Strach ze souseda

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15119
8.3.20 06:35

Nemůžeš dělat vůbec nic. Jen se odstehovat. Když zavoláš znovu policajty, on hned bude vědět, žes to byla ty a bude se ti mstít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
8.3.20 07:08

Ja bych si teda stezovala na postup policie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
8.3.20 07:11

Tak nevim,
porad spoleham na to ze kazdy si zachoval nejakou kapku rozumu. Resil bych toto prave nikoliv prez majitele bytu ( to je vazne naivni predstva :)). Proste za nim posli sveho Muze at mu v klidu rekne at se usmerni…( me by vazne jako chlapa Hodne nasralo ze by si nejaka fetka vubec dovolil nadavat me Zene).

Tom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
8.3.20 08:17
@Micaella22 píše:
Majiteli muzou byt i pozastavit v nejhorsim pripade a dat do nejaky exekuce na par let - to jsem kdysi nasla v zakone, kdyz jsem resila neco podobneho.

Prosim o odkaz na ten zakon nebo cislo paragrafu. Diky.

Mmch taky pronajimame byty a treba ja svuj byt prvne pronajala paru s malym klukem, tak nejak me melo varovat, ze jsou Gruzinci. V baraku delali binec, respektive byli hlucni, imrvere nahlas hudba nebo se hadali tak, ze po sobe hazeli talire s jidlem. Sousedka na ne sla zvonit a poslali ji do ŕiti. Otevrit hubu a odpovedet na pozdrav, natoz nekoho starsiho pozdravit vubec. Platili vcas a jako hodinky. Nastesti smlouvu davam na rok a tady se blizil konec, takze volba byla jasna. Kauci jsem jim nevratila, za to se dal byl do poradku.

Ja to ale nemam jako usmevavy - kdyby delali bordel driv, klidne bych jimvypovedela. Byt je v lokalite, ze se pronajme okamzite a jeste si muzu z najemniku vybirat…coz jsem tedy mohla i predtim, takze cizince nee. Ona i mlada temperamentni, i kdyz solventni, rodina muze byt problem…

• Citovat
  • Upravit
Janli
8.3.20 08:49
@Micaella22 píše:
Pokud má podnájem staci 3 upominky majiteli bytu a on ho musi nechat vystehovat. Hlavne asi nebylo tezky uhadnout kdo si stezoval, na to nepotrebujete byt anonymni. To by doslo kazdymu… cim vic budete volat PČR, pak to predate majiteli bytu+ družstvu nebo proste komukoliv - správci baraku atd, tak proste ze zakona musi capek do pryc. Majiteli muzou byt i pozastavit v nejhorsim pripade a dat do nejaky exekuce na par let - to jsem kdysi nasla v zakone, kdyz jsem resila neco podobneho.

Co to tady šíříš za bludy? Tohle je nesmysl. Kde jsi to hledala? Dej sem odkazy, protože tohle by mě fakt zajímajo. Majitel nemá povinnost nikoho vystěhovat, nikdo mu nemůže dát byt do exekuce.

• Citovat
  • Upravit
Janli
8.3.20 08:54

Zakldatelko, pošlete upozornění majiteli bytu s žádostí, aby celou situaci řešili. Policii volejte co nejčastěji a vyžádejte si zápis. Ten připojte k žádosti. Nejlépe, pokud vás to bude řešit v domě co nejvíce a majitel bytu bude mít žádosti od více ostatních nájemníků. Vystěhovat někoho z bytu není tak jednoduché a majitel bytu k tomu potřebuje mít co nejvíce podkladů o rušení poklidného stavu v domě a narušování pořádku.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
8.3.20 09:19
@Janli píše:
Co to tady šíříš za bludy? Tohle je nesmysl. Kde jsi to hledala? Dej sem odkazy, protože tohle by mě fakt zajímajo. Majitel nemá povinnost nikoho vystěhovat, nikdo mu nemůže dát byt do exekuce.

Presne tak, proto jsem po ni chtela primo ten paragraf o vyvlastneni… :pocitac: :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný