Strach ze snu

170
4.5.15 21:31

Strach ze snu

Ahoj, nevim jestli to je vhodne do diskuse, ale nevim co mam delat v noci jsem měla hrozny sen ze jsem zabila sebe i manzela a ted celý den na to myslim a nemuzu se na nic soustredit, rano jsem se sama sebe bala a dcerku jak sem s ni sama, abzch ji neublizila, jsem zufala co mam delat, strasne je miluju ale stale to mam v hlave.. a bojim se to rict manželovi aby si o mne neco nemyslel :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8959
4.5.15 21:35

Já jsem slyšela, že člověku se zdají věci, kterých se bojí a nechce aby se staly..:) Netrap se, byl to jen sen:) Neviděla jsi v poslední době nějaký krimi nebo horor?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
4.5.15 21:39

Pravě že nee nevidela jsem horor ani nic podobne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24146
4.5.15 21:45

@Lenuscha_a mě se v prvním těhotenství zdávali cca co měsíc podobné „hororové“ sny. Já jsem se v noci budila, brečela jsem, manžela jsem tím občas taky vzbudila. Bohužel neporadím co s tím, jen na to zkusit nemyslet.

Dám příklad: jeden ze snů bylo, že jsem jela s dvěmi dětmi (tenkrát jsem čekala své první) červeným autem (měli jsme tenkrát zelené) za manželem a jeho rodiči. Manžel mi volal, abych nejela standardní cestou, já jsem moc nechtěla, ale kvůli slibu jsem to slíbila a tak jsem u jedné benzinky odbočila. Při odbočení mě „předjíždělo“ stejné auto v jakém jsem jela já a děti a z auta mi mávala na rozloučení mrtvola.

Těsně před porodem se mi zdálo, že manžel umřel a já jsem dostala od tchýně nadáno, že jsem se nedostavila na pohřeb, protože jsem zrovna v té době rodila.

Tyto a jim podobné sny byly fakt pravidlem.

Edit: jo a dnes máme červené auto. Při koupi jsem si na ten sen vůbec nevzpoměla až o dost později, když se mi narodilo druhé dítě.

Příspěvek upraven 04.05.15 v 21:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
4.5.15 21:46

Já mám občas sen, ze je přítel netvor, a ze me podvádí. Na druhy den ho nenavidim. Je pro me těžké si říct : byl to jenom sen :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
4.5.15 21:47

Mně se jednou zdálo, že jsem lesbička a hrozně mě uháněla moje kámoška, tehdy jsem s ní chodila na učňák, když jsem přišla do školy, hrozně jsem se jí ten den vyhýbala a bylo mi z toho na zvracení, rozhodně to nic neznamenalo, na holky nejsem a nikdy jsem nebyla.

Sny jsou jen sny, někdy se nám zdá něco co by jsme v životě neudělali, nebo nechtěli aby se stalo, ale bohužel to neovlivníme, dej malé pusinku a řekni jí, že jí miluješ, co víc poradit… vypusť to z hlavy. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
4.5.15 21:49

Jenom že ja pres den slysim ten hlas jako ve snu co mi kazal je zabit a toho se bojim proste i kdyz nespim tak to slysim ted uz.. uz jsem premyslela i o navsteve nejake spacializovane psych. a mbulance aby mi z toho nesiblo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
4.5.15 21:50

Mně se předminulý týden zdálo, že jsem na stírací los vyhrála dva miliony. V noci na dnešek se mi zdálo, že můj muž vyhrál velké peníze ve sportce. Tak uvidíme :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
4.5.15 21:52

@Lenuscha_a jen se ti to v hlave pomotalo, nic se nedeje. Mohla jsi videt nekdy v minulosti napr. ve zpravach, ze manzelka zabila sebe a manzela a ted se ti to spojilo a zdalo…nic si z toho nedelej. Sny jsou nekdy divoky a motaji se veci realne s nerealnymi. Mne se zdaji nekdy (casto) takove bejkarny, ze to nekde rict, tak me ubytuji v Bohnicich :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lima69
4.5.15 21:54

@Lenuscha_a já na to moc nejsem, ale co juknout do snáře :nevim:

• Citovat
  • Upravit
33155
4.5.15 21:57
@Lenuscha_a píše:
Jenom že ja pres den slysim ten hlas jako ve snu co mi kazal je zabit a toho se bojim proste i kdyz nespim tak to slysim ted uz.. uz jsem premyslela i o navsteve nejake spacializovane psych. a mbulance aby mi z toho nesiblo :(

Kolik takových snů jsi měla???
Je pravda, že člověk si promítá své strachy… :kytka:

Pokud to ale vnímáš opakovaně i ve dne a máš pocit, že to nezvládáš, tak šup na vyšetření :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
4.5.15 21:59
@Lenuscha_a píše:
Jenom že ja pres den slysim ten hlas jako ve snu co mi kazal je zabit a toho se bojim proste i kdyz nespim tak to slysim ted uz.. uz jsem premyslela i o navsteve nejake spacializovane psych. a mbulance aby mi z toho nesiblo :(

No to raději navštiv. Jsou to sluchové halucinace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
4.5.15 22:02

@WERISKA snu jenom jeden ale myslim už 2 dny na ten sen..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lima69
4.5.15 22:04

@Lenuscha_a nebereš nějaké léky :nevim: netrpíš úzkostí :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1025
4.5.15 22:04

@Lenuscha_a To ke pouze jen Tvůj šílený strach. Vis co s člověkem panický strach dělá? Dokaze Te pohltit. Tak se tomu nepoddavej, a mysli na hezké věci, zajdi s malou na zmrzku, kup ji něco, sobě taky a s manželem si udělej hezky večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová