Strach z maturity

90
30.5.18 17:58

Strach z maturity

Dobrý den,
dcera za rok maturuje a už teď šílí, že to nedá. Hloupá není, ale mám strach, že se bude tak nervovat, že se jim tam zhroutí. Je mi jedno jestli to udělá v květnu nebo září, ale hlavně ať to udělá. Znáte někoho kdo maturitu kvůli stresu neudělal vůbec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1060
30.5.18 18:02

Asi takhle. Soucasna podoba maturity je natolik trivialni, ze vubec nemam cenu mit strach. Zkus ji to takhle vysvetlit.

@peckova píše:
Dobrý den,
dcera za rok maturuje a už teď šílí, že to nedá. Hloupá není, ale mám strach, že se bude tak nervovat, že se jim tam zhroutí. Je mi jedno jestli to udělá v květnu nebo září, ale hlavně ať to udělá. Znáte někoho kdo maturitu kvůli stresu neudělal vůbec?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
30.5.18 18:03

Pokud nematuruje z matiky, tak odmaturuje totálně v pohodě, to udělá i blbec tu státní maturitu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
bibie
30.5.18 18:04

Neznam nikoho. Ma rok na to aby se naucila pracovat s nervami a ovladnout to. Klidne bych kontaktovala psychologa o rady primo pro ni. Stresovych situaci zazije v zivote jeste dost, tak by mela mit zaklad.

• Citovat
  • Upravit
691

U nás na zdravce byla jedna slečna velkej, ale opravdu velkej nervák. Vytáhla si otázku a měla “okno”, rozbrecela se. Nechali ji to rozdychat, dali ji více času, pomohli ji. Dala to. Další u nás neprošla proto, že ukázala místo žaludku tenké střevo. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90

@Plavuše No ona říkala, že letos z 80 maturantů odmaturovalo jenom 20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
30.5.18 18:06
@Doe_Jane píše:
Pokud nematuruje z matiky, tak odmaturuje totálně v pohodě, to udělá i blbec tu státní maturitu :mrgreen:

Z toho má právě strach, že to neudělá a bude za blbce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65294
30.5.18 18:07
@peckova píše:
@Plavuše No ona říkala, že letos z 80 maturantů odmaturovalo jenom píše: Více

co to je za školu? Takovou fakt neznám, aby měla tak strašné procento propadlíků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
30.5.18 18:07
@peckova píše:
Z toho má právě strach, že to neudělá a bude za blbce

na jaké je škole?? tak to neudělá no, udělá to v září :)
pokud bude stresovat tak bude mít problémy hlavně u ústní, tam nejsou po celém dni zvědaví na někoho kdo přijde vyklepaný, ale na někoho, kdo jim tam vmete čerstvý vzduch a dobrou náladu

• Citovat
  • Upravit
90
30.5.18 18:11
@vokishka píše:
co to je za školu? Takovou fakt neznám, aby měla tak strašné procento propadlíků.

Jedna nejmenovaná obchodka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
30.5.18 18:13
@peckova píše:
@Plavuše No ona říkala, že letos z 80 maturantů odmaturovalo jenom píše: Více

Tak to bych jí zaplatila pořádný přípravný kurz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.18 18:15
@vokishka píše:

Syn je cerstvy maturant a v zari pry jde skoro pulka tridy. Prumyslovka

• Citovat
  • Upravit
1086
30.5.18 18:17

20 z 80? to snad není ani možný… a co nedali? jestli státní matiku, tak ať si dá ajinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65294
30.5.18 18:20
@Anonymní píše:
Syn je cerstvy maturant a v zari pry jde skoro pulka tridy. Prumyslovka

to snad ani není možné. Dají se ty údaje dohledat předem? Na takovou školu, pokud to předem vím, bych teda dítě nedala, není tam něco v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
30.5.18 18:21
@peckova píše:
Dobrý den,
dcera za rok maturuje a už teď šílí, že to nedá. Hloupá není, ale mám strach, že se bude tak nervovat, že se jim tam zhroutí. Je mi jedno jestli to udělá v květnu nebo září, ale hlavně ať to udělá. Znáte někoho kdo maturitu kvůli stresu neudělal vůbec?

Maturovala jsem tenhle rok. Můžete mi napsat sz. Ráda poradím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí