Strach z očkování mmr

Anonymní
22.8.24 20:21

Strach z očkování mmr

Dobrý den, vím, že na toto téma je tu několik diskuzí, ale mě ani tak nejde o očkování, očkovat mmr chci, ale mám šílený strach z těch všech diskuzí tady. Už z toho snad mam panické ataky nemůžu spát a myslet na nic jiného. Asi se potřebují jen vypovídat, protože přítel mi nadává že jsem taková a bojím se toho.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7221
22.8.24 20:31

? Asi to nechápu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76727
22.8.24 20:36
@Atisia píše: Více

já taky ne, strach z diskusí? :zed: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
22.8.24 20:40

Tak když nikdo nic nenapíše, nemůže nikdo nic komentovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
22.8.24 20:44

Ty máš strach z reakce na očkování mmr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.24 20:45

Ahoj, vždyť očkování vpichuje diteti do těla velice oslabené bakterie/víry nemoci, tak, aby se s ním bylo schopné vypořádat, zapamatovat si je v rámci imunitního systému a v případě nákazy si s nemi pak pořadí mnohem lépe a více méně určitě.
Kdyby dítě nebylo očkované a setkalo se s patogenem poprve v jeho plně síle, může to u něj vyvolat těžké komplikace.
Např. Právě neštovice byly díky očkování vymýceny.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.8.24 20:50

Já mám taky strach, ale doufám, že si cernyho petra v podobě vážne reakce nevytahneme a dělám pro to všechno, co jde a co považuju za dobré. Takže mmr dávám v době, kdy jsme doma všichni minimálně 14 dní zdraví, 14 dní po očkování nechodí do školky ani sourozenec, ockuju až po druhém roce. No a doufám.

• Citovat
  • Upravit
60142
22.8.24 20:54
@Anonymní píše: Více

Potapana Blairova manzelka :roll:
Ockuj, kdyz je dite zdrave, a stane se prd. Autista z nej kvuli toku nebude. Ani nebude mit z ockovani nador nebo roztrousenou sklerozu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.24 20:54

Holky moc se omlouvám asi jsem to špatně napsala. Ano mám strach z reakce na očkování 🤦🏽‍♀️ příští týden jdeme a já jsem poprdena strachy až z toho nepřemýšlím a píšu kraviny. Moc děkuji za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
7221
22.8.24 21:33

Reakce u nás nebyla žádná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8186
23.8.24 03:20

U nás také reakce žádná, ani u jednoho ze tří dětí. Základ je, aby šlo dítě na očkování naprosto zdravé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
23.8.24 06:38

Všechny děti měly toto očkování bez reakce.
Zbytečně nečti diskuze a nevytvářej si katastrofické scénáře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.24 08:45

Taky jsem se bála, protože po Hexe měl nepěkné reakce. Odkládali jsme to až ke školce. A nestalo se vůbec nic. Reakce nebyla.
Starší měl týden špatnou náladu, jinak nic.

• Citovat
  • Upravit
sahrazad1
23.8.24 08:51

No tak můj syn reakci měl. Na očkováni šel zdravý, nic mu nebylo. Asi 14 dni po ocku vysoké horečky, trvaly 5 dni. Pak se komplet tělo osypalo … doktorka na nej koukala a říkala, ze takovou reakci ještě nepamatuje. Přeočkování o x let déle už bylo v pořádku, to nebyla ani teplota.
Každé tělo proste reaguje jinak.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek