Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@elanaa právě, u dcery tohle taky neznám, teď je to častěji a už od začátku. Ale když tak pátrám v paměti, tak to bude tím sexem, páč je to vždycky pár dní po „tom“ ![]()
Já právěže nepanikařím, ale hlodá to ve mně
Však to znáš, prostě se víc pozoruju, kontroluju a přemýšlím.
@atominnka nojo, je to normální se bát..mě to hrozně nervuje. Ale myslím že tohle má fakt racionální a vysvětlitelnou příčinu, u nás je to ten doktor (já mám v těhotenství k sexu obecně dost blok, takže my nesexujem), u Vás teda ten styk-každopádně příčina bude nejspíš podobná, mechanické podráždění čípku.
@elanaa my taky sexujem jen hodně málo, nemám chuť
v prvním těhu jsem byla jak nymfomanka
a děkuju za uklidnění, jsem ráda, že nejsem sama ![]()
@atominnka my fakt vůbec, já naprosto nedávám tu představu, že je uvnitř dítě a pár cm od něj „lítá“ penis
(přičemž anatomické poměry dobře znám, ale prostě ten pocit nepřekonám). Ale tak co, vždyť je to jen načas…tohle je prostě individuální. Jinak taky jsem ráda, že v tom nejsem sama
, tak se opatrujte všichni ![]()
Obnovuji diskuzi
maminky jsem 22+3 a dneska ráno jsem si všimla, ze jsem včera špinila lehce (dávala jsem prádlo do pračky) včera jsem si toho vůbec nevšimla
je to mé druhé těhotenství a tak nějak nemám čas s rok a půl starým dablikem řešit každé pichnutí 😅Bříško mě pobolívá tak normálně, ale na odpočinek moc prostor není, ten lumpik mě nenechá chvíli v klidu
vcera jsme byli na hřbitově zapálit svíčku a je fakt, ze jsme šly kus cesty. Mohlo by to spineni být tím? Sex byl naposledy ve čtvrtek ![]()
Moc děkuji za rady ![]()
Jinak mimi se ozývá vždy až večer, mám placentu v predu a přes ten den při všech činnostech, nemám čas to ani vnímat