevim: Však to znáš, prostě se víc pozoruju, kontroluju a přemýšlím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31384
20.7.13 21:08

@atominnka nojo, je to normální se bát..mě to hrozně nervuje. Ale myslím že tohle má fakt racionální a vysvětlitelnou příčinu, u nás je to ten doktor (já mám v těhotenství k sexu obecně dost blok, takže my nesexujem), u Vás teda ten styk-každopádně příčina bude nejspíš podobná, mechanické podráždění čípku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
20.7.13 21:15

@elanaa my taky sexujem jen hodně málo, nemám chuť :nevim: v prvním těhu jsem byla jak nymfomanka :oops: :mrgreen: a děkuju za uklidnění, jsem ráda, že nejsem sama :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31384
20.7.13 21:18

@atominnka my fakt vůbec, já naprosto nedávám tu představu, že je uvnitř dítě a pár cm od něj „lítá“ penis :D (přičemž anatomické poměry dobře znám, ale prostě ten pocit nepřekonám). Ale tak co, vždyť je to jen načas…tohle je prostě individuální. Jinak taky jsem ráda, že v tom nejsem sama ;), tak se opatrujte všichni :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
20.7.13 21:19

@elanaa vy taky :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
766
1.11.21 10:20

Obnovuji diskuzi :) maminky jsem 22+3 a dneska ráno jsem si všimla, ze jsem včera špinila lehce (dávala jsem prádlo do pračky) včera jsem si toho vůbec nevšimla :nevim: je to mé druhé těhotenství a tak nějak nemám čas s rok a půl starým dablikem řešit každé pichnutí 😅Bříško mě pobolívá tak normálně, ale na odpočinek moc prostor není, ten lumpik mě nenechá chvíli v klidu :nevim: vcera jsme byli na hřbitově zapálit svíčku a je fakt, ze jsme šly kus cesty. Mohlo by to spineni být tím? Sex byl naposledy ve čtvrtek :nevim:
Moc děkuji za rady :srdce:
Jinak mimi se ozývá vždy až večer, mám placentu v predu a přes ten den při všech činnostech, nemám čas to ani vnímat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí