Strach kojenců

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5502
30.1.11 20:26

říkám si, že až bude starší, tak se to spraví…holt je teď naše:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
31.1.11 11:02

Tak jsem mluvila s doktorkou a ta si myslí, že se musela něčeho leknout. Nejradši bych si nafackovala,můžu za to já, že jsem ji nechala s někým jiným!Beruška moje malá. Navíc malej je nemocnej a začíná to mít i Sára. Tak doufám, že taky nechytne teplotu. ještě, že má babička dovolenou a může si vzít Davču s sebou. Holky všem vám moc děkuju-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka K
27.2.13 14:09

Strach z lidí

Ahoj holky, trochu jste mě uklidnily, že tento problém s pláčem nemáme jenom my, ale zároveň mě děsí, že moc nevíme co dělat. Mám holčičku, před týdnem jí byly 3 měsíce, také jsme byly na píchání naušniček a poté na očkování. Do té doby vše v pořádku, smích na každého, kdo se na ní jen podíval. Dneska k nám přijela po 14-ti dnech tchýňka, máme bezvadný vztah, žádný problém, navíc děti miluje a umí to s nimi. Dříve jezdila jednou až dvakrát týdně a Simonka z ní byla úplně unešená. Dneska to byl úplnej opak, jen se nad ní sklonila a promluvila, Simča spustila takovej řev a pláč, že jsem jí uklidnovala půl hodiny. Strašně mě to vyděsilo. Teď máme jet na návštěvu k rodičům, tak se bojím obdobného průběhu…Takže holky, pokud najdete nějakej lék, sem s ním!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová