Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ano určitě zkus na majitele a důsledně došlápnout že to to prostě nejde A že to budeš případně řešit dál.
@Anonymní píše:
Ahoj vsichni. Jsem uplne nestastna a jdu si pro nazor/radu. Vedle v dome bydli soused, se kterym sdilime jednu stenu - konkretne detsky pokoj. Je to podle vseho mlady kluk, ktery je problemovy, pije, dela bordel, je agresivni, mlati psa, krici a sproste nadava. Dnes jsem na nej zavolala policii, protoze takovy masakr jsem snad jeste nezazila, obe deti mi plakaly strachy.. Pozadala jsem policistu, at uvede me udani anonymne, ze jsem doma sama s detmi a mam strach, kdyby na me pak zvonil nebo neco. Policista mi slibil, ze samozrejme. Nasledne prijela hlidka, vedle se to uklidnilo a o par minut pozdeji zvonek a z venku strasny rev, ze: ty na me budes ty mrdko volat poldy? najdu si te a znicim te.. a mnoho dalsich.. mezitim dojel domu manzel a resil pres policii zpetne, proc nas ti policajti neochranili, proc nerespektovali domluvu - policie vubec nemela argument ani omluvu a neporadili nam, co delat.. ja jsem se strachy skoro slozila, mam hrozny strach o deti, co kdyz si na nas typek najde a ublizi nam, nebo na nas postve toho sveho stejne agresivniho psa? Prosim poradte, co delat
To mi dost někoho připomíná. I to vyjadřování, ten pes.. Pokud to není tajné, jen že zvědavosti, z jakého jste města?
@Leviatan píše:
Ano určitě zkus na majitele a důsledně došlápnout že to to prostě nejde A že to budeš případně řešit dál.
Naopak bych to zkusila spíš lidsky a super zdvořile, zvlášť pokud je majitel soukromá osoba.
Protože těch možností, jak takovou věc efektivně „řešit dál“, je minimum.
Resit to pres majitele.
A vy jste take v najmu nebo je byt Vas?
Pokud jste v najmu, prestehovala bych se.
Holky, byt patri spolecnosti Residomo (byvale RPG). Nemam predstavu, jak by mi oni mohli pomoct. Typek vi, kdo jsme, muze mi tady kdykoliv zazvonit nebo neco hodit do okna. Takze i kdyby ho treba vystehovali, tak tim jen priliju olej do ohne a to by me snad zabil. ![]()
Pokud má podnájem staci 3 upominky majiteli bytu a on ho musi nechat vystehovat. Hlavne asi nebylo tezky uhadnout kdo si stezoval, na to nepotrebujete byt anonymni. To by doslo kazdymu… cim vic budete volat PČR, pak to predate majiteli bytu+ družstvu nebo proste komukoliv - správci baraku atd, tak proste ze zakona musi capek do pryc. Majiteli muzou byt i pozastavit v nejhorsim pripade a dat do nejaky exekuce na par let - to jsem kdysi nasla v zakone, kdyz jsem resila neco podobneho.
Ahoj,
napisu jakozto dlouholety majitel i zaroven pronajimatel bytu v Praze. Tohle resit prez majitele je Vazne konina. Majitele zajima Stav bytu a " Hlavne! vcasne placeny najem!!! 3 - stabilni najemnik! Nikoliv ze muj najemnik bije psa a nebo deti ci manzelku a ze se to sousedce vedle nelibi ( jakkoliv s Tebou muzu soucitit, v pozici majitele nejsem policie a maximalne bych najemnikovi neco rekl!, ale nevyhazoval ho a duvod tu nevidim) a pro me dulezite priority jsem napsal!).
Michalela22- cetla jsi spatne, nezlob se. Majiteli bytu Ty muzes psat jako najemnik, ale nikoliv jako soused vedlejsiho bytu- ( nu samozrejme muzes psat, ale nema to zadnou pravni vahu). Takze jakozto najemnik muzes i urgovat predsedu SVJ, ci Druzstva. Mam dosti pocit ze Te poslou do haje ze to neni jejich zalezitost (no a tak to proste je).
Tom
Jako majitel bytu bych se Te po takoveto stiznosti zeptal zdali mas pro me lepsiho najemnika?
Pokud ano, pozaduji zaruku nekoho koho znam i kauci. A jinak v pripade problemu a podezreni z TC prosim volej MP / PCR (apropo klidne muzes oznamit i podezreni na trestny cin ci prestupek) ze tam nekdo nekoho tluce. Na to Vazne nepotrebujes majitele bytu.
Tom
Ahoj vsichni. Jsem uplne nestastna a jdu si pro nazor/radu. Vedle v dome bydli soused, se kterym sdilime jednu stenu - konkretne detsky pokoj. Je to podle vseho mlady kluk, ktery je problemovy, pije, dela bordel, je agresivni, mlati psa, krici a sproste nadava. Dnes jsem na nej zavolala policii, protoze takovy masakr jsem snad jeste nezazila, obe deti mi plakaly strachy.. Pozadala jsem policistu, at uvede me udani anonymne, ze jsem doma sama s detmi a mam strach, kdyby na me pak zvonil nebo neco. Policista mi slibil, ze samozrejme. Nasledne prijela hlidka, vedle se to uklidnilo a o par minut pozdeji zvonek a z venku strasny rev, ze: ty na me budes ty mrdko volat poldy? najdu si te a znicim te.. a mnoho dalsich.. mezitim dojel domu manzel a resil pres policii zpetne, proc nas ti policajti neochranili, proc nerespektovali domluvu - policie vubec nemela argument ani omluvu a neporadili nam, co delat.. ja jsem se strachy skoro slozila, mam hrozny strach o deti, co kdyz si na nas typek najde a ublizi nam, nebo na nas postve toho sveho stejne agresivniho psa? Prosim poradte, co delat