Strašná bolest v zádech

Anonymní
18.5.23 22:48

Strašná bolest v zádech

Ahoj, potřebuji radu. Jednu dobu mě boleli strašně záda, brala jsem prášky a řešila to s doktorkou, byla jsem na rentgenu ale nic nezjistili. Po delší době to přestalo ale teď se mi to začíná vracet a vůbec nevím co s tím. Záda mě boleji dole a nepomáhá na to ani Ibalgin takže vůbec nevím.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
445
18.5.23 23:15

Asi bych šla k obvodnímu, ten může podle nálezu doporučit fyzioterapeuta, neurologii nebo ortopedii. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
18.5.23 23:20

@X_Cassiopea byla jsem u obvodního a nic nezjistili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
18.5.23 23:34

@Divkacz tomu rozumím, ale kolečko, ortoped, neurolog a fyzioterapeut se napoprvé předpokládám neudálo. Pokud se to vrací (nevím jestli teď je potřeba žádanka od obvodního, nebo už jde se objednat rovnou) asi bych požádala o pátrání příčiny dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.23 23:47

@X_Cassiopea dobre zkusim to, dekuju

• Citovat
  • Upravit
121
18.5.23 23:54

Záleží jak moc tě to bolí. Jestli se nemůžeš ani narovnat, potom to může být zánět a nejlepší by bylo jít k doktorovi. Dá ti injekci, která ti uleví.
Jinak mně pomáhá ibuprofenová mast, nahřívací náplasti, sauna, pranamatka a samozřejmě cvičení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37669
19.5.23 01:09

Bohužel, příčin může být víc, než člověk čeká a někdy se zjišťují obtížně. Kromě svalů, nebo vazů s posunem ploténky záda můžou bolet kvůli ledvinám, někdy sem vystřeluje žlučník a taky to může být i srdce.
Všechno tohle už mám osobně ověřené. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5245
19.5.23 08:00

Sla bych k dobremu fyzioterapeutovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...