Strach o mimi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5532
19.12.06 12:41

Strach o mimi

Ahoj holky,
potřebuji od vás poradit. Před týdnem jsem se dozvěděla, že má sestra přišla o děťátko v osmém týdnu těhotenství. Já sama jsem teďka v desátém a mám hrozný strach. Dost často mě pobolívá v podbříšku, něco jako menstruační bolesti. Bojím se, že by s mimčem nemuselo být něco v pořádku a k doktorovi mám jít až 28. 12. Teď má doktor dovolenou a já nevím co mám dělat. Nejsem si jistá, jestli jsem si nějaký problém nevsugerovala, ze strachu, že o mimčo taky přijdu. Jsou bolesti v podbříšku normálním jevem v těhotenství, nebo si mám opravdu dělat starosti? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1403
19.12.06 12:50

Ahoj,
bolesti jsou celkem normalni, ale naprosto chapu, ze ted se o mimi bojis vic. Myslim, ze nemusis mit strach, ja mela u prvni dcery bolesti taky. Pouze pokud bys zacala spinit, tak je dobre jet rovnou k Dr. ale jinak myslim, ze neni duvod.
Navic, pokud by bylo neco v neporadku, tak v tomto stadiu by s tim zrejme stejne neslo nic delat, takze navsteva Dr. by nicemu nepomohla (tady jsem po revizi)
Drzim palce
 Kacica

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
19.12.06 12:50

tterko, jsou uplne normalnim jevem, je to tim jak se roztahuje deloha, takze vsechno je urcite v poradku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
19.12.06 12:53

Ahoj tterko, bolesti v podbříšku jsem měla u obou těhotenství, je to normální, děloha se začíná probouzet. Buď v klidu, hodně odpočívej a mysli na hezké věci. Krásné a pohodové těhotenství! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6973
19.12.06 13:00

Ahojky tterko,
na začátku těhu mě taky bolelo v podbřišku a to dost. Neboj se, je to úplně normální. Chápu tvůj strach, prožívala jsem to stejně. Měj se moc hezky a tvé sestře držím palce, ať se jí brzy podaří otěhotnět.
Pa, pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
19.12.06 13:33

Ahojky. I mě bolelo v podbříšku. A od 20. tt mi tvrdlo břicho. Ta bolest je normální (jak píšou holky předemnou - roztahuje se děloha), ale s tím tvrdnutím je to horší - to chce odpočívat a nenamáhat se. Tak ať máš „jen“ ty bolesti. Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.12.06 14:10

ahojky.i me porad boli v podbrisku.je to ale normalni.deloha se roztahuje.i ja o miminko prisla ve 12 tydnu,takze mam strach,ale rikam si ze stejne stim nic neudelam.
a abych te uklidnila,tak kdyz miminko umrelo(ja to teda netusila),tak me brisko bolet prestalo.asi jak mimco prestalo rust.taky jsem zacla spinit a strasne me bolelo v zadech.
jestly se ale necitis dobre nebo nastanou naky problemy co se ti nezdaji,tak klidne jedn na pohotovost.oni ti udelaji ultrazvuk a budes klidnejsi. :wink:
preji ti i vsem tehulkam tady at je vse o.k. a miminkam se u nas liby :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
19.12.06 16:40

Ahoj,
bolesti v podbřišku jsem měla v obou těhotenstvích a všechno bylo v pořádku. Ale moc dobře si pamatuju, jak jsem pořád šílela strachy.
 Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
19.12.06 19:30

Ahoj, ted jsem take mela bolesti bricha, tak jsem neotalela a rekla to dr., rikal, ze dulezite je nekrvacet, jinak pry jsou bolesti normalni…misa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
20.12.06 09:52

Holky,
strašně moc vám děkuji za uklidnění. Nějak mě vystresoval ten sestřin potrat. Teď už budu klidnější. Ještě jednou moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
20.12.06 15:44

taky se přidávám do diskuze, mě taky bolelo bříško, hlavně ze začátku a jsem to nevydržela a šla doktoru. Udělali mi ultrazvuk a vše bylo v pořádku, akorát mi doporučili odpočívat, ostatně jak tady píšou všechny ostatní holky. Neboj, budeš mít zdravé miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí