Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Kdyz jsem byla tehotna, zacalo mi tepat v pravem uchu, vysetreni na orl nic neprokazalo a uz tepu dva roky. Posledni dobou mi v usich i praska a lupe, vadi mi i hlasite zvuky, zhorsi se to i kdyz treba oteviram pusu. Casto me boly kolena a kycle, nejaky cas je klid a pak zase. Posledni dva mesice se pridala bolest hlavy, nejdriv to byla klasicka tenzni co myvam, ale pak se bolest presunula do prave casti, citim takove bodani a nekdy az skoro krec, boli me pokozka hlavy, strily to do oka ucha a celisti, boli me z toho i zuby. V hlave mi ruzne praska a lupe. Nekdy lehce zamlzene vidim. Pridalo se obcasne cukani ve svalech a bolest loktu a zapesti a prstu na rukou. Bolest hlavy je temer porad. Byla jsem u prakticky, probehly odbery krve, jatra, ledviny, stitna zlaza krevni obraz. Vse v poradku, nasledne jsem byla na neurologii, kde mi bylo receno, ze jsem v poradku a mam zkusit rehabilitace. Me je ale porad hur a hur a uz nevim co delat.
A jak dlouho už máš ty rehabilitace?
@Tosidelassrandu zatim jsem byla dvakrat. Mela jsem blok mezi prechodem krcni a hrudni. Ale po odblokovani je to snad jeste horsi
@Anonymní píše:
citim takove bodani a nekdy az skoro krec, boli me pokozka hlavy, strily to do oka ucha a celisti, boli me z toho i zuby. V hlave mi ruzne praska a lupe.
Proboha, a to Tě doktor ještě neposlal na CT hlavy? Nebo na MRI? Může to být sraženina po krvácení, nebo tumor.
@Tala20 píše:
Proboha, a to Tě doktor ještě neposlal na CT hlavy? Nebo na MRI? Může to být sraženina po krvácení, nebo tumor.
Vazne? Ja bych rekla, ze zablokovanej krk… ![]()
Ale je fakt, ze laik na emiminu to podle popisu urcite pozna lip, nez neurolog po neurologickem vysetreni, ze.. ![]()
Ja to rikam furt…havrani bily a nicemu nerozumej…
@Lucie1793 píše:
@Tosidelassrandu zatim jsem byla dvakrat. Mela jsem blok mezi prechodem krcni a hrudni. Ale po odblokovani je to snad jeste horsi
Tak k čemu je ta diskuze? Vubec tomu nerozumim. Diagnozu teda máš, tak v čem je problém?
@mroe píše:
Vazne? Ja bych rekla, ze zablokovanej krk…
Ale je fakt, ze laik na emiminu to podle popisu urcite pozna lip, nez neurolog po neurologickem vysetreni, ze..
Ja to rikam furt…havrani bily a nicemu nerozumej…
Ja myslim, ze je indikovana perimyelografie.
@Pudloslava píše:
Ja myslim, ze je indikovana perimyelografie.
Ja bych indikovala kolonoskopii… ![]()
Vsichni chteji MR a CT…proc se do kolonoskopie a bronchoskopie tak nezenou? Nechapu… ![]()
@Tosidelassrandu píše:
Tak k čemu je ta diskuze? Vubec tomu nerozumim. Diagnozu teda máš, tak v čem je problém?
Asi cekala zazracnou pilulku..a ejhle…oni snad chteji, aby pravidelne cvicila…nebo co…
Takze jsem proste jen pitoma a mam cvicit a cvicit? Zadny jiny vysetreni nepotrebuju? Perimyelografie zni fajn, to se dela kde? 😅 kolonoskopie musi bejt taky super
Já bych řekla že to bude od páteře… ta dělá divy q od páteře může bolet snad všechno kromě chlupů q vlasů…
Ve zkratce u mě: před rokem bolesti v podbřišku ( myslela jsem že vaječníky, slepak, nic z toho), následně bolest zad v bedrech která střilela do břicha, bolest zápěstí, neustále bolesti hlavy, pak chvíli klid, v září pálení a bolest na hrudi, neustálá bolest žeber, břicha, ruk, motani hlavy, závratě, přeskakováni srdce, třes, bolest ucha, knedlík v krku, tuhnutí obličeje… nyní bolesti kolen, pravého boku, krku ( že zadu i ze předu ), divná rovnováha…
K doktorum už nechodím, jelikož mě mají za blázna..tohle všechno do páteře..
Takže si myslím že i tvé problémy souvisí s páteří. E.
Anonym = zdravotní stav
Páteř je mrcha. Musíte cvičit a vydržet.
Mně taky pořád něco je a vůbec mě to nebaví. Mám doktorů, nemocnic a operačních sálů plné zuby. ![]()
@lucad77 me uz to taky nebavi, hlavne jsem hrozna s tim cvicenim, to me extra nebavi, ale cekat, ze to prejde samo asi nestaci. Drzim pesti at je vam brzo lepe.
@Anonymní píše:
@Tala20 to snad nemuze, na Ct jsem byla
no ale to jsi nějak zapomněla v prvním příspěvku zmínit ![]()
Kdyz jsem byla tehotna, zacalo mi tepat v pravem uchu, vysetreni na orl nic neprokazalo a uz tepu dva roky. Posledni dobou mi v usich i praska a lupe, vadi mi i hlasite zvuky, zhorsi se to i kdyz treba oteviram pusu. Casto me boly kolena a kycle, nejaky cas je klid a pak zase. Posledni dva mesice se pridala bolest hlavy, nejdriv to byla klasicka tenzni co myvam, ale pak se bolest presunula do prave casti, citim takove bodani a nekdy az skoro krec, boli me pokozka hlavy, strily to do oka ucha a celisti, boli me z toho i zuby. V hlave mi ruzne praska a lupe. Nekdy lehce zamlzene vidim. Pridalo se obcasne cukani ve svalech a bolest loktu a zapesti a prstu na rukou. Bolest hlavy je temer porad. Byla jsem u prakticky, probehly odbery krve, jatra, ledviny, stitna zlaza krevni obraz. Vse v poradku, nasledne jsem byla na neurologii, kde mi bylo receno, ze jsem v poradku a mam zkusit rehabilitace. Me je ale porad hur a hur a uz nevim co delat.