Ulcerózní kolitida - co Vám pomohlo

18.5.23 17:44

Ulcerozní kolitida- co Vám pomohlo

Zdravím, je mi 19 let a už rok a půl se lecim s ulcerozni kolitidou. Měla jsem už spoustu léků ( normix, imasup, asacol…) a potom i léčbu kortikoidy (prednison) 2×. Poprvé loni v dubnu a pak v září. Teď v dubnu nemoc zase přišla k sobě, byl mi nasazen cortiment a asacol tablety, ale leky vůbec nezabraly, takže mi lékař zase předepsal znovu po 3. prednison a potom mi chce dát biolečku, ale vim ze kortikoidy ani biolecba nejsou pro tělo vůbec nic dobryho. Co se tyče jidla dřív jsem se hlídala a dodržovala rozvolnenou bezezbytkovou dietu, ale nový lékař mi řekl ze tahle nemoc není ani tak moc ovlivňována jídlem jak se tvrdí a ze dietu držet nemusím. Postiženy mám konečnik a část tlustého střeva. Mám tady někoho kdo trpí (trpěl) timto stejným a povedlo se mu nějak se dostat do remise bez kortikoidu nebo biologické léčby? Popřípadě jestli máme někdo z biologickou zkušenosti? Jsem z toho už úplně vynervovana, jsme mladá a nechci si ničit tělo takovyma vecma.. ale doktoři tvrdí ze to jinak nejde :nevim: Budu vděčná za všechny rady :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
pet p
18.5.23 18:56

@mandarinka264 Kdysi jsem narazila na stránky https://terezafeltoni.cz/ Řešila myslím stejný problém.

• Citovat
  • Upravit
146
18.5.23 21:07

Ahoj😊to je zas nejaky odbornik🙈ach ten nemocnicni system…🙄 😵vsechno se da vzdy resit a kde jinde nez zacit stravou, zivotnim stylem🙈pokud ti tohle opravdu rekl nejaky doktor tak uz bych k nemu nechodila😡psat leky a neresit pricinu umeji vsichni…jak jinak kdyz z toho maji penize💰 💸 🧨 ☠️Musis vzit zdravi do svych rukou (nekrmit se chemickyms srackama, ktere ti nepomohou)nikdo jiny to za tebe neudela…Prekopat si svuj zivot a zacit to vse resit…kompletne stravu, stres, toxiny ve vsem kolem sebe…doporucuju na to Elihealth.cz,dela i primo konzultace a pomaha resit zdravi, vse vysvetli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
22.2.24 22:06

Leceni ulcerozni kolitidy

V mnoha pripadech (ve vetsine pripadech, minuly rok byl konecne dokoncen velmi uspesny vyzkum) nejen ze pomaha ale vyleci ulcerozni kolitidu epigeneticka modifikace imunitniho systemu, kde se potlaci ta cast imunity, ktera zpusobuje autoimunitni nabuzeni, a vylepsi se cast, ktera naopak povzbuzuje spravne fungovani imunomodulace, tzn dvoji ucinek. Funguje na zaklade modulace interleukinu imunitniho systemu, ktera se ovladne pomoci prirodnich kortikoidne-podobnych latek (nikoliv kortikoidu, tyto nechemicke latky nemaji vedlejsi ucinek, zato mnohonasobne vyssi na autoimunitni choroby). Znam nekolik lidi (vcetne deti), kteri se takto pomoci epigenetickych spravne cilenych extraktu zamerenych na modulaci interleukinu plne vylecili. Muzete se bez problemu na mne obratit na emailu*****

edit adminom - osobné údaje - zmazaný e-mail

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.24 08:47

Ulcerózní kolitída . opravdu nevyléčitelná?

Jestli by toto někomu dokázalo pomoci… tak sice jsou všude články o tom, že je to autoimunitní onemocnění a že to je nevyléčitelné… Měl jsem problémy s touto nemocí několik let, kdy jsem bral různé léky, čípky, kortikoidy, které musely být nasazeny neustále, protože při vysazení se to zase vrátilo atd atd. Je to tady popsáno asi v každém příspěvku. Nicméně cesta, jak z toho ven je. Jsem bez jakýchkoli prášků, čípků už cca 5 let, bez jakýchkoli příznaků a bez diety. Takže dostat se z toho je možné, ale záleží na každém, jak se k tomu chce a dokáže postavit. U doktorů bych ale vyřešení problému nečekal, neřeší příčinu, jen umí zatlumit projevy… ale za jakou cenu? Pokud by se z toho chtěl někdo dostat, tak napište.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí