Strasne sa poti - mate skusenost?

150
23.12.05 11:39

Strasne sa poti - mate skusenost?

Ahojte holky,
nemate prosim niektora skusenost, alebo neviete poradit zo skusenoti inych ;-)
Neviem ci je to normalne, no dcerka sa mi v noci strasne poti. V noci sa budi asi 3× a ked ju vezmem na ruky, tak je uplne mokra - bodicko je fakt cele premocene. Tuto noc som ju ani velmi neprikryvala, no bola spotena aj tak.
Je to normalne? Vopred dakujem za Vase odpovede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4705
23.12.05 11:48

Ayirinko, my máte taky potivce.
Je mu něco přes půl roku a už jako novorozenec špatně snášel vedra (má to nejspíš po mě, taky miluju zimu) potil se jak kůň a to je slabý slovo.

V noci řeším to samý, přikrývám ho španělskou dekou a on je odkopanej a studenej (včetně docela chladný hlavičky) a když ho přikryju svojí ovčí dekou, tak je zase zpocenej. Spí jen v overálku na spaní.

Nechápu, jak může někdo mít dítě v noci nastrojený jak na severní pól, my v ložnici netopíme a přesto to vypadá takhle.
I já tam mám studenej nos :roll:

Ale zas je poměrně otužilej, ven chodí jen v bavlněné čepičce a zimní bundě a když doma leze po zemi jen v bodýčku s dl. rukávem a punčoškách, tak babičkám vstávají vlasy hrůzou - vždyť po zemi táhne a máte tady zimu… No po zemi táhne, ale prckovi to pranic nevadí. ¨

Asï máme horkokrevný děti… :wink:
NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
23.12.05 12:07

Ahojky Ayrinko,

jestli je to normální, to bohužel netuším … třeba je jí fakt jen vedro :roll:

Ale pokud se kdokoliv potí - a Pavlík býval taky v noci zpocený - je dobré používat prádlo z MOIRY. Kojenecké je na www.babyfit.cz
Ta odvádí pot velmi dobře a v podstatě se v ní nelze zpotit…

My z MOIRY používáme overálek na spaní a nemůžeme si ho vynachválit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
23.12.05 15:08

Ahojky, tak my máme doma takovou jednu horkokrevnou holčičku. Je jí něco přes 2,5 roku a drží ji to pořád. Přikrytí čímkoli naprosto bojkotuje, i je schopná se vzbudit, když jí přikreju ve spaní. Bývá spocená tak, že má úplně mokré vlásky i pyžamko. Spí v overálku z bavlny bez ťapek, nožky mívá chladné, ale vážně jí to nevadí. A je to o to veselejší, že i přes den se nám neustále svléká, nejradši by běhala nahatá a když jdem ven, tak vřeští, že bundu nechce :) Zrovna teď tady šupajdí s nahým zadkem a bosa, je jí úplně fuk, že při zemi je chladno. A to jsem jí před asi deseti minutama dávala (dneska už snad po padesátý :) ) ponožky i spoďárky. Takže lítá jen v šatičkách a kdyby zrovna neměla princeznovský období, tak by určitě svlékla i ty :) Nemocná letos nebyla, jen jedna nebo dvě obyčejné rýmy. Loni, kdy jsem ještě nad jejím oblékáním měla větší moc, tak marodila skoro celý podzim. Možná prostě to dítě nějak samo ví, co je pro ně dobré. Ale to neznamená, že ven půjde bez bundy. Ale bez punčocháčů klidně a v normálních botkách, dokud nebude pod nulou aspoň 5 stupňů, tak na procházku klidně může jít tak.
Takže upoceňátkům zdar :)
 Míša

PS: chlapeček je naprostý opak - zimomřivka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí