Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lima69 @sebaanez nic prave doted uplne vsechno uplne v pohode, mam malou 3 mesicni holcicku kterou nadevse miluji jsem s ni rada, ale tohle me totalne pohltilo
@Lenuscha_a píše:
@Lima69 @sebaanez nic prave doted uplne vsechno uplne v pohode, mam malou 3 mesicni holcicku kterou nadevse miluji jsem s ni rada, ale tohle me totalne pohltilo
nj zdál se ti škaredý sen a ty si ho teď neustále přemítáš v hlavě a neustále na něho myslíš ![]()
@sebaanez píše:
Já mám občas sen, ze je přítel netvor, a ze me podvádí. Na druhy den ho nenavidim. Je pro me těžké si říct : byl to jenom sen
Já jsem mela asi před dvěma lety podobny sen, že mne chlap podvádí s nějakou Renatou (žádnou neznam) a jak mi rika, že chce byt s ni. Ráno jsme vstavali ve stejnou hodinu do prace a ja jsem ho vyrvala do ku. evniku a hajzlu a ať si teda táhne tam, kde slunce nesviti. Koukal s otevřenou pusou, co to melu.No a pak i já, protoze mi došlo, že to byl jen sen ![]()
Půst ho z hlavy, opravdu! Zakazuje si myslet na ten sen, jinak Te ten strach pohltí. Já se jako mala bala tmy. Mého bratra zavřeli v kumbale, zhasli a on začal koktat. Ted už nekokta, je mu 19. Ale dokážeš si představit, co se mnou udělalo, když mi přítel zhasl nechtěně ve sprše a neslyšel moje volání PAC jsem byla zavřena? Musela jsem otevřít sprchovy kout(záhadne to neslo) musela jsem si vzít ručník(zahadne jsem jej nemohla najít) a musela jsem si otevřít(záhadné to neslo) Prostě strach nás žere zevnitř. Tak se mu nemůžeme podat, nebo nás sežere! A pak je to na pakarnu ![]()
@jakuve To je des co? Si představ, ze by začali řvát na nás oni!
![]()
Já bych to řekla manželovi, že se ti zdál ošklivý sen. Že tě to trápí, jestli je ti oporou, určitě tě vyslechne a mě osobně pomůže, když mě muž obejme, pohladí a ujistí mě, že je vše v pořádku. ![]()
@jakuve to se mi obcas zda, ze me manzel podvadi. A beztak to mam odtud, z tech nekonecnych diskusi o podvodech
mu to vzdycky rano oznamim, ze me zase podvedl. A on rekne: „promin, jsem ale hroznej hajzl“ ![]()
No, my bylu ted tyden na dovce a to byly sny, takovyhle nocni mury jsem nemela nekolik let… asi nejhorsi jak nam spadl strom na barak-stojim s nakymi lidmi na terase a kourim, prsi a ja mluvim o tom ze je to na nic ze bych pitrebovala vyvencit psy. V tom se ozve desna rana (fakt mi zvonilo v usich jdyz jsem se probudila) a ja vidim jak se u auta otevrely dvere a cely se rozblikalo a rozhoukalo, ja vlitla do baraku ze chytim holky za fligr a odtahnu je k hlavnimu vchodu ale nemohla jsem je odtahnout, furt my klouzaly mezi prsty a drzely tam jak prikovany… v tu chvili jsem se vzbudila vydesena, ubrecena a zpocena, musela jsem vzbudit manzela aby me uklidnil. Jeste ted mi je uzko kdyz si ten sen vybavim… jinak polid je pravda ze ve snech je promitnuty nas strach tak to sedi, mame na zahrade krivy strom a ja se pri bourkach bojim ze spadne na barak. Vsichni me presvedcuji ze nedosahne, verim ale stejne se bojim. Jinak me na nocni mury pomohly bachovky
@Lenuscha_a píše:
Ahoj, nevim jestli to je vhodne do diskuse, ale nevim co mam delat v noci jsem měla hrozny sen ze jsem zabila sebe i manzela a ted celý den na to myslim a nemuzu se na nic soustredit, rano jsem se sama sebe bala a dcerku jak sem s ni sama, abzch ji neublizila, jsem zufala co mam delat, strasne je miluju ale stale to mam v hlave.. a bojim se to rict manželovi aby si o mne neco nemyslel
zabít někoho nebo něco ve snu znamená nový začátek něčeho..konec starého prostě
@sebaanez píše:No koukala bych jak pero z gauce
@jakuve To je des co? Si představ, ze by začali řvát na nás oni!![]()
@Berousik píše:
@jakuve to se mi obcas zda, ze me manzel podvadi. A beztak to mam odtud, z tech nekonecnych diskusi o podvodechmu to vzdycky rano oznamim, ze me zase podvedl. A on rekne: „promin, jsem ale hroznej hajzl“
Mne sa sníval hrozny sen a teraz nemôžem byť sama nemôžem si ísť do izbi proste skoro nič